Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 kayıtlı üye, 24 misafir, 5 mobil kullanıcı
349788
Cevap
21322871
Tıklama
571
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17490. sayfa)
C
6 sa.
Yarbay

Yapma hocam be keyi kullandım bile neyse sağlık olsun ne yapalım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fbyram
S
6 sa.
Çavuş

Helldivers 2 yi biraz daha ucuza almak istiyorum. Kinguinde var ama daha önce bu tip yerlerden alışveriş yapmadım. Güvenli midir genelde yorumlarda bu yerlerden fiyatlar veren arkadaşlar var sanırım genelde sıkıntı çıkmıyor ?? çalıntı diyen var vs. beni bir yeşillendirrseniz Teşekkürler.



G
6 sa.
Yüzbaşı

oyunlardan eskiden aldığımız keyfi günümüzde bulamamamızın sebebi dönemin şartları ve yaşımızdan kaynaklı. örneğin simcity 3000 oynarken yokluk vardı o dönem, şimdiki gibi internet yoktu göremiyorduk hiçbir şeyi, kıyaslayacak bir şey yoktu, benzer oyun da yoktu, yaşımız da küçüktü ufkumuz dardı dolayısıyla birçok şeyi görünce "vayy be" diyorduk, ekstra etkileniyorduk. artık bambaşka bir çağda yaşıyoruz ve etkilenme eşiğimiz çok değişti. bir sürü yenilik getiren günümüz oyunlarına burun kıvırıp hey gidi eski günler diyoruz. bu tamamen algımızdaki etkiyle alakalı. ben ilk piksel grafikli simcity 1 oyununu oynarken minik kare maviye boyanınca "aha sel oldu" deyip etkilenirdik, şimdi cities skylines 2yi beğenmiyorum. nerden nereye.. :) şartlar da değişti, bizler de değiştik.

---------------


bu arada popüler bir şey gündemde olunca diğer yeniler göz ardında kalıyor. ilgisini çekenler Bellwright'a da baksın. fiyatı çok aşırı değil. gerçi bunun türündeki oyunlar da fabrikadan çıkar gibi çok birbirine benzer çıkmaya başladılar ya neyse..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
5 sa.
Yarbay

Valla en çok isyan çıkınca veya Uzaylılar gelince etkilenirdim SimCity'de. Şimdi kontrol ettim de oyunu nedense Steam'den almamışım ama Simcity 4'e sahibim.
Age of(heyt be) ise oynadığım ilk online oyundur kendisi. Bir aile dostumuz ile Multi oynamıştık dial-up modem ile. İşnet, e-kolay, ixir'e selam olsun. Dediğiniz gibi yaş ilerledikçe etkilendiklerimiz ve ilgilendiklerimiz de değişiyor. Genelde Hikaye bazlı aksiyon oyunları oynuyorum, 5-6 yıl öncesi ise genelde CSGO ve öncesinde ise 1.6. Şimdilerde ise multi oynamak, başkasının gürültüsünü çekmek bile içimden gelmiyor.

Son olarak hocam, Tabii Çelik de değişti mi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 27 Nisan 2024; 14:15:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ginola117
R
5 sa.
Yarbay

Manor Lords almadan önce söylemem gerekenler var. Oyun erken erişim ve ne zaman çıkar belli değil normalde erken erişim tüm oyunlarda tam sürüme yakın olurdu ancak bu sefer bazı özellikleri kilitlemişler ve erken erişimde kapalı yazıyor mesela şehri kalkındırdıkça kazandığımız puanları yetenek ağacında bir yere kadar açabiliyoruz. Diğer bölgelerde hak iddia ettikten sonra savaş başlıyor ama düşman ordusu başka dünyadan geliyor bizim haritada hiçbir düşman şehri veya halkı/ordusu yok. Bazı haydut kampları var ama onlar da oyunda çok etkisiz. Diplomasi çok zayıf ve seçenekler çok az kendi başınıza hayali düşmanlarla yazışıyorsunuz bir mektup üst üste geliyor örnek olarak savaştan çekilmek isteyen düşman lordu size para teklif ediyor siz de hak iddam teklife kapalıdır diyorsunuz ancak yeniden para teklif ediyor biraz boşuna konulmuş bir özellik gibi. Ticaret merkezlerinde ticaret yapamadım umduğumu bulamadım. Ben 5 bölge ele geçirdikten sonra kalan bölgeleri ele geçirmeden kazandınız dedi ve oyunu bitirdi çok açık bir demo hazırlamışlar. Grafikler ve müzikler güzel. 15 dolar vermeye gerek yok GamePass ile oynayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 27 Nisan 2024; 15:1:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 sa.
Yarbay

G
4 sa.
Yüzbaşı

@FORZAFATHER
aslında bazı şeyler de sanki aynı gibi, biraz şekli değişmiş sadece yaşadıklarımzın;

eskiden korsan CD satan elemanla kavga ederdik "bu CD niye çalışmıyor la, paramı geri ver" diye, şimdi de epic, steam destek ile kavga ediyoruz "bu niye böyle oldu paramı geri ver, kütüphanemdeki oyun niye silindi" diye..

var mı bir farkı? :d neyse ben çok gevezelik yaptım konu dışı, affetsin herkes. iyi oyunlar, iyi hafta sonları..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginola117 -- 27 Nisan 2024; 15:48:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
R
3 sa.
Yarbay

ya bu yoruma katılmamayı çok isterdim ama gerçekten bu arkadaşın yazdıkları çok acı bir gerçek olarak çarptı yüzüme dünden beridir oynadım oyunu ama oyun o kadar eksik ki resmen oyunu değilde fragmanı gibi bir şey şuan çıkan.
ha tek başına oyun yapan birinin yetişebileceği ancak budur onu bilmemem ama bu saatten sonra yani satış sayısından sonra yapması gereken ekibini genişletip vaadedileni vermesi gerekir. yoksa şu hali o kadar zayıfki oyunun


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Redshift
Y
2 sa.
Binbaşı

Ne ara oynadınız da oyun sonunu gördünüz yahu?
Hem türe çok aşinasınız hem de orta çağ işlerini seviyorsunuz sanırsam.

Cennetin Krallığı, Arn, Breavehart, King gibi filmleri seven, Total War serisini hatmeden biri olarak çok ilgimi çekti benim de. Özellikle gerçekçiliği, animasyon kalitesi, atmosfer muazzam görünüyor.

Henüz deneme fırsatım olmadı ama bu oyun gelişecek ve pek çok şey eklenecek erken erişim sürecinde mekanik ve içerik olarak. Hikaye modu da gelecekmiş. Bir kaç aya kalmaz bir yol haritası da yayınlanır.
İyi para topladılar ve yatırımı arttıracaklar oyuna.
En erken 2 yıla 1.0 sürümüne göreceğiz.

Bence iyi bir yatırım oldu bu fiyata.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 27 Nisan 2024; 18:52:55 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @r0ket
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.