Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bisikletim yağmalanmış
K
geçen ay
Er
Konu Sahibi

merhaba cuma günü benim teker indiği için ve aşırı acelem olduğu için bisikletimi okulda bırakmıştım pazartesi bi geldim tüm ışıkları sökmüşler(-600) sibob kapaklarını sökmüşler teker inmiş birde kilidi kesmişler ama niyeyse bisikleti almamışlar beceriksiz arkadaşlar bende şaşkınım neyse güvenliğe sorduğumda kameraların sadece okul saatinde çekim yaptığını söyledi ama ben bu kadına inanmıyorum kameraların 7-24 çekim yapması gerekmiyormu? ayrıca okula girmek için iki duvardan atlamaları gerekiyor ve bir hayli yüksek duvarlar bunlar yani çalan kişiler öğrenci değil büyük ihtimalle ayrıca hakikaten okul saati dışında çekim yapmıyorsa internet kafe açma planım var yardım edicek arkadaşlar ulaşsın şaka şaka birde okulun tam karşısı il emniyet müdürlüğü av ben bunları nasıl bulabilirim ya da bulabilirmiyim?




K
3 hafta
Yarbay

Emniyete gidip şikayette bulun kameraların olduğunu ilet. Muhtemelen güvenlikler uğraşmamak için sana öyle demişlerdir. Emniyetten gelince onlar ister kyıtları.



M
3 hafta
Çavuş

emniyet alır o kayıtları karakola gidip dilekçe doldurcan



0
7 gün
Yarbay

emniyet bununla asla uğraşmaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.