D

Çavuş
12 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Merkezi Sistemde sorun var ,farklı bir çözüm arıyorum.
Merhaba,merkezi sistemde sorun var,sürekli sinyal yok hatası alıyorum. Merkezi sistemden bağımsız çalışabilecek sorunsuz bir çözüm arıyorum.

İp Tv denedim,SSip tv ile çok iyi bir deneyim yaşadığım söylenemez,çünkü tvim hi level marka :) Gerisini söylememe gerek yok sanırım.(ssiptv)
Digiturk aradım,eve geldiler merkezi sisteme baktılar,duvarı delmek istediler. Kiracı olduğum için apartman yöneticisi izin vermedi. Bu hizmettende yararlanamadık.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
D
6 yıl
monitorun camını kullanarak görüntü elde edilebilir mi ?
elimde lcd kısmı sağlam olan bi 17 inch monitor var, bu monitorun dış kabını söktüm sadece camı kaldı bunla görüntü elde edebilir miyim ??
D
7 yıl
Kulaklık Mikrofon Tavsiyesi
Merhaba öncelikle harici mikrofonum var ancak hiç bir zaman net bir ses kalitesi alamadım Eskiden pcim eski olduğu için ses kartımında kötü olacağını düşünerek pek ses etmiyordum https://youtu.be/vDNqveGQgzI?t=1m40s (AYNI MODELİ BENDE VAR ) adam burda teste giriyor net bir ses benimkinde arkada televizyon sesi ne kadar ayar yapsamda cızırtılar dip sesler oooho şen şakrak bir türlü istediğim kayıt kalitesine ulaşamadım istediğim sadece net bir ses kaydı bolca sesli görüşme yapıyorum.


pc özelliklerim

< Resime gitmek için tıklayın >


sevdiğim kulaklık ve mikrofon türü şöyle örnek verecek olursam
< Resime gitmek için tıklayın >
2sibir arada yani
D
7 yıl
Yealink T21 E2 IP Telefon
Merhaba bu model ip telefonu santral şeklinde kullanabilir miyiz, örneğin 1 basınca atölye aktarılsın yada 1 basınca atölye aransın şeklinde yardımcı olabilir misiniz
D
8 yıl
Hangi Firmaya İnanacağımı Şaşırdım !
Turktelekom i arıyorum hattınız fiberi desteklemiyor diyor. Başka firmalar arıyor fiber bağlayalım diyor. En son araya vodofone dedi ki hattınız 32 mbe kadar destekler sizede 24-28 arası gelir. Turktelekom diyor ki yok öyle birşey en fazla 8 alırsın diyo. Şimdi merak ettiğim konu hangi firma turk telekom alt yapısını kullanmadan iş yapıyor upload hızı çok önemli benim için.
D
8 yıl
Sıcaklık Değerlerim Normal mi ?
Laptop Fanım Çok sesli çalışıyor acaba donanımsal bir sıkıntı mı var bi yerler çok fazla mı ısınıyor merak ediyorum. Resimde değerleri gösterdim. Temizliğinide yeni yaptım oysaki..

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Sistemim nasıl ?
Yeni aldım arkadaşlar bütçem bu kadardı sizcen nasıl olmuş ? Bu arada almama yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Bu kasa alınır mı ?
Kendime uygun bir kasa düzenledim olmuşmu sizce ? Alın derseniz siparişi geçicem hemen :)




< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Casper Laptop RAM ve Ekran Kartı Upgrade
Merhaba, laptopumun RAM ve ekran kartını yetersiz buluyorum. Acaba RAM ve ekran kartımı değiştirebilir miyim? Sistemim buna uyumlu mu, uyumluysa ne almamı önerirsiniz? Sistem özelliklerim eklerde belirtilmiştir.

http://m.yollayap.com/ba3m/1447576357375.txt buda rapor
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.