Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir
1872
Cevap
89270
Tıklama
35
Öne Çıkarma
Cevap: Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (96. sayfa)
_
4 gün
Yarbay

2026 desek çıkışına.13 sene sonra devam oyunu çıkıyor.Bu kadar ara fazla.Rockstar bile olsan devam oyunu için bu kadar bekletilmez.Oyuna herkes aşırı yükseldi.(Bende bu hype trenindeyim.) Bence bir çok kişi hayal kırıklığına uğrucak.Bu oyunun kötü olmasından değil aşırı bekletip hype yaratmasından kaynaklanacak bence.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
R
3 gün
Yarbay

Para tomarlarını saymaktan yeni oyun çıkartmak aklına gelmedi Rockstar'ın. 200 Milyondan fazla satmış GTA V. Oyun içi satışlar ile birlikte dünyaları kazandılar. Herkesin yükselmesi normal hocam.Oyun dünyasının en büyük markası sonuçta.RDR 2 sonrası firma eski kalitesinden biraz düşmüş olsa da oyunda olacak detayları bazen hayal bile edemiyorum .Bakalım zaman neler göster gösterecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Mayıs 2024; 15:25:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @_GRKM_
D
3 gün
Yarbay

Adamların yeni oyun çıkarma konusunda hiçbir nedeni yoktuki.gta5 i kaç nesildir kaç kez satıp durdular.remastered falanda en son sürdüler cila niyetine.online dan gelen kazançları hiç saymıyorum bile.Bu nedenle ağırdan aldılar.Ayrıca rdr2 gibi bir oyunla uğraştılar buda diğer ana neden tabiki.rdr2 gibi efsane bir oyun çıkardılar.gta6 nın nasıl birşey olacağını az çok anlayabiliriz.Bunun multisini düşünmek bile istemiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 17 Mayıs 2024; 17:53:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 gün
Yarbay

Gta 2'den beri seriyi severek oynuyorum. Bu belki de ömrümüzün son Gta'sı olacak. Çıkış süreleri o derece uzadı. Hadi be ölmeden şu oyunu da görüp oynayalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 gün
Yarbay

Kuş bakışlı GTA dan nerelere kadar geldik. Zaman su gibi akıyor ne ara büyüdüm diyorum. Bir sonra ki GTA da orta yaş sınıfında olacağım. Sağ kalırsam oynarım da gelecek ne gösterir bilemedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aterikasedi
J
3 gün
Yarbay

Bu oyunu pcye beklemek için peygamber sabrı gerek
2025te konsollara çıktıktan sonra pro konsollar gelecek birde ordan ekmek yiyecekler
O yüzden ben pcye gelmesini 2027 olarak yorumluyorum
Online kısmı da olacağı için gta v ayarında optimize etmeleri gerekli bu da uzun bir süreç istiyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
T
3 gün
Yarbay

Öyle zaten. Gerekirse pc nin yanına konsol çekip gta 6 nın suyunu sıkıp bitirip fulleyip konsolu satacaz pc den devam 😀



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JaReD22
K
3 gün
Yüzbaşı

Hocam eğer Gta 6 çıkınca teknik açıdan (optimizasyon) bir sorunu olmaz ise, oyun açık dünyada ki içerik bakımından filanda güzel olursa, RDR 2 kalitesinde yapay zekaya sahip olursa oyuncuların büyük bir kısmı açısından beğeniyle karşılanır. Büyük ihtimal böyle Gta 7 filan çıkmaz. Gta 6 serinin son oyunu olur. Rockstar online mod ile oyunu canlı tutmaya çalışır, yeni içerikler getirir. Artık Gta 7 çıksa bile 30 yıl sonra filan çıkar. Çünkü firmanında işine gelir, online moduna içerik ekleyip kaymağını uzun süre yemek. Misal Gta 6 için bu kadar beklenmesinin sebebi Gta 5 içerik anlamından dolu dolu bir oyun olması ve online modun çok tutması. Rockstar'ın da online modu canlı tutmak için sık sık yeni içerik getirmesi.




Bu mesajda bahsedilenler: @_GRKM_
K
3 gün
Yüzbaşı

Hocam ginede Gta 6'nın Gta 4 gibi olma ihtimalide var. Çok havalara girmemek lazım. Optimizasyon açısından demiyorum. açık dünya da ki içerik bakımından filan. Gta 4'de kötü oyun değil. Fizik motoru filan çok güzeldi. Abartıldığı olduğu kısımlar vardı ama genel itibari ile oynarken araba sürmesi filan çok zevkliydi. Tek sıkıntısı hocam içerik anlamından çok zayıf bir oyundu. Açık dünyası çok dardı, serinin bir önce ki oyunu Gta San Andreas'a göre kıyaslarsak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dark matter
J
3 gün
Yarbay

Aynen öyle zamanla konsolun fiyatı da artacağından değer kaybetmeden bitirmiş olacaksınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
A
3 gün
Yarbay

AI ile oluşturulmuş fotolar. Seviyorum böyle çalışmaları. Daha bulursam yüklerim.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



D
2 gün
Yarbay

Yok gta 2 gibi olacak : ) Abartmasak iyi olur bence.Beklentini mağma seviyesine düşürmüşsün gibi duruyor ama bundan kurtul bence.gta5 ile rdr2 arasında nasıl ciddi fark varsa en az veya daha fazlasını rdr2-gta6 da göreceğiz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaan1840
K
2 gün
Yüzbaşı

Hocam önce ki yazımda dediğim gibi Gta San Andreas'tan sonra Gta 4 gibi bir facia çıktı. Onuda unutmamak lazım. Dediğim gibi Gta 4 kötü bir oyun değil ama açık dünyada ki içerik bakımından Gta San Andreas'a göre bayağı zayıf kalıyordu.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dark matter
E
dün
Yarbay

Facia suan da bile fiziklerine, oynanışına yakın oyun yok başka bir firmanın çıkarabildiği ? Hemde 16 yıllık bir oyun olmasına rağmen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.