Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
574
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Xiaomi Mix Flip'in gerçek görüntüsü orta çıktı: Neler sunacak?
D
3 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Xiaomi Mix Flip'in gerçek görüntüsü orta çıktı: Neler sunacak?
Xiaomi'nin yakında çıkacak olan dikey katlanabilir ilk telefonu Mix Flip'in gerçek görüntüsü ilk defa ortaya çıktı. Xiaomi Mix Flip neler sunacak bir göz atalım.



Xiaomi Mix Flip beklenen özellikleri



Fotoğraf daha önceki tasarım şemasını onaylıyor. Çift kameraya sahip olan telefon, çift LED flaş ve büyük bir dış ekran ile gelecek. Telefonun kamera sistemi Leica işbirliğiyle geliştiriliyor. Telefonda, 50 MP çözünürlüğünde ana kamera ve Omnivision OV60A ½,8 inç sensöre sahip 2x yakınlaştırma yapabilen telefoto kamera yer alacak.



Ayrıca Bkz.iQOO 13'ün batarya özellikleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler



Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak olan telefonun, 67 Watt hızlı şarj desteği, kablosuz şarj, suya ve toza dayanıklılık ve uydu bağlantısı özelliklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca Xiaomi'nin telefonu Türkiye'de de satışa sunacağı belirtiliyor.



Xiaomi muhtemelen Mix Flip ile beraber Mix Fold 4'ü de tanıtabilir.  Xiaomi'nin dördüncü nesil katlanır telefonu olacak olan Fold 4, Mix Flip gibi Snapdragon 8 Gen 3 çipsetinden güç alacak. Kamera tarafında ise ek olarak 12MP ultra geniş ve 10MP periskop kameranın yer alması bekleniyor.  Her iki cihazın da piyasadaki en ince katlanabilir telefonlardan olacağı iddia ediliyor.



 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/12/xiaomi-mix-flip-image/

 Haberi Portalda Gör

B
3 hafta
Yarbay

Katırlar ile gelen vergisiz sürümü gelirse direnç kayıt olursa güzel satar diğer modelleri gibi

Distribütör ile gelecek bir tanede devlete alınacak olan sürümünün yine diğer modellerde olduğu gibi satmayacağını düşünüyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
3 hafta
Yarbay

Bunların güzel tarafı cepte küçük durması ve ekran izerinde koruyucu cam olmadığı için yere düşerse ekrana daha az zarar gelmesi. Diğer yandan ekran yamuk yumuk duruyor, telefon ince uzun bir ekranla bek kullanım zevki sağlamıyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
3 hafta
Yarbay

yeni trend katlanan telefon heralde Apple da çıkaracakmış



D
3 hafta
Yarbay

Samsung dışında başka markadan katlanan telefon asla almam. Lider samsungtur.. ilk satışa çıkaran içe doğru katlanan ekranı.. Apple bile katlanan ekranlarını samsungtan alacak.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.