Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 2 mobil kullanıcı
62199
Cevap
2671298
Tıklama
236
Öne Çıkarma
Cevap: Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2742. sayfa)
C
2 yıl
Yüzbaşı

Pek zannetmiyorum hocam irobot hariç hiçbir firma üst ve orta seviyelere lidarsız ürün çıkarmıyor. Ki zaten irobot un en iyisi bile en dandik lidarlıdan daha kötü haritalamaya sahip.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Görüntü işleme sistemleri çok pahalı ve hızlı işlemciler ev robotlarına bu yüzden eklenemiyor. Lidarın vektörel okuma verisi ile bir kameranın VGA modundaki veri transferi arasında 256bin kat fark var ve bu aynı görüntü için. Yani ciddi bir işlemci gücü gerektiriyor premium bir ürün çıkarmak.
Görüntü işlemci fiyatları makul rakamlara iniyor, çok daha hızlı ürünler her geçen gün çıkıyor ve hep beraber göreceğiz sistemlerin değişmesini.
Biz bunları Reauleux prensibi ile çalışan çarpmalı robotlardan lidara geçerken yaşamıştık, şimdi benzerini lidardan kameraya geçerken yaşayacağız.
Bu arara, iRobot bence bir kıstas değil haritalama konusunda. En başından bu yana tam oturtamadılar kamera ile haritalandırmayı.
Saygılarımla




Bu mesajda bahsedilenler: @cenkakay08
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İki haftayı aşkın süredir sürekli küçük büyük, basit karmaşık çeşitli mekanlarda deniyoruz, en ufak bir problemle karşılaşmadık henüz. Daha bir defa offline olmadı sistem, haritasında da sorun yaşamadık. Kusursuz değildir illaki ama Reddit üzerinde yazanları da yabana atmamak lazım.
İki dip not:
- Ecovacs'ın teknik servis bültenlerinde ciddi bir sorundan söz edilmiyor - ki normalde kronik bir sorun var ise mutlaka yazarlar.
- X1'de de ciddi bir haritalama problemi yok aslında, onda daha çok sıvı pompası ve gümüş ion jeneratöründen geliyor sorunlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @airwolf26
A
2 yıl
Binbaşı

Teşekkür ederim Üstadım, içime su serptiniz 🙏🏻 muhtemelen rakip firma hesapları o olumsuz yorum yapanlar 🤬
Ülkemizde satışa çıksa da alabilsek 😞



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hiç bir cihaz mükemmel değil ama tabii fiyat yüksek olunca beklentiler de yükseliyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @airwolf26
A
2 yıl
Binbaşı

Aynen bir de beklemek durumunda kalınınca bir kat daha da artıyor😃



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
D
2 yıl
Binbaşı

Açıklama için teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
D
2 yıl
Binbaşı

Mop/paspas özelliği olan robot süpürgelerde; her oda temizliği bittikten sonra mopları değiştirmek/yıkamak gerekiyor mu yoksa aynı mopla hiç değiştirmeden bütün evi iyi temizliyor mu?
En iyi süpürme+mop performansı olan ve memnun olduğunuz marka/model belirtir misiniz.



Y
2 yıl
Binbaşı

@Hepsirobot Hocam selamlar, iyi haftalarınız olsun,

360 S10 dan Xiaomi S10+ ya Cumartesi günü terfi ettim ancak dün iade talebi oluşturdum, maalesef sensör hatası vermekte, resetledim vs ama düzelmedi,

Şimdi size danışmak istediğim, bu sensör hatası kronik mi duydunuz mu hiç ? 700-800 yorum içinde 20-30 tane sensör problemi yaşayan gördüm ?

Bir diğer soru ise bu paraya döner paspaslı başka tavsiyeniz var mı ? Yoksa parasına göre iyi cihaz mı ?

Sizin tavsiyeniz ile 360 S10 almıştım ve çok çok memnun kalmıştım :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
D
2 yıl
Binbaşı

360 s10 model robot süpürgem var. Uygulaması üzerinden emir veremiyorum veya çok yavaş algılıyor. Bu problemi yaşayan oldu mu?



