Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
572
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Kızı ve torunları Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan anne AKP konvoyunda isyan etti (2. sayfa)
0
geçen ay
Yarbay

çok acı. ülkenin geldiği hâl.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

L
geçen ay
Yüzbaşı

Furandoru ciddiye almayın,insanın sinir algısı .Laf dalaşına felanda girmeyin.Furandor bu forumun secereli troludur.ALlah yer yüzüne inip beyaz dese olmaz ,padişahı siyah der geçer.Sinir kat sayınızı koruyun küfür etmeyin.Bütün gün troll maası ile sizi cıldırtmaya uğrasır.



A
geçen ay
Yarbay

Hem dinden imandan bahsederler.Ahlakdan basederler.Başkalarına kafir derler.Gene gidip bir insana ilah gibi taparlar.Hatayda yaşayan insanların beyin ölümü gerçekleşmiş bizzat kendim konuştum.Adam depremzede İstanbula gelmiş pisikolojisi yerlebir gözünden yaş geliyor yaparsa reis yapar dedi.Reisden başkası yapmaz dedi.Öğrenilmiş çaresizlik biz bu insanlara ne diyelim.Ya git arkadaş bunun hesabını ödet kim olursa ödet sandıkta acıma vazgeçme ama yok.Erodoğan yapar Erdoğan eder bu zihniyet sarmalından kurtuluşda yok.Cellatına aşık olmuşlar.Daha ne yapalım insanın üzülesi gelmiyorki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 28 Mart 2024; 12:3:50 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.