Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
1683
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Merakla beklenen Huawei Pura 70 Ultra Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı (2. sayfa)
K
4 hafta
Binbaşı

Kesinlikle! Hadi oradan diye bayağı bir şeyler söyledim fiyatları görünce.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @shegenli chingen
W
4 hafta
Yarbay

Rekabet iyidir. Özellikle Apple ve Samsung düopoluna kaldığımız şu günlerde. Eğer amerika huaweiye ambargo uygulamasaydı, şu an belki de bu fiyat ucuz bile kaldı diye konuşacaktık tepe modelleri için(o şartta işlemci de ona göre olacaktı çünkü). Ama şu durumda Çin dışında sadece farklılık arayanlara hitap eder arkadaşın dediği gibi..



D
4 hafta
Yarbay

Sonuçta gelecek mi ? Gelecek. Ve bu cihaz 5g hizmeti alamayacak ? Nolcak onca para ver bu hizmeti alama ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @volga tuygun
T
4 hafta
Teğmen

Google yok , duzgun servis hizmeti yok, 5g yok eeeee doğan görünümlü şahin gibi tabi sonuç olarak insanların tercihi alan illaki olacaktır onlarada saygı duymak gerekir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
4 hafta
Yüzbaşı

APK'ları playstore dısından da yüklersin




Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN
K
4 hafta
Yarbay

Tek olayı kamera. Google yoksa bir işe yaramıyor. Tam bir apkspor. Yoruma katılıyorum. 70 bin para vereceğim bir de apk indirmekle programlar yüklemekle uğraşacağım. Komik.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 hafta
Yarbay

P60 Pro kullanıyorum, Kendi deneyimim şu şekilde, Bankalarda, Alışveriş, Yemek tarzı uygulamalarda herhangi bir sorun yok, NFC ile ödeme konusunda sıkıntı yaşamadım ayrıca hiç, Şuan en büyük sorun konum paylaşımı gibi duruyor Özellikle whatsapp üzerinden paylaşılan konumlar yanlış yerleri tarif ediyormuş pek çok kullanıcın yazdığına göre bunu denemedim hiç. Android auto sıkıntılı çok kullanıcısı varmış ben kullanmıyorum bunuda.

Ufak tefek başka sıkıntılarda olabiliyor, Mesela kişişelleştirme konusunda herhangi bir launcher indirip kurduğumda simge paketi görmüyor, Bazı wallpaper uygulamaları açılmıyor google servisleri istediği için filan gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @XanthiN
V
4 hafta
Yüzbaşı

Arkadaşım yazımı sindire sindire bir daha oku istersen. Pek anlamamışsın galiba. Benim şu anda kullandığım telefonda 5G yok ve aldığımda ( 2,5 sene önce ) bir arkadaşım bana niye 5G'li telefon almadığımı sormuştu. Ben de 5G gelene kadar zaten telefonum eskir ve değiştiririm demiştim. Ama yadırgamıştı beni. Ben insanların 5G'ye takılmalarına şaşırıyorum. En az 2 sene daha bu özellik kullanılamayacak ki.

Uzun lafın kısası bu benim şahsi görüşüm, kimse de benim yazdıklarımla hareket etmeyecek tabii. Ben sadece düşüncemi yazdım. İyi forumlar...




Bu mesajda bahsedilenler: @DaggeredByRuhtan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.