Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
1674
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Kamu Personel Servisi Kaldırıldı Sırada Memuriyet Sisteminin Kaldırılması Var! (2. sayfa)
P
4 hafta
Yarbay

Hocam güncel verilere göre mültecilere beraber hükumetin ummetci Suriye politikası için buhar olan paramiz 200 milyar doları geçmiş durumda .

Bugün bile hala kaynaklarımız bu bataklığa akmaya devam ediyor.

Türkiye niçin tüy dökmüş kediye döndü sanıyordunuz?

Tek korkum Araplar için harcanan bunca kaynağın ardında Doğu Akdeniz. Kıbrıs, kafkaslar gibi Turkiye'nin gerçek milli politikalarından bugünkü güçsüzlük yüzünden taviz verilmesi.

Bitmek bilmeyen Arap savaşlarına icerusinde kaynaklarımız hala akitilmaya devam ediliyor .

Bu bataklıktan nasıl kurtulacağız hiç bilmiyorum .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Mayıs 2024; 4:3:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Long Nightt
L
4 hafta
Yüzbaşı

Bu bataklıktan ancak malumlara ve Y-CHP'ye oy veren seçmen uyanırsa çıkarız yoksa çıkmamız mümkün değil.Zira bu iki zihniyet Türkiye'yi bataklıktan çıkarmak yerine daha da batırmakla görevlendirilmiş.İşin acı tarafı bu durum artık açıkça anlaşıldığı halde her iki zihniyetede oy verenlerin olması...Millet tam anlamıyla akıl tutulması yaşıyor.

Geçmişte ve günümüzde bir memleketi batırmak ve esir almak için uygulanan taktik önce o ülkenin ekonomisi hedef almaktır.Bu değişmeyen bir taktiktir..Türkiye'de de bu taktik uygulandı.2011 yılında hiç alakamızın olmadığı ve ilişkilerimizin çok iyi olduğu Esad ile sırf ABD-İsrail istiyor diye düşman olduk.Türkiye bir anda kendisini en uzun sınırı olan Güney sınırında kendisi ile alakalı olmayan bir savaşın içinde buldu.Sözde Esad üç aya kalmaz gidecek ve Suriye'de kurulacak yeni rejim Türkiye'nin kontrolünde olacaktı.Fakat dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olduk..ABD-İsrail,Esad'ı devirmediği gibi Türkiye'nin kaynaklarını kurutacak bir bataklığı yine ve acı bir şekilde Türkiye'nin de desteğini alarak Suriye'de yarattılar.Türkiye kendisini boğacak bataklığı acı bir şekilde kendi elleriyle kurdu.

Ardından bu bataklıktan milyonlarca insan PKK bölgede daha rahat at koştursun ve ırkçı bir devlet kurabilsin diye Türkiye'ye doğru sürüklendi.Bu insan seli 2016 yılındaki AB ile yapılan geri kabul anlaşmasına kadar dengeliydi ancak 2016'da yapılan bu anlaşmayla Türkiye kendi elleriyle kendisini AB'nin önüne attı ve AB'nin adeta sınır jandarması oldu.Ülkemize G.Doğu'dan ve Doğudan girenler Batıdan dışarı çıkamaz oldu.Hatta dün Türkiye'ye gelen Yunanistan başbakanı yanılmıyorsam sığınmacıları Yunanistana geçirmediği için malum kişiye bile teşekkür etti...Durumun vehametini görebiliyor musunuz?

2016'dan itibaren Türkiye'de büyümeye başlayan sığınmacılar ve kaçaklar doğrudan ekonomimiz üzerine binmeye başladı.AB yıllarca Türkiye'ye vaat ettiği para yardımını bile ya yapmadı ya da çok düşük seviyede yaptı.2020 yılında bugün bizlere 'ırkçı' diyen sözde 'insancıl' (!) arkadaşların destekledikleri zihniyet karda kışta İstanbuldaki sığınmacıları ve kaçakları otobüslere doldurup Yunan sınırına dökmekten çekinmedi.Ancak ondan sonra Türkiye'ye para gelmeye başladı ama bu ne kadar doğru belli değil.Birileri öz kaynaklarımızdan 40 milyar dolar harcandığını söylediğine göre demek ki sığınmacıların yükünü biz çekiyoruz.

Öte yandan Türkiye'ye gelen bu yabancı nüfusu Avrupa'ya geçirmediğimiz için dolayısıyla Türkiye'ye yerleşmeye başladılar ve kaçak iş yerleri kurmaya başladılar.Bu yerler denetlenmediği için doğrudan iş hayatına zarar vermeye ve vergi veren Türk iş yerlerini zora sokmaya başladılar.Bugün İstanbul'un sığınmacısı bol olan ilçelerinde adeta küçük esnaf tamamen el değiştirmiş vaziyette.Güney sınırlarımızdaki kentlerdeki durumlarda vahim.Kısacası Türk, sermayeden ve iş sahasından atılırken Türk'ün yerini yabancılar dolduruyor ve bu yabancıların geneli devlete vergi bile vermiyor.Osmanlıda bunlar genelde Ermeni,Rum ve Yahudi olurdu.Bugün ise bunların yerini Suriyeliler,Iraklılar,Körfez ülke vatandaşları,Afganlar ve Pakistanlılar aldı..

