Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
46552
Cevap
1244970
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2328. sayfa)
B
geçen hafta
Yarbay

rodrygo ayrılmazsa mbappenin gelişiyle enfes bir fc 25 takımı çıkacak...



-
geçen hafta
Binbaşı

Luninin 11'de olmaması büyük ayıp olmuş onun hakkıydı.



A
geçen hafta
Yüzbaşı

Bir ara şu 90'lardan önce şampiyonlar ligi kupası olmayan sjw katalan kulübü barça ile REAL MADRID'i bir tutuyorlardı. O günler aklıma geldi.



D
geçen hafta
Yarbay

MBAPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



R
6 gün
Yarbay

B
6 gün
Yarbay

Resmen açıklandı. 5 yıllık sözleşme.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 gün
Yarbay

Beleşe Mbappe çekmek.. Tarihin en iyi transferi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
6 gün
Yarbay

kendisine 100 peşin, 57 yıllık maaş vs giderleri, yani pek beleş sayılmaz ama kampanya fiyatı diyelim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sen Aydınlatırsın Geceyi
J
5 gün
Yarbay

Sanki Mbappe Realin ayarlariyla oynayacak gibi geliyor ama hayirlisi. Bi ufaktan disiplinsizlik seziyorum nedense.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 gün
Yarbay

3.cü los galacticos dönemi başladı resmen artık. 2000'lerin başı 2010'ların başı ve şimdi de 2020'lerin ortası ile yeniden başlıyoruz. Önceki dönemlerden farkı bu sefer geçiş dönemini çok iyi geçirdik ve eski dönemlerden çok daha genç bir galacticos kadromuz var. 2010'larda kurulan kadro 2018'e kadar 4 kere CL aldı sonrasında geçiş dönemi de 2 kere CL aldık görece daha güçsüz kadrolarla. Bu sene forvetsiz ve birçok sakata rağmen yine winnerlığımızı gösterdik ve sezonu sadece ligde Atletico'ya yenilerek tek mağlubiyetle kayıpsız tamamladık. 3.cü los galacticos dönemi daha da uzun sürecek çünkü kadroda Mbappe sadece dışarıdan gelen yıldız. Mbappe 25, Vini ve Rodrygo 23, Bellingham 20, Arda 19, Endrich 17, Cama 21, Tcouameni ve Valverde 24 yaşında henüz. Bu kadro en az 10 yıla damga vurur. En pahalı 3 oyuncu bizde bunların yaşları hala çok genç. Mbappe gibi bir adam da beleşe geldi, Davies de gelirse seneye her maç 3 gol atar bu takım en az.



P
5 gün
Teğmen

Bu sene nerdeyse tüm büyük takimlar vasat bı sezon geçirirken CL almaliydik, fırsat sezonuydu ve öyle de oldu. Sezon ortası acaba stoper, santrfor almadigimiza pişman olur muyuz bu fırsat sezonunu kacirirsak dedim ama neyse ki hallettik. Gerçi benim beklediğim gibi bir devrim yapacak gibi durmuyor diğer kulüpler. Man City hariç diğer İngizler bildiğimiz gibi. Bayern Kompany hamlesiyle artık ciddi görüntüsünden çıkmıştır. italyanlarda maddi sıkıntı bitmiyor. Kalıyor geriye Barcelona ve PSG. Onlar da kısa vadede çok üst seviyeye çıkamaz gibi görünüyor. Yine tek rakibimiz City. Mbappe yetmez, bize 1 stoper, birer tane de bek lazım alternatif olarak. Eğer 2015'te Juventusa elenmeseydik 1950lerdeki 5 kere üst uste kazanma rekorumuzu egale edecektik. Bir daha böyle bir şeye izin vermemeliyiz. Baskaldiriya mahal vermeden kazanabilecegimiz kadar CL kazanmalıyız.

Yeni CL formatında zaten ilk yarı kasmaya gerek yok. İlk yarı lige odaklanıp Barcelona'yi demoralize edecek bir puan farkı açmamız lazım ki ikinci yarıda rotasyonlarla CL odaklaniriz. Önümüzdeki 5 yılda 15 kupa almamız lazim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 gün
Yarbay

Fikstür önemli bütün kolay maçlar evimizde, büyük maçlarda dep olursa sıkıntı.Fazladan maç yaparız şubata kadar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Paşa Hazretleri
N
3 gün
Yarbay

Real muhteşem bir takım oldu ama bence çok sağlam bir stoper almaları lazım o zaman kusursuza yakın bir takım olur. Bence tek rakip City inanılmaz bir sezon olur önümüzdeki sezon.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.