Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
125
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Özelde doktor maaşının çok fazla olması, 2-3 ssene öncesi olduğu gibi yazılımcıların altında olmalı
D
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

G
4 hafta
Yarbay

Şaka mı bu ya. Ben doktor olsam var ya bunu bile az bulurdum. Ne demek maaşlarının düşmesi lazım? Sıçımtırık "mühendislerin" daha doğrusu yazılımcıların ne vasfı var? İki üç tane class yazdınız diye adam mı oluyorsunuz ya.



Y
4 hafta
Er

Arz talep meselesi mühendislik ele güne düştü arkadaşımın yabancı arkadaşı bastı parayı yazılım okudu filo kurdu araba kiralıyor birleşmiş milletlerin kontenjanından işe girdi türko da iki framework ıvır zıvır iş kovala bittik biz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 hafta
Çavuş

Bu Türkiye'de olan Mühendislerle Doktorların lobicilik yapıp özellikle ben daha uzağa attırıyorum benim cüsse daha büyük yarışını hiçbir zaman anlayabilmiş değilim. Hayır birde o maaş yüksek alıyor düşürülsün demek ne kadar mantıklı?

İyi bir mühendis çoğu doktordan fazla kazanabilir kendi şirketini açabilir aynı şey teknisyen veya teknikerler içinde geçerli, bazıları beni linçleyebilir teknisyen tekniker ne alaka diye, şöyle iş yeri açma belgeniz varsa ve biraz sermayeniz varsa yedek parça ve ek hizmetler için koca şirketler sizden teknisyen isteyebiliyor sunucu bakımı, bilgisayar kurulumy veya bordro makinelerinin kurulumu gibi şirket sahibi mühendis olmasa bile iyi para kazanabiliyor ve yurt dışından mal getirtip ticaret yapıyor aslında olması gereken şeylerden biri bu Turkiye'de ama kimsede para olmadığı için bunu çok az kişi yapıyor.

Bana göre kimsenin maaşı azaltılmamalı ve doktorlarla mühendislerin maaşı çok yüksek yok öğretmenler 3 ay yatıyor gibi söylemler boş söylemlerdir her mesleğin kendince dinamikleri vardır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 23 Mayıs 2024; 11:34:52 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
4 hafta
Yarbay

normal hayattaki muhabbetlerde: "doktorların maaşı azaltılmalı" diye bi konu açıldığını hatırlamıyorum. genelde forumda yazılıyo bu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_Zer0_
G
4 hafta
Çavuş

Ekşi de veya x'de yapıyorlar arada linkedinde de yapıyorlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.