Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
567
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendi telefonuma kısıt koyabileceğim bir uygulama var mı?
B
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Telefon kullanımım aşırı olduğu için telefonuma kısıtlama koymak istiyorum. Gece 12'den sonra sadece arama fonksiyonu çalışsa yeterli olur. Family link uygulaması ile yapmayı düşünüyordum. Eski telefonumdan ebeveyn olarak kısıtlamak istedim fakat kendi hesabımı çocuk hesabı yapınca haritalardaki yorumların silineceğinden, youtube videolarına yorum yapamayacağımdan vs bahsediyordu uygulama şartları. Bu tarz kısıtlamalar hoşuma gitmedi. Telefona sadece saat kısıtlaması koyabileceğim bir uygulama var mıdır? Tabi bu kısıt hiçbir şekilde benim açamayacagim bir kısıt olmalı. Bunun için diğer telefonumu yönetici olarak ayarlayabilirim. Onu yanıma almıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.