A
2 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar
Q7 max süpürgem için yedek parça filtre silikon fırça ve pas pas almak istiyorum.Orjinal veya ona yakın uygun paketli yada sizlerin aldığı yer varsa paylasabilirmisiniz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

Xiaomi Mi Robot Vacuum pro süpürgeyi 1.5 senedir kullanıyordum bir anda durup dururken Sensör arızası verdi Garantiye yolladım ve gelen cevap hiç hoş değil ve mağdurum !!! Garanti kapsamındaki ürünü müşteri hatası gibi gösterdi ve tamiratı için ücrret talep etti

Ouno service mağdur ediyor !! Servis sıfır

Gelen cevap: "Cihaz Radar ve Sensörleri darbe kaynaklı hasar görmüştür. Garanti harici ücretli sensör değişimi ile onarımı mümkündür. Evcil hayvan ve çocukların cihazdan uzak durduğuna emin olunuz"

3043 TL servis ücreti çıkartmışlar.

Evcil hayvan çocuk yok darbe alacak bir durum yok yada düşecek bir durum yok tek katta ev yani apartman dairesi , evde kendi kendine dolanırken arızalanıyor.

Verdiği hata: radar zaman aşımına uğradı , lütfen lazer radarın engellenmemiş olduğundan emin olun

Bir daha asla xiaomi marka bir ürün almayacağım !!



xiaomi robot süpürge arızası , sensör hatası, radar zaman aşımı , mop pro vacum , Mi Robot arıza





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 11 Aralık 2023; 18:46:10 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
2 yıl
Binbaşı

Tüketici hakem heyetine başvurun bilirkişi incelemesi isteyin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mob411
Y
2 yıl
Teğmen

Bu sorunun cevabını bulabildiniz mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @Sneijder101010
A
2 yıl
Binbaşı

Sizin Q7 Max geldi mi hocam?
Bizimki bugün geldi. Şarjı sıfırdı hic açılmadı. Kutusuna baktım üretim tarihi 03.2022 diyor. Pil durumu açısından olumsuz mudur acaba bu?
Bir de garanti belgesi de çıkmadı içinden.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @translator66
M
2 yıl
Yarbay

ücretsiz tamir seçeneği vardı onu işaretledim hocam, bilirkişi incelemesi farklı bi seçenektemiydi? yanlış bir seçenek mi işaretledim ? ilk kez başvuru yapıyorum , birde uyumsuz fiyat mı ne vardı ona da fatura ücretini girdim

yani aşırı saçma hayvan yok, çocuk yok, en fazla mobilya ya çarpar onda da bozulacaksa bi anlamı yok ne yaptırmanın ne bir daha almanın ne de kullanmanın , servise gelen ürünlere direk kullanıcı hatası demek haksızlık

bir daha asla, bu markadan bişi almam ve yakınlarıma aldırmam.

edit: dediğim kısım bu burada ücretsiz onarım seçtim

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 12 Aralık 2023; 0:25:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @myctapha
D
2 yıl
Binbaşı

Şikayetvar sitesi en ucuzundan en pahalısına hemen her marka model robot süpürge şikayetleri ile dolu. Şu ekonomide zorlukla ve dünya kadar paralar verip bu cihazları alan ne çok mağdur var. Türkiye'de düzgün servis veren, sorunsuz mop yıkayan bir robot süpürge almak hayal gibi!

Sorunsuz cihazı olan önerilecek bir marka/model önerisi var mı?



H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

robotu geri alın, lidar kulesine ve tamponun alt kısmına basınçlı hava tutun. Bu arızayı o kadar genç bir cihaz genelde kirlenmeden verir.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mob411
M
2 yıl
Binbaşı

Doğru secmissiniz dilekcenizde belirtin demek istedim.

Ben her tavsiye isteyenden srrvisi ve ürünün muhatabı olacak ürünler alın diye boşa demiyorum çünkü bende tecrübe ettim 1 senedir simart Katya kullanıyorum bir sefer ses yaptı garantiye gönderdim kargo dahil 3 gün içinde parça değişimi yapılıp evime ulaştı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mob411
G
2 yıl
Binbaşı

Merhaba, 3 yıldır 360 S9 süpürge kullanıyorum. Son birkaç aydır konuda da sıkça bahsi geçen şarj yetersizliği sorunları baş gösterdi. Yine burada yazılanlar gibi yetkili firmaya danıştığımda çok uçuk bir batarya değişim ücretinden bahsediliyor. Piyasada batarya da bulamıyoruz. Ne yapılabilir?

Bir de bunun dışında, küçük bir ofiste 2 yıla yakın bir zamandır Mi Vacuum Mop Essential kullanıyoruz. Cihaz yakın zamanda şarj olmamaya başladı. İstasyonuna yanaştırsak da hiçbir tepki vermiyor. Ürün Trendyol'dan alınma, garantisi sürüyor fakat Xiaomi yetkili servisleri bizim kapsamımızda değil satıcıya ulaşın dediler. Satıcısı direkt Trendyol, firma ismi DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. olarak geçiyor (Trendyol'un firması) ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşılamıyor. Böyle olunca ortada kaldık. Buna benzer bir durum yaşayan ve çözebilen var mı?