Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 13 misafir, 2 mobil kullanıcı
58353
Cevap
4502371
Tıklama
85
Öne Çıkarma
Cevap: Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2918. sayfa)
L
14 sa.
Teğmen

arkadaşlar 12000 klima arıyorum
şehir ankara
yatak odasına takılacak
bütçe 20-30bin arası.
yazdan yaza soğutma için kullanılacak



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

K
13 sa.
Yarbay

Samsung ve lg wifi’li kullananlar mobil uygulamadan bütün ayarları yapabiliyor mu ? Yoksa kısıtlı bir kullanım mı var ? Özelden ekran görüntüsü de atabilirsiniz. Özellikle lg için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
12 sa.
Yarbay

İklimsa'nın sattığı 12000'lik cihaz ile form'un sattığı cihaz arasında %100'e yakın fark var. İklimsa'nın sattıkları alınmaz mı ? 38bin civarı fiyat almıştım iklimsa satışlı olan için r32 değil. Farklı bir markaya mı yönelmek mantıklı olur çünkü form'un sattıkları 60k civarı.

Edit: Gerçi bu kadar fark olan modeli Diamond serisiymiş, trend serisi yeni modelde de 38civarı sanırım ama yetkili satıcısı farklı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Haziran 2024; 18:41:19 >


Bu mesajda bahsedilenler: @klima5505
B
10 sa.
Binbaşı

Samsung uygulaması çok iyi detaylı enerji tüketimini ve bütün ayarları rahatlıkla yapabiliyosunuz çoğu zaman kumandaya gerek bile olmuyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @K.B.V.
F
9 sa.
Yarbay

Uygulamada tek bulamadığım özellik havayı yönlendirme seçeneği.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Burak**
F
9 sa.
Yarbay

Samsung Türkiye berbat durumda. Şikayetinizi aşağıdaki linkten iletir misiniz? Belki kulaklarını çeken olur!

https://forms-prod.sprinklr.com/guided-workflows/64a289676374884b707f7a5c?gwId=6579baf392762028c12cbe6d&viewType=FULL_PAGE



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @scanh
R
9 sa.
Yarbay

Lg baya detaylı yönlendirmede var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @K.B.V.
B
9 sa.
Yarbay

Hayırlı olsun hocam @Return Zuha





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 19 Haziran 2024; 22:13:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Return Zuha
S
7 sa.
Yarbay

Teşekkürler hocam



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fatih_h
E
7 sa.
Binbaşı

Merhabalar max 33 bin tl bütçem var. 22 metrekare salon için 12000 btu klima bakıyorum. Evime yakın bir Daikin bayisi var komşum üründen ve montajından çok memnun kalmış bütçem dahilinde alabileceğim bir sensira modeli var ama bu paraya başka markaların çok daha gelişmiş özellikleri olan modeller de var o yüzden kafam karıştı.

Benim ev zemin kat güneş ışığı çok görmeyen serin sayılan bir ev şimdiye kadar klimaya çok ihtiyaç duymadım ama bu yaz çekilmiyor ve bir de üstüne koku problemi çıktı, zemin kat olduğum için üst kattakinin sigara kokusu sıcak günlerde aşağı çöküyor ve cam kapı açtığımda içeri giriyor. Evimde 2 tane xiaomi hava temizleme cihazı var zaten ama kokuya çok duyarlı olduğum için klimada da koku, mikrop, rutubete karşı temizleme özelliği olsun istiyorum. Sizce hava temizleme cihazı varken bu özellikte bir klima almam gereksiz mi olur?



C
7 sa.
Teğmen

Marka model önerisi yapanlar olacaktır ama onun dışında klimalarda hava temizleme özelliği yoktur. Olsa da çok pahalı olurdu.

Ben de uzun süre zemin katta güneş almayan bir evde oturdum. Güneş alan cephedeki camları kapıları kapatıp arka taraftaki güneş görmeyen camları açardık o şekilde klima gibi serin olurdu. Denediniz mi bu şekilde kurtarmıyor mu? Son 2 yıldır yazlar zor geçiyor gerçekten.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 sa.
Binbaşı

Maalesef sıcaklar ve dışarıdan gelen kokular beni artık klima almaya mecbur bıraktı. Hava temizliğinden kastım örneğin bazı klimalarda bulunan özel filtrelerin havadaki partikülleri bakteri ve virusleri temizlediği söyleniyor Daikin'in flash streamer özelliği de bu iş için geliştirilmiş dediğiniz gibi bu özelliği olan model epey pahalı ama samsung'un windfree elite modelinde de PM 1.0 Filtresi varmış benzer işi gören tabii ne kadar iyi ve etkilidir bilmiyorum. Sonuçta bendeki hava temizleme cihazları da benzer mantıkla çalışıyor belki de klimada olmasının hiç gereği yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 sa.
Teğmen

merhaba. evimde halihazırda 18 lik baymak el. plus mevcut ve cihazdan maşallah her anlamda çok memnunuz. fakat onu dükkandaki 12 lik kaira yetersiz kaldığı için dükkana taktırıp eve 24 lük taktırmak istiyorum. evim 90 m2 ve şuan ki baymak koridordan evin havasını değiştiriyor. fakat tam randıman almak için güçlü modda çalıştırmak lazım. bu sebeplerden 24 lük taktıracağım. şuan elimde şu bosch klimadan var 30 bin tl ye almıştım bekliyor öylece. (Bosch Climate CL2000U W 70 E 24000 Btu)
bu cihaz kullanım açısından baymak cihazımı çok aratır mı endişe ediyorum. 18 ve 24 lük karşılaştırılmaz ama tüketim açısından baymak gibi ekonomik midir bosch klimalar. baymakta ki silence modunu hiçbir klimada görmedim çok kullanışlı bir mod. aklım baymakta kalıyor. bosch u satıp paraya kıyıp 24 lük baymak elegant prime 24000 almaya değer mi. bilgisi yorumu olanlar lütfen esirgemez ise çok memnun olurum. teşekkür ederim.



F
3 sa.
Yarbay

Bu hava temizleme olayına bende taktım. el feneri tuttuğunda küçük küçük tozlar, partiküller. Yutuyoruz biz bunları bide.

Xomia Compact hava temizleyici aldım bakalım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @earth.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.