Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
429
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Bir ilişki (sevgililik) için, bir erkek neden ilk adımı atmak zorunda?
W
geçen ay
Er
Konu Sahibi

Ben diyorum ki (erkekler adına konuşuyorum); Dünyaya erkek veya kız olarak gelmeyi seçmeyen, ve erkek olarak gelen biz, neden ilk adımı biz atmak zorunda olalım? Biz mi seçtik böyle olmasını da cefasını çekiyoruz? Kızlar oturduğu yerden talip beğeniyor seçiyor, her şey erkekte bitiyor.. Ohh, maşşalllahhh, böyle devam, yalnız ben peşinizden koşturan tip değilim ve ömür boyuda koşmamaya ant içtim, zira benlik değil. Neden ben *guard olayım, onlar ben olsun. Kariyerime odaklıyım, eninde sonunda zurnayı vurunca, anya mı peşimde konya mı peşimde, göreceğiz. Benim imtihanım, hayatı bana bahşedenle anlaşamam. Yorumlarınızı bekler, iyi akşamlar dilerim.




R
geçen ay
Er

kanka amerikada kızlar teklif ediyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
geçen ay
Teğmen

Yumurta spermden daha değerli çünkü



N
4 hafta
Çavuş

benzer düşünceler bende de var

bilmiyom bıktım her şeyden



M
4 hafta
Yarbay

Çünkü erkeğin daha çok ihtiyacı var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 hafta
Yarbay

cinsel ilişki sonrası bedeli kadın ödüyo. gebelik süreci çok meşakkatli ve uzun bi süreç. ayrıca, geri alınabilir olmayan (bi kez başladı mı birdaha iptal edilemeyen) bir süreç. çiftleşmenin bedelini ödeyen kadın olduğundan dolayı, kimse çiftleşeceğini seçmek zorunda.

doğada erkek için bi bedel yok. erkek tohumu verip kaçabilir ve yarın başka bi dişiye tohum verip gene kaçabilir. bu nedenle erkek sürekli arar, dişi ise arayanların arasından seçim yapar.

forumda hep şöyle derler: "herkes kız düzmek istiyo ama kendi kız kardeşinin evden çıkmamasını istiyo" evet burda bi mantıksızlık yok. kızın doğurganlığı bi değerdir ve bu değeri sokaktaki kişilere öylece bırakamazsın. evin erkeğini ise sokağa salarsın ki ailenin tohumunu yaysın etraftaki çiçeklere.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
4 hafta
Onbaşı

Hocam aynı senin kafa yapindayim

Ortaokulda bir kız gelmişti ilk adımı atmıştı sonra küstüm onunla bir daha konuşmadım.

25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Çok ihtiyacını hissetmedim. Zaten evlenmeyi de düşünmüyorum.
Erkeğin zirvesi bana göre 40 li yaşlar. Yani biz daha zirveye doğru yürüyoruz. Kadınlar 25 ten itibaren yavaş yavaş yaslaniyor.

Bu ne demek biz daha değerlenirken diğer taraf düşüyor. Sen kimsenin peşinden koşma. Zaten onlar 30 yaşından sonra seçen taraf olmuyor. Sen bu kez avantajlisin. Seç beğen istediğini.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 hafta
Binbaşı

Orta Doğu kafası zaten kız peşinde Koşmak sadece abazalık zaten çoğu sümüklü kız bakıyorum yakışıklı parası olan erkek peşinde. Siz siz olun av olmayın Avcı olun işiniz düzgün maddi geliriniz yerinde ise inanın kızlar koşar peşinizden hatta bir çok evli kırk yaşında adamların 19 yaşında sevgilileri olduğuna şahit oldum hayat böyledir sen koşarsın selam vermez orada adam evli çocukludur ama akşam iş çıkışı göstermediği kız yoktur ve adam işi bitince tekmeyi basar kız salya sümük ağlar gider o peşinden koşan çocuğa ama kanka olarak sadece 🙂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 hafta
Yüzbaşı

Doğum kontrolü diye bir şey var. Erkek tohum verip kaçmaya meyilli tek amacı seks yapmak ise kadın içinde geçerli bu. Korunursun bitti gitti. Sanki tüm kadınlar doğurmaya meraklı sanki tüm erkekler vurucu team sorumluluk almayan gibi anlatmışsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
R
4 hafta
Er

valla birçok kadın ünlü ve instagramcı kızlar 25 ten sonra 33 e kadar yüzleri ve vücutları hep hala aynı görünüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @fenerdenemekli
0
4 hafta
Yarbay

aynen günümüz için öyle, ama, sorun şu ki bizim ilişkilerimizi yöneten içgüdülerimiz gelişirken (yani eskiden, baya bi eskiden) durum anlattığım gibiydi. şartlar bugün çok değişti ama içgüdü zor değişiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kuralsiz111
K
4 hafta
Yüzbaşı

Çok bktan işler bu ilişki işleri



_
4 hafta
Onbaşı

Bunun kadını erkeği yok. Seven sevdiği kişiye ilk adımı atar. Atmalıda.



Y
4 hafta
Yüzbaşı

kızlar da ilk adımı atıyor emin ol. ayrıca ilk adım her zaman mesaj atmak veya gidip konuşmak değildir. vücut dilinden anlarsan bazen bir bakış veya hareket bile ilk adım olabilir.
bana defalarca kez direkt evlilik teklif eden kızlar bile oldu. açık açık söylüyorlar dostum. yani ilk adımı atan kız çok siz denk gelmemişsiniz kısacası... yoksa kız seni gerçekten isterse başka bi kıza kaptırmamak için 40 takla atar yine yürür sana ...



C
4 hafta
Binbaşı

Miami' den birkaç saat evvel döndüm,
Arkadaş doğru söylüyor...




Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
_
4 hafta
Yarbay

Amerikadakiler hormonlu gida yemekten erkeklesmistir. Kadin edilgen erkek atilgandir. Geyikmi avciyi avlar yoksam avcimi geyigi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reallyboy
R
4 hafta
Er

evet ama o avcının avladığı geyik değilde bir sibirya kaplanıysa sence önce avcı mı saldırır yani tetiği çeker yoksa kaplan mı saldırır ve avcının üzerine atılır? ne diyorsun? amerikada kızlar kaplan türkiyede kızlar geyiktir.git amerikaya gör kızların erkek samimiyetini.




Bu mesajda bahsedilenler: @_turbo_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.