Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
346
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Call of Duty: Modern Warfare 3'ün beklenen fragmanı yayınlandı
E
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Call of Duty Modern Warfare III fragman
2011’de çıkan Modern Warfare 3’ten farklı bir yapım olacağı söylenen yeni Call of Duty oyunu için beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. Activision, söz verdiği gibi oyunu duyurmasının ardından çok geçmeden Call of Duty Modern Warfare 3 (2023) oynanış fragmanını paylaştı.



Ayrıca Bkz.Makarov’u gösteren Call of Duty: Modern Warfare 3 fragmanı yayınlandı



Şimdiye kadarki en büyük zombi haritası 



Yeni oyun, Modern Warfare 2’yi takip eden ve geliştirici ekibin oyuncu kararlarını daha önce hiç olmadığı kadar güçlendiren bir yenilik olarak tanımladığı “açık mücadele” adında yeni bir görev türü sunan tek oyunculu hikaye içerecek.



Oyuncular farklı oyun stilleri seçebilecek. Görevlerde de değişiklikler söz konusu. Ayrıca zombi modu bugüne kadarki en büyük haritayı içerecek. Oyuncular ilk kez diğer mangalarla takım kurup devasa zombi ordusuna karşı hayatta kalma mücadelesi verecek. Terminal ve Highrise gibi klasik haritalar yeni modlar ve oynanış özellikleriyle modernize edilmiş şekilde karşımıza çıkacak.



Yeni oyun modları



Call of Duty Modern Warfare III (2023), Modern Warfare serisinin hem ikonik kahramanları hem de kötü karakterlerini bir araya getiriyor. Oyuncular karakterlere daha yakınlaşabilecek, hikayelerinin derinliklerine inebilecek, kesintisiz bir deneyim yaşayacak. Multiplayer modda 16 harita ve “hardpoint", “kill confirmed” gibi modların yanı sıra acımasız adında yeni 3v3v3 modu yer alacak.



Önceki oyundan silahlar aktarılacak



Oyuncular, Modern Warfare II’de kilidini açtıkları veya kullandıkları tüm silahları yeni oyuna aktarabilecek. Seride ilk kez önceki Modern Warfare oyunundan birçok içerik aktarılacak.



Call of Duty Modern Warfare III ne zaman çıkacak?



Call of Duty Modern Warfare III çıkış tarihi 10 Kasım olarak işaretlendi. Oyun, PlayStation, Xbox ve PC (Steam ve Battle.net) platformlarına çıkış yapacak.





 Haberi Portalda Gör

J
9 ay
Yarbay

Oyunun bir önceki warfare 2 ön sipariş ile almıştım.oyunun üçüncüsünü almak için bir neden göremiyorum.




K
9 ay
Yarbay

2000 TL bu oyuna fazla indirime girmesini beklerim anca.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 ay
Binbaşı

Vault paket 2799 TL, Standart paket 1999 TL.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 ay
Yüzbaşı

şşş editörler henüz uyanmadı birazdan girerler haberini :)





Bu mesajda bahsedilenler: @ti7800
A
9 ay
Binbaşı

Türkiye de mi yaşıyorsun ? İndirim ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kımyasal
V
9 ay
Yarbay

Bunlar da fifaya bağladı seri oyun çıkarıyorlar çok hızlı şekilde. Microsoft satın alırsa gamepass'ten oynarız yoksa 2000tl etmez.



T
9 ay
Binbaşı

verdansk diyorum başka bir şey demiyorum.



D
9 ay
Yüzbaşı

Ultimate - value üst sürümü aldım çünkü yıl boyu bu oyun multi dışında hiç bir şey oynamıyorum haliyle benim için gayet ideal. Ve mw2 deki tüm operator skin ve silahlarında geçeceğini düşürsek gayet alınabilir duruyor imkanı olanlar için. Ayrıca ben paketi alınca mw3 deki gameplay de operasyon skini olan soap verdi 2 tane ve bir adet silah alınca ne oluyor diye merak edenlere.

< Resime gitmek için tıklayın >




L
7 ay
Onbaşı

Çok pahalı yahu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.