Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
32923
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: 4 gün önce sattığım araç motor arızası vermiş (2. sayfa)
M
5 yıl
Er

Hiç bir şey yapamaz belkide araba saglam sizi dolandırmaya çalışıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Hiçbir şey yapamaz içiniz rahat olsun. Eğer hasarlı olarak aldığını biliyor araç alıyorsanız bunu yazılı biçimde anlaşmak gerekli. Nerden biliyorsun belki adam bozdu motoru dolandırmaya çalışıyor? Böyle tipleri silin engelleyin uğraşmayın. Bazı şeyler şans meselesidir.



C
4 yıl
Yüzbaşı

Kim araba alacağı zaman boya makinesi alır ki. Düpedüz alsatçı dolandırıcı biri.



H
4 yıl
Binbaşı

motor ustasına gidelim dedin gidelim dedim sonra vazgeçtin, 20 yaşında ki arabanın boyasına bakıp motoruna baktırmadın bende vardır bi bildiğin dedim.



H
4 yıl
Yarbay

Benzer olay bir tanıdığın başına geldi, otomatik aracını sattı, alan kişi kısa süre sonra araca 20 bin lira masraf ettiğini, 10 bin tl ödeme yapmasını, aksi halde dava edeceğini söyledi. Ben de yaptığı masrafa dair fatura göndermesini, yapılan işlemin gerçekten yapılıp yapılmadığını ve yapılmış olsa bile nereden yapıldığını bilemediğimizi söyledim. tabiki bir fatura vs sunamadı, yok araç daha serviste çıkmadı, yok daha belli değil falan. birde avukat ile ihtarname göndermiş, ortada bir dolandırıcılık var, tehdit var.

ikinci elde otomobil satmak mesele oldu gerçekten, alan adamın ne çıkacağı belli değil.



C
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: atade28

Bir de böyle tipler türedi.

Eline sokunduruk bir boya makinası alıp tek başına araç bakmaya, almaya geliyorlar.

2000-2001 model arabaya sıfır araba muammelesi yapıp sonra da milletin başına bela oluyorlar.

Kusura bakmayın ama kabahat biraz da sizde.

Satmıyorum diyip kovacaktınız. Belli ki alsatçı yamyamın teki.

Bu saatten sonra artık şahıstan şahısa araç satmak artık riskli.

Memleket envaye çeşit adamla dolu.

Verin kurumsal bir satış noktasına 3-5 aşağıya kafanız rahat olsun. Alırken de aynı şekilde davranın.

Bu arada kanunen bir şey yapamaz. Sizi taciz eder en fazla.

Geçmiş olsun.
1) Kurumsal yerler bu kadar yaşlı araba almıyorlar.
2) 3-5 aşağı değil, piyasanın baya aşağısında teklif veriyorlar, herhangi bir galerici onlardan daha yüksek verir mesela.



G
4 yıl
Yarbay

araç ne olursa olsun expertiz yaptırtmadan araç satmayın.

bakın almayın demiyorum satmayın. alıcıyı olduğu kadar satıcıyı da kötü niyetlerden koruyan bir konu.

hatta alıcı expere gerek yok abi falan filan derse de satmayın arabayı :)

paranın sizde olduğunu biliyorlar sonra aracın sağlam turbosunu enjektörlerini bozuk başka araçla değiştirip "senin sattığın mal şöyle böyle masrafa ortak ol vs" diye kulağıma ne olaylar geldi.



P
4 yıl
Yarbay

Motoru alan kişinin bozmadığı ne belli ki.



K
4 yıl
Yüzbaşı

Fatura isteyin.



G
4 yıl
Yarbay

Tarcanların birkaç videosunda denk gelmiştim, satıcılar bitik motorlu araçlarının motoruna, alıcının ekspertize götürmesinden hemen önce katkı maddesi koyuyorlarmış ve bu haliyle motor ekspertizde hiçbir sorun göstermiyormuş. Yani motor için ekspertizden sağlam raporu bile başlı başına garanti değil maalesef.



M
2 hafta
Er

2014 model arabamı sattım. Ekspertiz raporu da vardı. Sikintilari yaziyordu. Ben arabadan anlamam. Onlar bu işin piri. İndirimde yaptım. Otomotiv’di, Arabayı aldı. Fakat 2 gün sonra arıza yapmış. Benden masrafı istedi. Bende veremem dedim. Ben ne biliyim ariza yapacak. Beni icraya verdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.