Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
186
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pozitif Agnostik yaşamım nedeniyle dışlanıyorum.
G
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Hangi yüzyılda yaşıyoruz anlamadım, ben herhangi bir kutsal kitaba inanmayan bir agnostiğim. Geçen hafta dinsiz olduğumu öğrenen ve çok sevdiğim bir abim beni hayatından çıkardı. Bana borcu da vardı 11800 TL kadar, onu da ödemeyecek, itiraz da edemem. İnsanları dini ve ırkı yüzünden yargılamak nasıl ilkel bir davranış, aklım almıyor. Koca koca yetişkin adamlarız ya, sırf kitapta dost edinmeyin yazıyor diye hemen hayatlarından çıkarıyorlar. Anlayış gösteren bir elin parmağını geçmez.

Bakın efendim, 15-25 yaş arası gençlerin yarısı, Türkiye'nin de %30'u resmi olmasa da inanmıyor bazı şeylere. Yaşlılar inanıyor genelde. Onların da %90'ı toprağa girecek ilerleyen 10 yılda. Artık laik yaşayacağımız kesin, bazıları son demlerini yaşıyor, yargılanacaklarını da göreceğiz belki de.

Yani ben de çevremi değiştirmeye karar verdim, isteyen istediğine inanabilir bence ama dışlamak ne abi ya?



S
2 hafta
Onbaşı

Müslüman olmayan kişileri blokluyorum. Bye



C
2 hafta
Yarbay

Bizimde öyle olaylarımız oldu.Bazıları sonradan kabullendi , etmeyenlerle zaten işin olmasın , eninde sonunda elbet bir gün kötü durumda olacaktınız.Hiç sorgulamamış tek tanrı kendisininki sanan adama ne anlatabilirsin..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 hafta
Çavuş

Senin inancını beğenmedi diye sana borcunu ödemeyen kişinin hayatından çıkması isabet olmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 hafta
Yarbay

ateistlerin büyük çoğu nedense heryerde ateizim propagandası yapıp dini konulara giriyorlar buda insanlara anti patik itici geliyor.
banane senin inancından istersen spagatti canavarına tap..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2024; 19:47:2 >

C
2 hafta
Yarbay

Bence borcunu ödememek için bahane yapmış. Borcunu ödeyip sonra selamı sabahı kesebilirdi dürüst birisi olsaydı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 hafta
Yüzbaşı

Dine inananlarla din yok allah yok diye tartısmayacaksın forumlarda konusu olur tartısırsın fakat bunu internet dısında yapma elemanlar senin dinsiz oldugunu zaten hemen anlıyorlar yani senin herhangi bir seye inanmadıgını adamlar cok iyi biliyorlar sen bilmiyorlar sanıyorsun..

Benim dinle alakam olmadıgını, benimle iki dakika baska konudan konusan dinci bir adam anında anlar zaten nasıl anlar? En azından kendisi gibi selam vermedigimden anlar anlıyorlar da ben de onların dinci oldugunu anlarım. Bunları tartısmak istemeyenlerle bu konulara girersen dıslanman dogaldır.. Girmeyeceksin baska seylerden konusacaksın o kisileri kafanda dinci olarak isaretleyip o sekilde yaklasmayacaksın.. Yoksa onlar da sana o sekilde yaklasırlar.. Ayrıca her inanclı insana da direkt yobaz seklinde yaklasmak yanlıs olur..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Nisan 2024; 20:49:50 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.