Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
315
Tıklama
1
Öne Çıkarma
YouTube Müzik uygulamasında reklamların sayısı artırıldı
E
geçen hafta
Yarbay
Konu Sahibi

YouTube Müzik uygulamasında reklamların sayısı artırıldı
YouTube Music Premium aboneliği birçok avantajla birlikte gelse de, dinleyicilerin önemli bir kısmı müziği, podcast yayınlarını ve diğer içerikleri ücretsiz sürümde dinlemeyi tercih ediyor. Google, bir süredir parçalar arasında atlanabilir video reklamlarıyla ücretsiz YouTube Müzik kullanıcılarından da gelir ediyor. Şirket, kazancını daha da artırmak için Şu Anda Çalınan ekranında statik banner reklamları göstermeye başladı.



Ayrıca Bkz.YouTube iOS uygulaması güncellendi, bazı iPhone modellerine destek kesildi



Şu Anda Çalınan ekranında banner reklamlar



Sosyal medyada bir YouTube Music kullanıcısının paylaştığı ekran görüntüsüne göre, banner reklamının albüm resmi ile şarkı ismi arasında konumlandırılacak. Albüm kapağı görseli yerine sol alt köşede “Sponsorlu” yazan bir görsel gösterilecek, ilerleme çubuğu da sarıya dönecek, ilerletme/atlama devre dışı bırakılacak.



Reklamlar, birkaç aydır test aşamasında olan ve henüz tüm kullanıcılara açılmayan yeni Şu Anda Çalınan tasarımına bağlı olabilir. Bu nedenle, mevcut kontrollere sahip çoğu kişi henüz reklamları görmüyor. YouTube Music Premium, YouTube Premium üyeliğine dahil ve ülkemizde aylık 79,99 TL (bireysel), 159,99 TL (aile), 52,99 TL (öğrenci) olarak fiyatlandırılıyor. YouTube Premium yıllık fiyatı 799,99 TL.




Kaynak:https://9to5google.com/2025/06/06/youtube-music-now-playing-ads/

 Haberi Portalda Gör

Mp3 adamdır
Yoruma Git
KoşanBalık - geçen hafta +5
Youtube Premium Aile Paketim var ve aktif olarak araçta sürekli Yutube Music açık. Bir süredir arkadaş tavsiyesi ile TRT Dinle'yi de kullanmaya başladım. İçerik olarak You...
Yoruma Git
Yorumun Devamı setcom_2000 - geçen hafta +3
K
geçen hafta
Yarbay

Mp3 adamdır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen hafta
Binbaşı

Youtube Premium Aile Paketim var ve aktif olarak araçta sürekli Yutube Music açık. Bir süredir arkadaş tavsiyesi ile TRT Dinle'yi de kullanmaya başladım. İçerik olarak Youtube Music'in yanına yaklaşamaz ama iş görüyor. Özellikle Radyo Tiyatrosu (arkası yarın) beni çocukluğuma götüyor. Şu an için reklam ve abonelik yok.




D
geçen hafta
Yarbay

Her türlü AD GUARD çalışır.Full free sınırsız YT.




A
geçen hafta
Yüzbaşı

Revanced var. Adamlar uygulamayı kendin derleyip yapabileceğin hale getirmiş. Üstüne üstlük opus desteği, sponsorblock desteği vs de var. Birde üstüne youtube uygulamasınıda istediğin gibi dizany edebiliyorsun shorts kapatma, meteryal tasarım vs derken. Kendi Premium uygulamasindan daha iyi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
6 gün
Teğmen

Tamamen paralı hale getirin bari de herkes rahat etsin. Mp3 e devam :)




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.