Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6543
Cevap
565979
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Volvo XC40 Kullanıcıları (340. sayfa)
O
2 hafta
Onbaşı

Güncel bilgisi olan varsa bunu ben de merak ediyorum. Şöyle bi durum var Xc40 henüz geçen sene makyajlandı, o yüzden bir süre daha mevcut kasa devam eder diye düşünüyorum. Ki volvo ürünlerini sık değiştirmeyen, eskitmeyen bir marka olarak biliriz, birçok kullanıcısı bu yüzden volvoyu seviyor. Ancak tabii aracın satış oranları gibi etkenlere göre de takvimini değiştirebilir ama planlanandan az satış gibi bir durum olduğunu olacağını sanmam.




Bu mesajda bahsedilenler: @harun99
T
2 hafta
Er

Merhaba 2020 model xc40 t3 aracım var

akü bitti sanırım bir yerde baktırdım değiştirmeniz gerekli dedi ki garip garip şeyler yapmaya başlamıştı. bulunduğum bölgede yetkili servis yok hangi marka model aküyü önerirsiniz 70 amper agm akü kullanıyormuş varta agm takayım diyorum, ayrıca garantisi aracın bittimi bilmiyorum ama balata değişimi yaptırsam garantiden çıkar mı ayrıca balata için tavsiyeniz nedir marka vs.

ayrıca 2. ufak aküyüde değiştirmem gerekiyor mu acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toga59 -- 23 Mayıs 2024; 17:47:49 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
2 hafta
Teğmen

Arkadaşlar xc 40 kullananlar için ricamdır, önümüzdeki günlerde araç değiştirme niyetindeyim Xtrail Byd seal u dmi ve xc40 elimdeki son 3 tercihim . Xc 40 kullanım konfor yol tutuş araçta 4 kişi varken performansı yakıt tüketimi nasıldır yardımcı olursanız çok sevinirim . Artıları eksileri nelerdir



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

X
geçen hafta
Yarbay

Geçiş olsun. Benimki de sabahları bir tık geç alıyor marşı sanırım bizde de akü sürprizi yşanacak.

Yetkili seevis pahalı Varta tabii alabilirsiniz. Bize uygun varta modeli şu:

Silver Dynamic AGM 570 901 076
Model: 570 901 076
Kapasite: 70 Ah
CCA: 760 A
Derinlik: 175 mm
Genişlik: 278 mm
Yükseklik: 190 mm
Short Code: A7


Aracın garantisi 3 yıldı bitti. Ama zaten akü ve balata garantisi 2 yıl . Balaya için alternatif bilmiyorum. Özel servise götürürüm ben o ne takarsa..

Stop start çalışmıyorsa çalışmasını istiyorsanız değiştirn. O küçücük avuç içi kadar akünün seervis fiyatı 4000 Tl 1000 TL işçilik alıyorlar. 5000, garantisi bitene %15 indirim yapıyorlar. 4000e falan maloluyor. Dışarıda o mdelin alternatifi de yok. Ben bu sene avrupaya gidersem oralarda bakıp bulursam getirmeyi düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @toga59
T
geçen hafta
Er

X
geçen hafta
Yarbay

Stop startın destek aküsü belli de Trde satan yok. Ben çok aradım . Benim start stop çalışmıyor bir de ...çalışmasını da isterdim ama servisin fiyatını ödemem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @toga59
T
geçen hafta
Er

J
geçen hafta
Çavuş

selamlar, 2024 internetli p8 aracım var. youtube netflix dururken sorunsuz çalışıyor. hareket halinde videoyu kesmeyecek bir uygulama ya da bir çözüm üreten oldu mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
geçen hafta
Yarbay

Değil işte..
Bize uyan YTX12 (FA) . Bu ise YTX12-4
Bizimkinin cold start Amper değeri 170 , gösterdiğinizinki 150..
Kesinlikle soğuk havalarda yetersiz kalacaktır.


< Resime gitmek için tıklayın >




Orijinal destek aküsü FIAMM marka . Zaten pek çok markanın OEM destek aküsü FIAMM ama TR de hiç yok..




Bu mesajda bahsedilenler: @toga59
S
geçen hafta
Teğmen

Merhaba, balata aracın garantisini etkilemiyor, ön ve arka balatada Delphi marka kullanıyorum. Çok memnunum, ses vs yapmıyor. Tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @toga59
C
7 gün
Er

Bildiğim kadarıyla ona çözüm yok. Belki şu usb den android box görevi gören cihazlar ile çözülür ama tavsiye etmem pek.

Benim size sorum; Benimde 2024 internetli p8 aracım var ama 2 hafta önce interneti gitti. Servise götürdüm, bugün yanıt geldi (baya bir şey denedikten sonra) BTK güncelleme yapıyormuş, bir süre internete bağlanamayabilirmişiz, ama kendisi düzelicekmiş falan dediler.

Sizde bir sorun ya da bununla ilgili sorun yaşayan başka birisi var mı acaba? C40 Recharge p8 2024 fabrika modeli benim araba.

Ayrıca Bluetooth üzerinden interneti de veremez oldum (arabanın kendi interneti gelmeden önce bunu kullanıyordum) o neden onu da çözemedim. Telefon s22 ultra, eski başka samsung vardı onla denedim o da olmadı. Internetsiz kaldım böyle.

Edit: Internet bugün, servise gittikten bir gün sonra geri geldi arabaya. Tesadüf olabilir tabi, ama belki de servisin yazılımı geri yüklemesinden dolayı düzelmiş olabilir. Şuan çalışıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrope -- 28 Mayıs 2024; 16:54:48 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jumboss
J
5 gün
Çavuş

bende internetle ilgili bi sorun olmadı şimdilik.

benim bir sorunum şu ki. telefonu bağlayınca aramaları cevaplayabilyorum ancak rehberdeki kişiler gelmiyor. sürekli izin vermediniz diyor. bağlantıyı yeniliyorum geliyor sonra tekrar gidiyor. telefon iphone benim de.

bir de tüketim (çok kısa mesafeler için konuşuyorum) bazen 25kw ortalama oluyor, bazen 12kw. aynı rota neredeyse aynı kullanım. neyi farklı yapıyorum bilemedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @catastrope
P
3 gün
Onbaşı

Merhaba herkese,

İstanbul Avrupa yakasında işini düzgün ve özenli yapan , ciddi anlamda memnun kaldığınız ve müşterisine değer veren yetkili Volvo servisi önerisine ihtiyacım var. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Keyifli sürüşler.



İ
3 gün
Yüzbaşı

İnternet kesildiğinde şu şekilde düzelenler olmuş.

Modemi yeniden başlatın – Maksimum buz çözücü  düğmesini 20 saniye basılı tutarak aracın modemini yeniden başlatın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @catastrope
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.