Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
2087
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: sıkılmadınız mı ? (3. sayfa)
U
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

yok abi ya sabah otomobil genele yaptı 12 gün gözüküyordu genel için sınırlaması,
sıfır araçlara yaptı en son ordada 1 gün gözüküyor

o konu açtıkça ben bıkmadan usanmadan şikayet edicem,abidik kubidik konularla işgal etmemeli,ben yaparsam banada yapılsın aynıları


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @en1gma
E
2 hafta
Yarbay

Onun derdi forumda konularının çıkması,kalıcı ban yiyecek ya da otomobille alakalı tüm forumlardan ban yiyecek başka çaresi yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @UltimateRs
U
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

başka türlü imkansız zaten




Bu mesajda bahsedilenler: @en1gma
M
2 hafta
Yüzbaşı

İnternet daha fazla kişiye ulaşılabilir olduğu için kalite düştü. Bir forum ne kadar çok genele hitap etmeye başlarsa kalite giderek düşer. Çünkü genel dediğimiz şey zaten vasatın kendisidir. Genel seviye düştü mü niche diye tabir edilen kişileşerin bir kısmını kaybedersin.

Aynı şey ekşi için de geçerli mesela. 2005 teki ekşi ile şimdiki ekşi arasında dağlar kadar fark var.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dharma Initiative
E
2 hafta
Yüzbaşı

Eskiden epic üyeler teknoloji konuşurduk, yeni kuşak sayesinde forum ekşi sözlük gibi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
2 hafta
Yarbay

konu açılırken forumun genel kalitesindeki düşüşten dert yanılıyor gibi yazılmış, ama mesajlara bakınca bir kişiden şikayet ediliyor gibi.

forumun ortalama kullanıcı kalitesinin düştüğüne inanmıyorum. hatta: "internet yaygınlaştıkça foruma her türden insan doldu, ve kalite düştü" görüşüne de katılmıyorum. mobil internet yaygın değilken DH'de şuankine kıyasla çok daha fazla insan vardı ve ortalama kullanıcı seviyesi çok daha düşüktü.

akıllı telefonlar 2008-2009 gibi yaygınlaşmaya başladılar ama herkesin cebine girmeleri 2010-2011'i buldu. WhatsApp grupları ve telefondan twitter kullanabilmek gibi imkanlar sebebiyle birçok kullanıcı 2012 sonrası foruma daha az girmeye başladılar. bunun bir sebebi de, çoğu kullanıcı büyüyüp işe girdi ya da evlendi, yeni genç nesil ise forumla hiç tanışmadan direk sosyal medyaya giriyor. bu gibi sebeplerle seneler içinde forumun kullanıcı kitlesi "genel kitle" olmaktan çıktı. şuanda niş bir kullanıcı kitlesi var. şuanki çoğu kişi yaşı küçük olmayan, bir şekilde forumu terk etmemiş olan kişiler. aktif kullanıcı sayısı eskiye kıyasla muhtemelen düşüktür. boş yapan kişi sayısı eskiye kıyasla hayli düşük diye düşünüyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
2 hafta
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,
otomobil genelde biraz vakit geçirirseniz ne demek istediğimi anlarsınız ve bana tahminim hak verirsiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 11 Mayıs 2024; 12:37:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
M
6 gün
Yüzbaşı

Yavaş yavaş her kaynaktan yasaklayacak ,böylece rahat edeceksiniz değil mi?? Tatlı su kurnazları sizi.. vadeniz doluyor, takkeyi takın ,son pudra şekerlerini çekin ..siyaset, hırsızlık, yolsuzluk, ekonomik bozukluk, insanların ırzına malına çöken çağ dışı cumhuriyet düşmanı tarikat haberleri mi rahatsız etti seni forumda?? Yallah Arabi ye hacı yallah




Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.