Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 17 misafir, 1 mobil kullanıcı
34607
Cevap
1690965
Tıklama
59
Öne Çıkarma
Cevap: SOUNDBAR [ANA KONU] (1731. sayfa)
K
20 sa.
Yüzbaşı

Arkadaşlar innial uygulamasını yüklemek zorundamıyız, karta para yüklendi mesajı geldi, direk harcayamıyormuyum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
20 sa.
Yarbay

Param nerde diye birde arkasından koşuyoruz, inanılmaz bir kampanya




Bu mesajda bahsedilenler: @ridvan1903
B
13 sa.
Yüzbaşı

Hamza bey mi yine acaba 😂En son Pzt arayıp tekrar fatura isteyınce attım ama ertesı gün de aradım Hatice Hnm ilgileniyormuş ona da anlattım takibimde onaylanmış gözüküyor dedi ertesı günde yattı yoksa benım süreçte aynıydı ,yattıktan 1 gun sonra sms geldi bugünde telefon açtılar sıkıntı var mı yüklendi diye



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatih_h
B
13 sa.
Yüzbaşı

Harcayabilirsin tabı ki uygulamayı biz yatıp yatmadıgını görmek için kullandık birde bende bir karta 2500 diğer ıkısıne 2750 yatmış hangi karta ne kadar yatmış bileyim diye baktım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @karambollllll
F
13 sa.
Yarbay

Hamza telefonlara çıkmıyor başkaları arıyor. Ağzıma geleni söyledim en sonunda.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @BsalihBjk
B
13 sa.
Yüzbaşı

Zaten Hamza’yı çözemedim sanki CEO



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fatih_h
R
9 sa.
Yüzbaşı

Üstatlar selamlar. Geçen hafta Burak Bey'den satın aldığım 990D kurulumunu işlerimin yoğunluğu dolayısıyla şimdi yaptırabildim. LG SC9S'den geçiş yaptım. Birkaç saattir kurcalıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz şu sorularda? LG den geçiş yaptığım için karşılaştırma yapıyorum.

1-O sıradaki içeriğin hangi formatta olduğunu nasıl anlayabilrim? Kumanda da "i" tuşu var ama uygulamada göremedim. LG uygulamasında PCM, dolby atmos, 5.1 vs.. yazıyordu. Ürünün kumandasını kullanmayı düşünmüyorum.
2-Sanal diye ayar birşey gördüm uygulamada. Bu nedir? Tam farkınıda anlayamadım.
3-LG de kaynak ses 5.1 olmasa bile tüm ses sistemini stereo ya getirebiliyorduk. TV de haber izlerken bile ses sadece ön yerine, tüm sistemden gelebiliyordu. bunu samsung uygulamasında yapamadım.
4-Arka speaker lar oturduğum pozisyonun arkasında ve birer metre sağında ve solundu. doğru kullanım nedir? iç merkeze doğru 45 derece açı ile mi konumlandırmalıyım yoksa direkt karşıya düz mü bakmalı?
5-Birde kullanım alışkanlıklarınızı merak ediyorum. LG de televizyonumda LG olduğundan ve ses modu sayısı fazla olduğundan izlediğim içeriğe göre TV kumandasından ses modunu değiştirebiliyordum. örneğin şu anda avrupa şampiyonası maçı var. LG de sports moduna alırdım. arkalardan tribün sesi gelirdi, önden spiker sesi gelirdi. veya film açtığımda atmos değilse sinema moduna alırdım, müzik dinlerken müzik moduna alırdım. sizler bu işi nasıl yönetiyorsunuz? sadece adaptive sound da kalıyor ve bir daha dokunmuyormusunuz?

şimdiden teşekkürler cevaplar için. herkese iyi bayramlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 dk.
Yarbay

Samsung 990d hayirli olsun. Gule gule kullanin.

Samsung'da kumanda haric ses modunu goremiyorsunuz.
Sanal benim kullandigim bir model degil ama virtual'in cevirisi ise; coklu kanal efekti veriyordur. Bir sonraki sorunuzdaki stereo sesleri coklu kanala bu ozellik getiriyor olabilir ya da zaten surroun ya da adaptive mod kullanirsaniz sesi tum kanallara dagitir.
Genelde samsungun arka hoparlor kurulumu dogru yapilmiyor. Surroundlarin yan yuzeyindeki hoparlor ic tarafa aliniyor, bu kurulum yanlistir. Yan yuzeydeki hoparlor disa bakacak ve soundbarin bar kismindaki kose hoparlorlere aci yapacak. Boylece 360 derece ses algisi olusacak.Yan yuzeydeki hoparlor ic tarafta ise, sag sol hoparlor de karismis demektir. Samsung ozellikle hopalorlere yön atamis.
Farkli marka soundbar tv eslesmelerinde yararlanilamayan tek konu tv'nin ses efektlerini soundbarin tanimamasi oluyor. Bu konuda onerilecek bir cozum yok. Spor modu veya surround ya da tum kanallarin calismasi icin adaptif mod kullanilabilir. Ben 990c'yi her zaman standartta tutarim. Cok kanalli yayinda kendisi diger kanallari kullanir, orjinal kayit neyse onu vermesi daha dogru gelir bana.

Satgilarimla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @radyohead
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.