Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
812
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Havana Sendromu gerçek mi? Arkasında Rusya mı var? İşte son araştırmalar!
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Havana Sendromu gerçek mi? Arkasında Rusya mı var? İşte son araştırmalar!
Son 10 yıldır özellikle ABD’de Havana Sendromu adı verilen ilginç bir rahatsızlık türü büyük tartışmalara yol açmıştı. Çin ve Küba’da çalışan ABD büyükelçilik veya CIA personellerinin bazı semptomlar göstermesi gözleri Rusya’ya çevirmişti.



Havana Sendromu var mı?



2016 yılından itibaren gündemi meşgul etmeye başlayan Havana Sendromu olayında, Çin ve Küba’da çalışan ABD personellerine yönelik olarak Küba veya Rusya tarafından enerji silahları ile saldırılar düzenlendiği iddia ediliyor. Personellerin baş ağrısı, mide bulantısı, duyma problemleri göstermesi ancak bunun kaynağının bir türlü bulunamaması iddiaları körüklemişti.



Ayrıca Bkz.Çin ambargosunda ABD göründüğü kadar katı değil



2020 yılında toplanan bir konferansta Rusya tarafından mikrodalga silahlar ile personellere yönelik olarak elektromanyetik saldırılar düzenlendiğine dair görüş birliğine varıldı ve bir rapor hazırlandı.



Ne var ki aradan geçen 3 yılın sonunda iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Haberlere göre dünya çapında 1000 civarında vakayı araştıran CIA başta olmak üzere federal kurumlar herhangi bir enerji saldırısına dair kanıtlar bulamadı. Hatta bazı vakalarda enerjiye dair hiçbir iz veya ipucu da yoktu.



Kaynaklar bulgu gösteren personellerin geçmiş dönemlerde yaşadıkları bazı sıkıntıların yanında o dönem çalışma şartlarının da etkisiyle rahatsızlanmış olabileceğini düşünüyor. Konferans raporunun da bu anlamda çok yanlış bir kanıya vardığı da dile getirilmiş. Yani ne Rusya ne de Küba bu olaydan sorumlu değil ve kayıtlara sıradan rahatsızlıklar olarak geçmesi gerekirken son 10 yılın komplo teorisi haline geldi.




Kaynak:https://www.engadget.com/us-intelligence-report-says-havana-syndrome-probably-wasnt-caused-by-energy-weapons-194301622.html

 Haberi Portalda Gör

Oyun büyük yani
Yoruma Git
M540 - geçen yıl +4
V
geçen yıl
Yüzbaşı

Ne sıradanı adamlar hastanelik oldu ortada zehirlenme belirtiside yok




A
geçen yıl
Yarbay

Bunlar da ABD'nin büyük resimcileri.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
geçen yıl
Yarbay

yekpare olan her fiziksel yapının bir tını sesi vardır.
buna rezonans frekansı da diyebilirsiniz.
bu aynı 3 sokak arkadan geçen bir araçtaki gençlerin
bir ses sisteminin sesini sonun kadar açar
ve hiç bir yer bu sesten etkilenmezken duvardaki tablounun camı bir şekliyle bu sesten etkilenir.
işte aslında harp denilen teknolojide bu şekilde çalışır
ama her şeyi mikrodalga fırın mantığı ile algılayan youtuberlar
bu konu çok güzel sulandırırlar.

haarp aslında rezonans frekans değeri oluşturur ve bu dünyanın her yerine gider !

bakınız amerikan gemileri gelince deprem artışları varmı yok mu !?

bu gemiler anca hangi deprem plakasının hangi frekansa cevap verdiğinin bir ön provasını yapabilir. asıl makine alaska da !!!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Mart 2023; 8:7:3 >

Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
geçen yıl
Yarbay

Haber ilk yarısında büyük bir heyecan yaratıyor, bu heyecan metnin ortasına kadar sürüyor ve sonunda yok oluyor. Komplo teorilerinde bu heyecan ve gizem hep devam ediyor. İşte insanların komplo teorilerine bayılma sebebi de bu. Gerçekler sıkıcı, komplo teorileri eğlenceli, gizemli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mart 2023; 14:59:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Yüzbaşı

Cyclops sisteminden mi bahsediyorsunuz?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ProjectMan
M
geçen yıl
Yüzbaşı

Oyun büyük yani



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ProjectMan
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Hayal dünyan genişmiş, duvardaki tablonun etkilenmesi alt frekansdaki basınçdan kaynaklanır

Rezonans frekans değeri nasıl oluşturuluyor ve dünyanın her yerine gidiyor anlatırmısın

Gemide nasıl bir frekans üreten cihaz kullanabilirler??? Ve bununla nokta atışı deprem oluşturabilir füze mi bu




Bu mesajda bahsedilenler: @ProjectMan
D
geçen yıl
Er

gerçek



S
geçen yıl
Yarbay

Soğuk Savaş döneminde bile kullanılan teknolojileri düşününce, şimdilerde ne silahlar, teknolojiler vardır kim bilir.. "Büyük resim" diye dalga geçenlerin kafasındaki toz pembe dünyada yaşamak isterdim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
geçen yıl
Binbaşı

Mevzu haarp gemi va değil. Haarp mevcut yerinden de dünyanın bir noktasına yüklü enerji gönderebiliyor. Bu depremi tetikler mi belirsiz ama 80’li yıllarda Haarp’in daha gelişmemiş küçük versiyonları petrol araştırmalarında kullanılıyor ve bölgesel olarak 4-4.5 şiddetinde deprem oluşturabiliyor. 43 sene önce yapılabilmiş birşeyin bugün yapılamaması akla mantığa ters. Konu ayrıca durduk yere olmayan depremi yapması değil, sıkışmış enerjiye katalizör görevi görmesi. Yani olağan koşullarda deprem oluşturabilecek fayın işlevinin yüklü enerji ile erkene çekilmesi.

Merak edenler için dailymotion’da history channel’da yayınlanmış, YouTube’da kısa Türkçe versiyonlarının olduğu uzun bir belgesel var.https://www.dailymotion.com/video/xrcu9h
Belgesel tamamen İngilizce ve 23:08 itibariyle haarp deprem ilişkisinden bahsediyor. 30 Mw güç üretebilecek bir kapasiteden bahsediliyor ki bu yaklaşık 30 sene önce. Hava durumunu manipüle edebildiği kesin zaten, amaç da bu ama deprem muallak.

Petrol araştırması yapan bir mühendis bu durumu teyit ediyor. Bunu Fatih Altaylı’ya çoktan Fransız uzman da teyit ediyor.

Tabi depremin doğal veya doğal olmayan yollarla gelişmesi hiç önlem alınmaması, senelerdir kentsel dönüşüm ve güçlendirmelerin tüm siyasi partilerin engellerine takılması ve mevcut ekonomik zorluklarda vatandaşın kendi başına bu işe kalkışmaya cesaret edemesinin veya önemsemesinin bahanesi değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Binbaşı

Ben böyle bir silahın gerçek olduğunu, tetikleyicilerinin mobil cihazlar olduğunu düşünüyorum. Yani sizin herşeyinizi bilen cihazınız, potansiyel bir tehlike oluşturduğunuzda sizi aptallaştıran bir silaha dönüşüyor bana göre.
Tabi, üzerinden atmaya çalışanlarlar başkalarını suçlamaya başlamışlar bile.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.