Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı!
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları bizlere sunan Epic Games, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta gizemli bir ücretsiz oyunu bizlere sunacağını duyurmuştu. Şimdi ise geçtiğimiz gün bu gizemli oyunun Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition olduğunu gördük. Fakat şöyle bir sorun var. Ücretsiz yapıma ne yazık ki Türkiye'deki kullanıcılar erişemiyor.
 
Türkiye dışında birçok ülkede yasaklı hale geldi 
 
 
 
Dün itibarıyla yayınladığımız haberle beraber Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition’ın kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulduğunu aktardık. Birçok kişi bu oyunun ücretsiz olarak verildiğini ancak kütüphaneye eklenmediğini belirtti. İlk etapta bunun bir sorun olduğu düşünüldü fakat geldiğimiz noktada oyun Türkiye haricinde Belarus, Kıbrıs, İsrail, Katar, Rusya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de yasaklı görünüyor.
 
Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan bu gelişmeyle  ne yazık ki bu haftanın ücretsiz oyununu elde edemiyoruz. Oyunu ücretsiz olarak elde etmek için linke tıkladığımızda ise “Bu içerik şu anda platformunda veya bölgenizde mevcut değil” ibaresi ile karşı karşıya kalıyoruz.
 
Son olarak yasaklanma sebebi kanunlara aykırı yönde öğelerin bulundurmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.




B
2 hafta
Yarbay

Kanunlara biz uyalımda oyunlara sonra karar veririz



B
2 hafta
Yarbay

yazık



S
2 hafta
Binbaşı

Madem yasaklı, neden Steam, PSN ve Xbox Store'da satılıyor oyun? Yasak Epic Games için mi geçerli? Çok saçma!



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

V
2 hafta
Yarbay

Çok saçma bir olay. Yasak olsa, parayla satılıyor sonuçta, ona yasak yok. Epic’i haberdar etmek lazım aslında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 hafta
Yarbay

ortadoğu ülkesi için normal şeyler bunlar, oyna devam



B
2 hafta
Yarbay

epic senin yapacağın işin ben bari yasaklı ülkelere başka oyun verseydin senin gibi platformun ben bir de şunu övüyorlardı



B
2 hafta
Yarbay

Keşke ülkede çifte standardlar olmasa steamdan alabilirsiniz ama epicde yasak ilginç doğrusu neyse ülkede aile yapısına uygun olmayan gençleri kötu yönde etkileyen özendiren o kadar şey var ki başka bir şey soylemiycem



K
2 hafta
Yarbay

Diğer platformlarda mevcut. Epic saçmalamış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.