Requiem'i yadırgama sebeplerimden birisi de bu arada o, birçok oyundan birbirine yeterince iyi yedirmeden, üzerine fazla bir şey koyup ilerletmeden, bu sefer göze batar şekilde almışlar.
Oyun bir noktada Alien Isolation oluyor; başka bir noktada Outlast, başka yerde Last of Us ama bünyesine kattığı unsurları aldığı evrenlerden daha kötü /epey sınırlı icra ediyor.
Village hiç olmazda tek bir tema/konsept/oynanış üzerinden yürümüş daha kompakt ve daha oturaklı bir yapım. Village'ın oradan buradan toplama ve özenti gibi hissettiren Requiem'e kıyasla daha orijinal bir ruhu var. Requiem ben yaratıcılık yönetiminde tıkanmış bir oyunum o sebeple tamamen diğer popüler yapımlardan devşirme örüntülerden ve nostaljiden gidiyorum diye bağırıyor; bunu da bolca gereksiz ve tuhaf retcon ve tutarsızlıklar ve boşluklar içeren zayıf bir hikayeyle yapıyor. İşin iyicene tadını kaçırıyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ilk defa steam cevrimdisi hesap isini deneyeyim dedim. bu insanoglunun isteyipte asamayacagi engel yok :D 60tl ye hesabı aldim ismini soylemiyorum reklam olmasın. oyunu yukluyorsunuz, 1 kez gir cik yapip hesabi cevrimdisi yapiyorsunuz ve 3000tl lik oyunu 60 tl ye bitiriyorsunuz oyuna gelirsek grace li kisimlari söve söve oynadik, leon adamimla döktürdük. güzeldi ama biraz fazla abartildi bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Hoid