Peki bu neden böyle oldu?Zira Türkiye'ye sürüklenen bu insan selinin Türkiye'de kalıcı olmasını garantilemek için onları ekonomiye entegre etmek gerekiyor.Bunun nedeni gelecekte gerçekten vatan sever ve Türk milletinin çıkarlarını düşünen bir iktidar olursa bunları öyle hemen ülkeden atamasın hatta bundan vazgeçsin diye bu yapılıyor.Bilindiği üzere Osmanlı döneminde Osmanlı ekonomisi Ermeni,Rum ve Yahudilerin kontrolündeydi.Bu nedenle önce Ermenilerin tehcir edilmesi ardından 1923'te Rumların mübadele edilmesi ile yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti ülke içi iş alanlarında ciddi bir yokluk çekmişti.Türk burjuvazisi ancak Cumhuriyetle oluşmaya başlamıştı.İşte bugün bu Türk burjuvazisi zayıflatılıyor ve ekonomiye yabancılarda ortak ediliyor.Böylece bunların ülkede kalıcı olmasını sağlama almak istiyorlar.

Bu da doğal olarak ekonomiyi daha da bozuyor.Zira ekonomi bozuk olacak ki istedikleri unsurları kolayca ekonomiye dahil edebilsinler.Bu nedenle kasıtlı şekilde 2018'den itibaren zorlanan Türk ekonomisini saçma sapan ekonomik hamlelerle dümdüz ettiler.Şimdi ise ekonomiye kaynak bulmak için ülkeyi kolayca Avrupa'ya ve Körfez ülkelerine ipotek ediyorlar.Buna karşı çıkanlarada sanki ekonomiyi kendileri batırmamış,sığınmacıları başımıza bela etmemiş gibi 'Hem ekonomi düzelsin istiyorsunuz hem de sığınmacılar gitsin istiyorsunuz.İkisi aynı anda olmaz' diyerek 'ölüm' yerine sırtmaya razı etmeye çalışıyorlar.

Kısacası malumlar ve Y-CHP'ye oy veren kitle uyanmaz ise bu bataklıkta boğulup yok olacağız...Gidişat bunu gösteriyor...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 14 Mayıs 2024; 4:53:14 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
A
4 hafta
Binbaşı

İşi devlet dairesine düşen her vatandaş memurların o maaşları hak etmemesine rağmen oraları işgal ettiğini bilir. Devletin gücünü arkasına alarak vatandaşa her türlü zulmü reva gören memur zihniyeti ne yazık ki hala değişmedi. Kapalı alanlarda sigara içmek yasak ama geçen gün polis karakoluna girdiğimde soba tütüyor sandım her yer sigara dumanı. Biz de başımız sıkışsa polisi arayacağız kendisi yasalara uymayan polisten fayda bekleyeceğiz. Polisin bile kısmen özelleştirilmesi lazım. Polise içeride sigara dumanı yüzünden nefes alamadığımı söyledim "ne yapalım?" dedi. Sigarayı dışarıda için dedim git şikayet et dedi. Memurlar bu ülkenin kamburudur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 hafta
Yüzbaşı

Özellikle torpille işe girmiş olanlar kendilerini kral gibi görüyor. Bir memurun torpilli oldığunu anlamak maksimum 3 dakika sürüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ahmetbayram5
O
4 hafta
Yüzbaşı

Planlı düzende ilerliyoruz. memurların çoğunlukla yattığını biliyoruz ama sorun kamu çalışanları değil.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
4 hafta
Binbaşı

20 kusur yıldır bastalar.. yaptıkları ne var? Milletle dalga geçmek. önce satafat, makam araçları, audiler, danışmanlar, birden fazla uçaklar, gereksiz yatırım denen şeyler mesela Adana da Şakirpaşa havalimanı varken ikinciyi zorunluluk gibi gösterip zorla yapanlar vb gibi şeyler.. amaçları tasarruf olsa önce bunları yaparlar.. sonra o kadar kpss ye girenler varken tut taşeronları kadroya gecir..siyasi popülist şeyler... mesela belediye seçimlerinden önce bilmem kax kişiyi işe almak...bu ülkede zihniyet değişmeden tasarruf olmaz.. tasarrufu önce aciklayanlanlar yapacak..o zaman bu ülke herkese çok çok yeter...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 hafta
Binbaşı

taşeronlar nerede kadroya geçmiş.?




Bu mesajda bahsedilenler: @cumhurfatih
B
4 hafta
Binbaşı

devlet zarar eden kurumları özelleştirsin telekom gibi tedaş gibi kurumları değil.



A
4 hafta
Binbaşı

Seyyanen zam iptal edilsin. Ayrıca 6 ayda bir zam olayı artık bitsin. Yildan yila zam yapilsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 hafta
Yarbay

bu Mehmet Şimşek alem adam yahu servis dediğin nedir, her devlet kurumunda gereksiz bir milyon tane filo aracı var. adam gelmiş en düşük maaşlı kesmin servisini kaldırıyor. bunu süper zeka diye getirdiler bide.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.