Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 2 mobil kullanıcı
366
Cevap
166664
Tıklama
74
Öne Çıkarma
Cevap: (Tam Sürüm Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2026 Türkçe Yama (14. sayfa)
D
11 ay (122 mesaj)
Çavuş

hocam artık tam sürüm mü beta yazıyorda



N
11 ay (14 mesaj)
Er

Hocam bir düzeltme önermek istiyorum. Oyunda Yabancı olan karakterlerin genelinde "Yabancı 2" yazıyor ama genelinde de sadece 1 tane yabancı(Yani 1 kişi var) var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMinds -- 10 Haziran 2025; 12:43:48 >

C
11 ay (712 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@dolorisback

< Resime gitmek için tıklayın >

@NeverMinds Geri bildirim için teşekkür ederim. Dediğiniz olaya baktım, dil dosyalarında konuşan kişi adlarına gelen sayılar "~a~ ~1~" şeklinde gözüküyor ve ben çeviri tablomda bunu NULL durumda bırakarak olduğu hâliyle bırakmışım. Sadece "Stranger" adlı konuşan kişileri "Yabancı" olarak çevirmişim. Bu hata yüksek ihtimalle benden kaynaklı değil, oyunun kendisiyle alakalı bir durum.




Bu mesajda bahsedilenler: @dolorisback , @NeverMinds
H
11 ay (156 mesaj)
Teğmen

Biri bana bu yamayı Steam decke nasıl kuracağımı anlatabilir mi 🙏🙏🙏🙏🙏



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
11 ay (14 mesaj)
Er

Durdurma gibi bir şey yok. Ya daha hızlı okuyacaksın ya da sadece görevlerde olan geçmişi kullanacaksın. Görevde iken klavyeden L tuşu Gamepadden ise dpad'in sol tuşuna bas. Orda geçmiş çıkıyor. Klavyede Q ve E tuşu ile Gamepadde ise LT RT (LB RB de olabilir) ile geçiliyor geçmiş kısmına. Görev boyunca en baştan sonuna kadar konuşmalar ve görevin istediği şeyler yazıyor.
Aslında bu geçmiş kısmı Gta oyunlarında menüde oluyordu diye hatırlıyorum. Bunda niye Esc menüsüne koymamışlar bilmiyorum. Biraz uğraştırıcı bi yerde.


Edit: Durdurmak gibi bir şey yok yazmıştım ama Rampage istediğin zaman modu ile oyunu durdurabiliyorsun. Onuda anlatırım ama bana özel mesaj yazman lazım. Burada konudan sapıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMinds -- 15 Haziran 2025; 11:5:7 >


Bu mesajda bahsedilenler: @pinkfox
A
11 ay (74 mesaj)
Onbaşı

Modlarla uyumlu mudur ? Deneyen var mı ?

Önceki mesajlar da konuşulduysa görmedim kusura bakmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 ay (14 mesaj)
Er

Ben bi kaç mod kurdum onlarla uyumlu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Arsonex
A
11 ay (74 mesaj)
Onbaşı

Neler kurdun hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NeverMinds
N
11 ay (14 mesaj)
Er

Giriş ekranı atlama, Rampage Trainer ve Trelawny saç modu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMinds -- 15 Haziran 2025; 13:58:19 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Arsonex
S
11 ay (3 mesaj)
Er

< Resime gitmek için tıklayın >
Herşeyi doğru yaptığım fontların hepsini yüklediğim halde böyle bir hata alıyorum ve bilgisayarımın özelliklerinin kaldırmama ihtimali yok sebebi nedir?



W
11 ay (1423 mesaj)
Binbaşı

Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Sayenizde oyunu anlayarak oynuyorum.



K
11 ay (8 mesaj)
Er

İlk oynayışıma bu yama ile başladım, denk gelirsem karşılaştığım hataları yazacağım. Elinize sağlık, diğer işleriniz gibi bu da kaliteli.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: KairaGocen


A
11 ay (5 mesaj)
Er

Merhaba

Yamayı kurdum hikaye kısmında bir sorun yok fakat Online kısma girmek istediğinde ''0x500a0000'' hatasını alıyorum. yama kuruluyken online oynanamıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 ay (587 mesaj)
Yüzbaşı

Yama açıklamasını okumadınız mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetçk
A
11 ay (5 mesaj)
Er

online kısmının çevrilmediği yazıyor onu okudum fakat yama kurulu iken online kısma girilemediğine dair bir bilgiye rastlamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Routinues
R
11 ay (587 mesaj)
Yüzbaşı

Online kısım hiç bir şekilde kullanilamiyor yama kurulu iken. Ama başka yamalar da var online kısmı kullanabileceğiniz onlari deneyebilirsin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetçk
N
11 ay (8 mesaj)
Er

ScriptHookRDR2 V2 ile birlikte çalışmıyor. Bir çok mod ScriptHookRDR2 V2 istiyor. Buna uyumlu hale getirebilir misiniz ya da uyumlu alternatif bir sürüm çıkarabilir misiniz?

Edit: Sorunu çözdüm ScriptHookRDR2 V2 ile kullanmak isteyen varsa ScriptHookConfig.ini dosyasında ayarları şu şekilde yapsın:
[Lua]
Load on startup = true


[Interface]
Enable = false


[Overlay]
Enable = false


[General]
Enable Reload Hotkey = false
Show errors = false
Show notifications = true





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novakk -- 27 Haziran 2025; 17:46:51 >

D
10 ay (72 mesaj)
Çavuş

çok güzel bir çalışma olmuş. Ülkede sizin gibi dostların kardeşlerin olmasından cok mutluyum açıkçası. Keşke Ps5 için de bu yamaları yapabiliyor olsaydık.



R
10 ay (1285 mesaj)
Yüzbaşı

Emekleriniz için teşekkür ederim. Yıllar sonra yeniden oynamaya niyetlendim.



N
10 ay (13 mesaj)
Er

Merhaba, GTA IV'e Türkçe yama hazırlamak ile ilgili bir planınız var mı? Rockstar'ın neredeyse bütün oyunlarına Türkçe yama hazırlamışsınız.

Çeviri için de teşekkür ederim, İngilizce metine sadık kalarak diğer çalışmalarınız gibi yine mükemmel bir çeviri hazırlamışsınız. Elinize sağlık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu98x -- 26 Temmuz 2025; 10:21:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.