Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
703
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: . (2. sayfa)
0
7 ay
Yarbay

pek de öyle değil aslında.

bikere ben paslanan bisikleti yıllarca daha kullandım.

ikincisi, mahalledeki çiğ köftecimiz benden görüp 2200 TL'ya Salcano insomnia dağ bisikeltini almıştı (sıfır) sonra hiç kullanmamış. satmaya çalışmış satamamış. en son 1000 TL'ye indirmiş fiyatı, gene alan yok. ben çiğ köfte almaya gittiğimde bana söyledi bunu. ben de hemen 1000 TL'yi basıp onun bisikleti kendime aldım. ki ben alırken o bisikletin sıfırı 2700 TL idi.

üçüncüsü: bisiklette şöyle bi olay var: günümüz bisikletleri kullan-at şeklinde üretiliyolar. eskidiğinde tamir yaparsan astarı yüzünden pahalıya geliyo. paslanan bisikleti yıllarca daha kullandığımda artık göbekleri (orta göbek dahil) ölmüştü. dünya kadar masraf etmem gerekiyodu. ve masraf etsen dahi bisikletin heryeri eskimiş oluyo. yani kablolarını bile değiştirmen gerekiyo ki tekrr konforlu olsun. başedilmiyo eski bisikletle. bunun yerine 1000 TL ödeyip sıfır bisiklet aldım. emin ol çooook daha ucuza geldi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dekareme
0
7 ay
Yarbay

quote:

Köyünde oturup dijtal ekrandan izlemekle, başka diyarları gezerek, tanıyarak görmek arasındaki farkı anlamak için bir yerlere gidip canlı görmeniz lazım...

aslında gidip gezmenin güzel olmasının nedeni gezme eyleminden ziyade, arkadaşlarımızla gidiyo olmamız. tek başınagidip gez bak nasıl zevksiz oluyo.

bide gidip görüyosun da, anlık keyif alıyosun, dönünce hiçbi anlamı kalmıyo. gezi videoları izlemek de baya keyif veriyo ki zaten vermeseydi bu kadar tutulmazlardı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yolcum
H
7 ay
Yarbay

Salcano iyidir hocam arkadasimda vardi hibrit tam f/p idi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
S
7 ay
Çavuş

Boş iş bence de.

Dünyayı sadece yabancılarla sevişmek için gezerim



S
7 ay
Yüzbaşı

Gezmek görmek bile bir spordur önce vücudunu sonra ufkunu açar.H kimisi farklı amaçlarla yapar o da kendilerini bağlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
7 ay
Yarbay

ona bakarsan evde yemek yapıp yemek asıl büyük spordur çünkü düzenli uğraşmak gerekiyo. ama havalı olmadığı için kimse bunu yapmaz ve sosyal medyada paylaşmaz. hadi paylaş bakalım "gene markete gidiyorum", "gene bulaşıkları diziyorum" diye. son derece ezikçe görülür. ama bu çok sağlıklı bi yaşam şekli aslında.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @souledge
O
7 ay
Yüzbaşı

Zenginsen ve sürekli para geliyorsa bir 3,5 ülke gezilebilir tabiki. Ama 100000tlden az bir maaş alıyorsan önce yatırım ve ucuz tatil daha mantıklı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.