Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
100808
Cevap
4055639
Tıklama
46
Öne Çıkarma
Cevap: En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5041. sayfa)
N
dün
General

Başı bana da vasat geldi; özellikle askerlerle ilgili sahneler. Ama devamında o film bayağı bir açılıyor. Seviyesini yükseltiyor. Karakterler bot olmaktan çıkıp film boyunca relate edilebilir tam bir biçim kazanıyor. Karakter gelişimi düzgün aksiyon ve gerilim sekanslarıyla beraber gayet iyi gidiyor. İkincisini izlemedim ama fragmanını sanırım görmüştüm. İkincisinde açıkça mahvetmişler. İlkinin World War Z-vari ayakları yere daha çok basan ruhunu bozup Mad Max-vari bir zombi fantezi aksiyonuna çevirmişler. Bu tarzında seveni olabilir ama ilk filmle ikincisinin mesela hiç alakası yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Aragorn Elessar
S
dün
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt0430357/
Kaliteli suç-dramasının önemli yönetmenlerinden Michael Mann'e yakışmayacak bir film. Gerçekçi bir iş çıkarılmaya çalışılmış ama onu da başaramıyor.

4/10


https://www.imdb.com/title/tt0109327/
Sadece bir yıldan film izleyeceksin deseler 90'ları seçerdim kesinlikle. Son zamanlarda en çok beğendiğim filmler 90'lar yapımı. Bu filmi de sıfır beklenti ile izleyip kenarda köşede kalmış bir hazine olarak buldum. Tema müziği ile direkt içine çekmeyi başarıyor zaten.

9/10


https://www.youtube.com/watch?v=LivLNdeHmww


https://www.imdb.com/title/tt2004432/
İlk filmden biraz daha iyiydi, teknik anlamda da ilk filmden daha iyi. John Jarratt gülmesi falan iyi bir tipleme ama ötesi yok. Otel filmi ile birlikte açıkça bir ırkçılık var konular benzer. Turistlere oturun oturduğunuz yerde başka ülkere gitmeyin başınıza bir iş gelir mesajı mı verilmeye çalışılıyor?

4/10


https://www.imdb.com/title/tt0482606/
Yeni filmi geliyormuş ilk filmi bir izleyeyim dedim izlemez olaydım vakit kaybı.

2/10


https://www.imdb.com/title/tt1594562/
Şeytanın evi filmi ile Ti West favori korku yönetmenlerim arasına girmişti kalan diğer filmlerini de izlemeye çalışacağım. Bu film ise eh işte, sonunu getirmek için kendimi biraz zorladım. Amatör ruhla bakarsak başarılı sayılır.

4/10


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
dün
Yarbay

Beni en çok müteessir eden eski Türk filmlerinden birisidir hocam. Mesudiyeli Mesut (Şener Şen) tam bir ikon, rahmetli Münir Özkul ve Adile anneyi de özlemle yâd ediyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hekimoglu19
P
dün
Yarbay

Hocam mesajınızdaki Brainscan filmini izledim dikkatimi çektiği için. Terminator'deki çocuk çıktı (Edward Furlong) direkt.

94 yapımı olması dikkate alındığında baya eğlenceli ve özlem içeren bir fantastik gerilim filmi olarak çıktı. En son kısımda açık kapı bıraktı K9 köpeği.

Yani orta metrajda şu dönemde bunu izleyen için çerezlik gelebilir ama dönemin atmosferi, oyuncuları ve senaryoda bazı ters köşe noktaları ile klasik türde saçma kalan CGI kısımları birlikte düşünüldüğünde 6.5/10 puanı bence hak ediyor. Teşekkürler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sen Aydınlatırsın Geceyi
A
18 sa.
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt2784936/
Kızı ölünce bunalıma giren ve geçmişiyle yüzleşen psikolog'u anlatan bir film
Adrien abimizin filmi. Yer yer altıncı his izleri taşıyor. Filmin son kısmı hareketli geçiyor ve olay çözüme kavuşuyor. Gerilim gizem kısmen doğaüstü temalı bir yapım
Vasatın bir tık üstü. İzlenir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 sa.
Yarbay

https://www.imdb.com/title/tt0039689/
Bir kadınla birlikte olan dedektifin, geçmişinde yaşadığı olayların peşini bırakmaması üzerine sürüncemeli bir film noir. Özellikle sonlara doğru hikaye iyice girift hal alarak seyir zevkini yukarı taşıyor. Jane Greer'ın kusursuz güzelliği filme ayrı lezzet katıyor. 7.5/10



I
9 sa.
Yüzbaşı

(Ed Wood hocam, bu arada Craig Bond serisini de bitirdim ve No Time to Die için attığınız yorumu da/analizi de gördüm. Katılıyorum dediklerinize. Bir arkadaşıma bile gösterdim o da katıldı. Çok eklenmek için eklenmiş şeyler vardı onda da.)

< Resime gitmek için tıklayın >

https://www.imdb.com/title/tt0103767/?ref_=ext_shr

Baraka (1992)

Vay be. Sadece vay be. Haftalardır bilerek izlemedim; hakkında bilgiler okuyup kendimi heyecanlandırdım bereketi kaçmasın diye.

Uzaylılar gelse dünyaya bence tanıtım videosu niyetine bunu gösterebiliriz bence :D

Gerçekten ilginç bir deneyimdi. Zaten biliyordum çok sağlam kadrajlara sahip. Sadece teknik açıdan değil de anlatı ve ne bileyim hissetirdikleri ile de etkilendim.

Yani ne bileyim motorsikletin arkasında oturan, sokakta oynayan, camın kenarında usul usul kameraya bakan çocukları görünce gerçekten bi garip hissettim. Karşımdaymış gibi, onlarla bir bağ kurmuşum gibi.

Fricke'ye ilgimin artması ilk başta kadrajlarının süper olmasıyla başlamıştı. Görüntü alanına ilgim var malum. Bu film ile Fricke'ye biraz daha ilgim arttı. Samsara ve Koyaaniqatski'ye de bakacağım kesinlikle.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ed Wood
A
7 sa.
Yarbay

https://m.imdb.com/title/tt0146675/

Bu filme imdb'de haksızlık yapıldığını düşünüyorum hadi 7 olmasın 6.5 puanı hak ediyor
İlk dakikadan son dakikaya kadar tempo düşmüyor. Ayrıca büyük bir prodüksiyon olduğu anlaşılıyor
Doğaüstü soslu gerilim macera odaklı bir film
Yıllar yıllar önce yarım yamalak izlemiştim şimdi 2 saat izledim. Adamlar 2 saat film çekmişler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 sa.
Yarbay

Fukunaga yönettiği için (True Detective kaynaklı) beklentim çok yüksekti açıkçası. Filmde iyi bir yönetmenlik dışında bir şey göremedim maalesef. İçi tamamen dinamiklerinden boşaltılmış bir Bond filmiydi. Aynı düşünceleri paylaşıyor olmamız mutlu etti.




Bu mesajda bahsedilenler: @ItsAtakan24
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.