Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
330
Cevap
12539
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Senua’s Saga:Hellblade II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (18. sayfa)
J
2 ay
Yarbay

Ayarlar kontroller kısmında hassasiyet ayarları var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hierakonopolis
H
2 ay
Çavuş

tamamdır şimdi gördüm teşekkür ederim



A
geçen hafta
Binbaşı

Evet arkadaşlar adamlar 8 saatlik teknoloji demosu yapmışlar. Şaka şaka Oyunu ben de bugün bitirdim. Xbox Sony tartışma sayfalarında GoW killer olacak diyen arkadaşları üzmüştür tahmin ediyorum Ben biraz geç bitirdim maalesef yazları oyun oynama şevkim olmuyor.
İlk oyunun üzerine oynanış namına pek fazla bir şey katılmamış ama grafik sıçraması acayip. Ben oyunu beğendim. Açıkçası zamanın teknolojisini kullanıp görselliği bu derece yüksek tutması benim için bir artı, bu aletleri bunları görmek için alıyoruz zaten, atmosferi de harika. Arkadaşın biri de yazmış 40 saat habire aynı şeyi yaptığın Assasins Creed yerine 4-5 saatlik böyle oyunu tercih ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
geçen hafta
Yüzbaşı

Hocam aslında öyle değil, belki biz öyle gelmiş olabilir, ilk ve ikinci oyun arasında combat yani dövüş sahnelerinin hazırlanması için ayrılan zaman arasında devasa farklılık olduğunu bir yerde okumuştum. İkinci oyun için çok ama çok daha fazla çaba sarf etmişler ve zaman harcamışlar. 

Yabancı bir siteden: 

“Hellblade 2'nin dövüşü orijinaline kıyasla biraz basitleştirilmiş. Senua, yumruğu gibi birkaç hareketini ve aynı anda birden fazla düşmana karşı koyma yeteneğini kaybetmiş. Ancak, diğer her açıdan, devam oyunundaki aksiyon ilk oyundan çok daha üstün. Tereyağı kadar yumuşak ve etkileyici dövüş animasyonları, muhteşem ve kanlı bitirici vuruşlar ve Senua'nın kılıcının her vuruşundan olağanüstü bir etki sunuyor.

Senua's Saga: Hellblade 2, her bir dövüş karşılaşmasının ne kadar sinematik olduğu açısından orijinalinden çok daha iyi. Senua aynı anda yalnızca tek bir düşmanla dövüşebilse de, düşmanları arasında daha fazla çeşitlilik var. Kalkan çarpması veya ateş nefesi gibi benzersiz saldırıları ve numaraları var. Ayrıca, her dövüş, önceki düşman yenildikten sonra oyuncuları yeni karşılaşmalara atacak şekilde yapılandırılmış. Buna, grup bitiricileri veya beklenmedik yardım gibi dramatik olaylarla diğer dost karakterlerin dövüşe katılımını ekleyin ve sonuç unutulmaz.”

İşte bu da Senua's Saga: Hellblade II'ye ait bir yapım videosu:

How Ninja Theory fuses narrative and technology for Senua's Saga: Hellblade II | BAFTA

Ninja Theory Senua's Saga: Hellblade II için anlatı ve teknolojiyi nasıl birleştiriyor

Bunları bilmek ondan sonra alıcı gözle tekrar bakmak gerekiyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=DxQOO5zTIPA


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Arkadiusz Milik
A
geçen hafta
Binbaşı

Hocam evet dövüş sekanslari güzeldi ona bir şey demiyorum. Ama ondan hariç de bir şey yok yani ve sürekli aynı sekilde. İlk dövüşmede gerçekten muazzam haz almıştım. Fakat oyun boyunca farklı bir şekilde dovusmuyorsunuz yahut farklı bir kapışma olmuyor. Evet birebir kombat şu ana kadar gördüklerim içinde en iyilerden biri ama ne bileyim kapışma kısmı oyun boyunca surekli aynı olduğu için harcanmış hissettirdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lostideas
L
geçen hafta
Yüzbaşı

Şimdi tabi yanlış anlama olmasın, oyunu her açıdan mükemmel ve eksiksiz görmüyoruz. Hatta önceden yazdığımız bir yazıda bazı değerlendirmelerimiz mevcut:

https://forum.donanimhaber.com/hik-ye-odakli-interaktif-fmv-oyunlar-ve-senua-s-sacriface-hellblade-2-hakkinda-degerlendirmeler--158739323#158774384

“İlk oyundan önemli ölçüde farklıymış. Ve gameplay eksikliğinin bu oyunda çok daha fazla olduğunu ve etkileşimde bulunmadan uzun uzun yürüdüğümüz sahneleri görünce kanaatim şu oldu: Evet etkileyici bir deneyim ama interaktif yanı zayıf, daha çok sinematik bir deneyim. Biraz bulmaca, biraz aksiyon var. Ama oynanış ve interaktiflik açısından Detroit Become Human'dan çok geri. Fakat deneyimlemek gerekir mi ve bizzat oynamak fark eder mi derseniz her iki sorunun da cevabı: Kesinlikle evet!!! Oyun anlamında 6.5 dan 7, sinematik deneyim anlamında 8.5 dan 9 ve interaktif deneyim anlamında 3.5 dan 4 verilebilir. Oynanış 2.5 dan 3, gerçekçi hissettirme anlamında yine 7.5 dan 8 verilebilir. İlk oyundan bazı açılardan ileri bazı açılardan geri. Teknik ve görsel kalite anlamında ileri, oynanış ve etkileşim, interaktiflik anlamında geri. Bende Sony Wh-1000xm4 kulaklık var ve farklı yönlerden gelen sesler bambaşka bir deneyim sunuyor. Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi bu ve bunun gibi teknik sebeplerden dolayı içinde yaşama hissini bizzat oynamadan almanın imkansız olduğunu düşünüyorum. O yüzden "filmini seyret oynamaya ne gerek var!" diyenler çok vahim bir yanılgı içerisindeler. Yukarıdaki tespitlerimiz özellikle Detroit Become Human için en tepe noktada geçerli. Bu oyunu sadece bir film olarak görenler çok hata ediyorlar. Bir oyunda hissedilebilecek en gerçekçi interaktif deneyimi sunuyor Detroit. Biz de insanlarımızı haberdar etmek ve bilgilendirmek maksadıyla kaleme aldık bu ifadeleri. Tabii en son noktada deneyimler kişiye özeldir ve kişiye göre şekillenir.”




Bu mesajda bahsedilenler: @Arkadiusz Milik
F
7 gün
Yarbay

Oyun unutuldu gitti gibi. Geçen gün Steam'de ilk oyunu görünce ikinci oyunu oynamadığım aklıma geldi. Bir anektod, ilk oyun ikinci oyundan daha pahalıya satılıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.