Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
465
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Amazon, Prime teslimatları daha da hızlandırdı
M
Doğum gününü kutla!
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Amazon, Prime teslimatları daha da hızlandırdı
Amazon, 2023 yılında ABD'de 4 milyardan fazla ve Avrupa'da 2 milyardan fazla olmak üzere aynı gün veya bir sonraki gün teslimatlarında 7 milyar müşteriye ulaşmıştı. Teknoloji devi tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Prime teslimatları geçen yıla göre daha da hızlandı. Firma, 2024’ün ilk üç ayında Prime üyelerine aynı gün ya da ertesi gün 2 milyardan fazla ürün teslim ederek önceki yılın rekorunu kırdığını duyurdu.



Amazon, teslimat sürelerini kısaltıyor



Amazon, Prime üyelerine aynı gün ya da ertesi gün 2 milyardan fazla ürün teslim ederken ABD'nin en büyük 60 metropol bölgesinde Prime siparişlerinin neredeyse yüzde 60'ını aynı gün ya da ertesi gün teslim ettiğini açıkladı.



Bununla birlikte Londra, Tokyo’daki Prime üyelerine her dört üründen üçü aynı gün veya ertesi gün teslim edildi. Yapılan açıklamada Amazon’un teslimat sürelerini hızlandırırken ürün yelpazesini de genişlettiği belirtiliyor. Prime, ilk olarak 2005’te ABD’de başlatıldığında sadece bir milyon ürün için ücretsiz İki Günde Kargo hizmeti sunuluyordu. Şu anda ise 300 milyondan fazla ürün sunuluyor, buna aynı gün veya bir günde teslim edilebilen on milyonlarca ürün de dahil.



Ayrıca Bkz.Beklenen oldu: Threads, Türkiye'de resmen erişime kapatıldı



Amazon, Prime üyelerine Türkiye’de de aynı gün veya 1 günde teslimat avantajı sunuyor. Resmi web sitesindeki bilgilere göre Prime üyeleri, Amazon’un yurt içi lojistik merkezlerinden gönderilen ürünlerde aynı gün teslimattan yararlanabiliyor. Ancak bu ülke geneli değil, Bursa ve Kocaeli için geçerli. 1 günde teslimat tarafında ise İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce ve Afyon illerine gönderim yapılıyor.




Kaynak:https://www.theverge.com/2024/4/29/24144283/amazon-two-day-shipping-prime-deliveries

 Haberi Portalda Gör

Amazon ve kolaygelsin bu dünya üzerindeki en kaliteli işlerden birisi.
Yoruma Git
swat882 - 3 hafta +10
B
3 hafta
Binbaşı

Amazonda Agt kurye belası vardı bi ara. Gece yalandan geldik sizi bulamadık diye mesaj atıp 10 günde teslimat yapıyordu.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 hafta
Yüzbaşı

Finanasbank kredi kartim agt kuryeye vermisler 1 ay gelmedi ben iptal etdim heryere sikayetde bulundum bakalim nolcak



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Boldrex
B
3 hafta
Binbaşı

Çok sinir bozucu bir durum hocam. Başka bi ülkede olsa ağır ceza yer, kilidi vururlar kapısına. Şikayetvar.com da 50 bine yakın şikayet var ama yaptırım yok caydırıcı ceza yok.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xoyuncu
K
3 hafta
Yarbay

TR de prime eger koyde oturuyorsaniz hicbirise yaramiyor.Birakin hizli kargoyu adamlar inatla mng ile gondermeye calisiyorlar kacdefa getirmedi o kadar sikayet ettim baska bir firmaylada yollamiyorlar inatla mng ile yollamaya calisiyorlar.Baktim olacak gibi degil simdi baska bir firmadan aliyorum.Amazonu tamamen birakdim 1 sene oldu ama hala ayni mantelitedeler , hicbirdegisiklik yapmamislar.Diger kullandigim firma gibi en azindan hangi kargoyla gondereceklerini gosterseler ama oda yok.Amazonun kargo sistemini yenilemesi gerekiyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 hafta
Çavuş

İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirleri saymazsak!!! Nerede hızlandı arkadaşım? Veriyorlar MNG kargoya bir günde Bilecik'e gelen kargo beş günde adrese ulaşmıyor... Adam gibi haber yapın a*****



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 hafta
Çavuş

Bilecik'in merkezin, en merkezindeki birkaç mahalleye bir günde (şansı varsa) gelebiliyor.





Bu mesajda bahsedilenler: @marslan81
P
3 hafta
Yarbay

Kolaygelsin gerçekten çok hızlı ertesi gün kapıma geliyor.



O
3 hafta
Yüzbaşı

Amazondan bir ürün aldım. Gelen ürün hatalı gönderilmiş. Hemen iade yaptım. Kargo şubesi satıcıya iade yapmış ama bulamamış. Günlerce kargoda bekledi ve bana geri geldi.

Amazon müşteri hizmetlerinden yardım istedim. Ürünü yeniden gönderin ya da satıcıyla konuşun diyor. Satıcının dolandırıcı olduğu aşikar. Ürünü teslim bile almamış ama amazon hiç yardım bile etmiyor.

Bakanlığa şikayet ettim. Bakalım bir sonuç çıkacak mı? Bu arada ürünün faturası bile yok. Normalde amazonun satışının durdurulması gerekiyor. Bu ülkede denetim ve kontrol yok. Tıpkı maden kazasında olduğu gibi, firmalar denetim olmadığında istedikleri gibi at koşturuyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 hafta
Yarbay

Amazon ve kolaygelsin bu dünya üzerindeki en kaliteli işlerden birisi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 hafta
Binbaşı

Amazon, müşteri memnuniyeti konusunda net olarak zirvede.



D
3 hafta
Yarbay

Boşuna abartmayın. Amazon germany den gelecek olan ürün 15 gün oldu daha yeni yola çıktı prime üyesi olmama rağmen. Amazon son zamanlarda kargoları bayağı yavaşlattı. Özellikle bizim gümrük problemlerimizde tuzu biberi oluyor sürekli.




B
3 hafta
Yüzbaşı

ben düzcede bundan muzdariptim son 1 seneye kadar. artık kolay gelsin şubesini açınca amazondan aldığım tüm ürünler kolay gelsin ile geliyor. ertesi gün teslimat yapıyor direkt. mng ile gönderiyorsa büyük ihtimal kolay gelsinin şubesi yok sizin orada..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @killnOd
V
3 hafta
Teğmen

sizi kolaygelsin adına arıyorum. Gönderiniz 2 saat içinde teslim edilecektir. Adresinizdeyseniz 1'e.... :))





Bu mesajda bahsedilenler: @swat882
T
3 hafta
Yarbay

Amazonda ülkeye göre değişiyor cevaplar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @otherworld
T
3 hafta
Yarbay

Hızlı kargo gelmesi için illaki İstanbul,Ankara,İzmir de mi oturmak gerekiyo. Maalesef Kimsenin umrunda değil Bilecik’te kargo süresi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O
3 hafta
Yüzbaşı

eğer siparişinizi doğrudan amazon satıcısından aldıysanız ve teslimatı kolay gelsin yaptıysa sorun olmayabilir ama, amazon içerisinde farklı bir satıcıdan aldıysanız amazon hiç bir şekilde yardım etmiyor. sizi satıcıyla başbaşa bırakıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.