Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
162
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ne satın almalıyım? (öğrenci ayakta)
R
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, ben bir sanat öğrencisiyim ve işlerimizin çoğunu belgelememiz ve iyi bir portföy oluşturmamız gerektiğinden, iyi bir kamera gereksinimlerimizden biri olacaktır. Ancak ikinci el bir kamera mı yoksa yeni bir telefon mu (oldukça iyi kameralı iphone gibi) alıp almamakta tereddüt ediyorum çünkü mevcut telefonum sadece bekliyor ve kalan ömrü için savaşıyor (zaten 5 yaşında :((())

Kamera konusunda gerçekten hiç deneyimim olmadığı için herkes bu konudaki görüşlerini paylaşabilir mi, ancak iphone'da bir kez hs sırasında bir dergi olan bir proje için kullandık ve hala başarılı olabiliyoruz.



https://vidmate.cool


https://showbox.bio





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricky6 -- 17 Şubat 2023; 12:30:7 >

K
geçen yıl
Yarbay

iphone al geç.



A
geçen yıl
Yarbay

telefon



K
geçen yıl
Er

öncelikle merhaba size sunu soyleyebilirimki en kotu fotograf makinesi en iyi telefondan iyi çeker ayrica sizin isinize yariyacak telefon 40.000 tl den basladigini dusunursek 25.000 ile 30.000 tl arasi fiyatlara iphone dan daha kaliteli çeken fotograf makineleri var fakat iphone un yazilimsal destegi iyi oldugu icin photoshop lightroom gibi uygulamalara gerek kalmaz ama yapay zeka oldugu icin her zaman kusursuz sonucta cikaramaz yani anliyacaginiz fotograf makinesi ile lightroom kullanmayi ogrenebilceginizden eminseniz fotograf makinesi tavsiye ederim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ricky6
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.