Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
8822
Cevap
299297
Tıklama
53
Öne Çıkarma
Cevap: Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (180. sayfa)
H
4 yıl
Yüzbaşı

Onu da Marc's Dan istedim ben orijinal olduunu yazıyor ama bilemiyorum. Gelince bakacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tarikosman7
O
4 yıl
Yarbay

Haritada belli noktalar var tıkladığınız da ya go ya da save diyoruz. Temizliğe ait bir ibare görmedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Atif Zafrak
S
4 yıl
Yüzbaşı

T8 AIVI’deki kamera temizlik yaparken engel algılayıcı olarak kullanılıyor ve şu an için temizlik sırasında görüntüyü uygulama üzerinden bize yayınlamıyor ya da önce kamerayı açıp sonra kamera açıkken temizlik yaptırabilme özelliği yok. Donanımsal olarak temizlik yaparken kameranın yayınını uygulamadan bize ulaştırması da mümkün mü onu bilmiyorum. Belki aivi özelliğini kapatırsan o zaman temizlik sırasında kameradan gelecek bilgiyi temizlik işleminde hareket algoritmasında kullanmayacağı için uygulama üzerinden telefona gönderebilir ama işlemci, hafıza vs buna yeterli olur mu bilmiyorum. Benim açımdan ise işlemdi hafıza yeterli olsa da Aivi bu robotu almaktaki en önemli sebep olduğundan görüntü almak ile aivi arasında tercih gerekirse tercih aivi olacak.

Robotun patrol göreviyle ilgili en önemli olay belirlenen noktalara devriye atıp o noktalardan fotoğraf çekip buluta yüklemesi ve olası hırsızlık durumlarında bu görüntülerin bulutta saklanması sayesinde kanıt olacak olması. Çok düşük ihtimal ama mesela evinizden uzaktasınız, komşunuz aradı sizin evden sesler geliyor dedi. Robotta video manager’a girip evin içinde canlı olarak dolandırıp tek dokunuşla fotoğraf çekebilir ve buluta yükletmiş olursunuz. Benim aklıma üzerindeki hoparlöre polis sireni sesi göndermek de panik yaratma açısından etkili olur düşüncesindeyim. Tabi hırsızın sesin robottan geldiğini farketmeyecek uzaklıkta olması robotu vücut bütünlüğü açısından elzem bir durum:):)



H
4 yıl
Yüzbaşı

Robotu hareket halinde gören hırsız da ilk kez robot gören kedi gibi şaşırıp kalmadığı sürece robotun vücut bütünlüğü çok sakat, hatta ilk hırsız poşetine atılacaklar listesine girebilir gibime geldi :) şaka bir yana hırsız vs. Sıkıntısı olmadan robotları güzel günlerde kullanalım inşallah.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

Hırsızın görüntüsünü çekip buluta yükleyecek kadar hayatta kalsa yeterli:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hukihuki
H
4 yıl
Yüzbaşı

Hırsızların teknolojiye ilgisiz olduğunu umalım o zaman. Yoksa hemen imha edecektir. Yani bu devirde olmaz diye bir şey kalmadı. Yazarken bile ürktüm...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Yarbay

Ey fani ne yapıyorsun diye ses yollasan hırsız imana gelip haca bile gider:)

Bu arada makine hafıza 50 mb.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 1 Ocak 2021; 22:14:59 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sirphoenixx
S
4 yıl
Yüzbaşı

O yüzden görüntünün robot üstünde tutulması değil de bulut üzerine yüklenmesi size hırsızlık konusunda kanıt sağlayacaktır. Patrol yani devriye ve telefondan aldığı sesi üzerindeki hoparlörden yayınlaması da bu açıdan yaradığı işlerden biri oluyor. Diğer siteleri üzerinden reklamını yaptıkları evdeki evcil hayvanınıza ses göndermek vs ise çok reklam işi.




Bu mesajda bahsedilenler: @hukihuki
S
4 yıl
Yüzbaşı

Sesin geldiği yeri çözemediği sürece panik yaptıracağından polis sireni kadar başarılı olur bence:)

Evet buluttaki kota 50mb lakin yüklenen fotoğrafların boyutu 50kb civarında olduğundan (bazılarının 100kb’a kadar çıkacağını varsayarsak) 500-1000 arasında fotoğraf saklayabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @OnurFB1453
A
4 yıl
Yarbay

O kameranın fonksiyonunun patrol özelliğine ek olarak s6 max de ki gibi önündeki engellerin fotoğrafını çekip , temizlik sonunda yada temizlik sırasında haritada göstermesi daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Böyle bir özelliğin halen neden olmadığını da merak ediyorum. Bakıldığına aslında kullanışlı bir özellik gibi duruyor.



T
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hukihuki

Onu da Marc's Dan istedim ben orijinal olduunu yazıyor ama bilemiyorum. Gelince bakacağım
İkisini birlikte mi aldınız?

Sadece aparatlar için Marc a sordum vergisiz mi diye evet dedi. İhtiyaç duyunca Ayrı ayrı da alınabilir sanki.
Son siparişi eline ulaşan arkadaşlar, kaç günde geldi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Yüzbaşı

Ben robotla birlikte sipariş vermiş oldum iki iş olmasın diyerek. Tam yılbaşı öncesi aldığım için daha kargoya bile verilmedi ama gelince yazarım tekrar.




Bu mesajda bahsedilenler: @tarikosman7
H
4 yıl
Yüzbaşı

Bu iyi fikir. :)) Benden başka t8 alan yok sanırım, seslenemezsem ben seslenemeyeceğim demektir. Olsun evi süpürsün silsin o da yeter




Bu mesajda bahsedilenler: @OnurFB1453
E
4 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun. Sağlık ve mutluluk içinde güle güle kullanınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bayramtrn
A
4 yıl
Yarbay

Ecovacs a bu gecikmeler ile ilgili tweet atmıştım. Attığım tweet üzerine diğer yabancı arkadaşlarda benim tweeti görüp aynı sorunları dile getirmişler. Ecovacs da bu sorun ile ilgili ilgilendiklerini söylediler. Ayrıca farklı bir mail adresi paylaştılar


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ecoavacs VIP service adresini de ilk defa bu kadar alenen yayınlamış, hoş gelişme bu.
En kısa sürede umarım çözüm bulurlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Atif Zafrak
A
4 yıl
Yarbay

Sorun yaşayan arkadaşlar sorunlarını buraya bildirirseler belki daha hızlı aksiyon alınabilir.



L
4 yıl
Onbaşı

Telefon ile robot süpürgenin kamera konusunda güvenliği eş midir? Tabiki değil. Hem andorid güvenlik yazılımları, hemde kamera açısı dır. Wifi ağzınız çok önem taşıyor güvenlik duvarı hiç birinizde olmadığına göre.. Ki bu alet dolaşabilir sakıncalı bir durum🤣
T8 max şu ab işlev bakımından avi den nesnelere daha hassas yaklaşıyor. Temizlik açısından T serisi hepsi benzer sonuç. T5 max ile arasındaki tek fark kamera beyler! O da şu an işlevini yapmıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeWings -- 2 Ocak 2021; 13:10:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Er

Saygıdeğer arkadaşlarım bugün biz de T8 aivi robotumuza kavuştuk.

Değerli paylaşımlarınız ve yönlendirmeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Sizlerden farklı olarak ben robotu, aç gözlülüğüm sebebiyle, MARCS kardeşten almadım.

Daily-Use store adlı satıcıdan iki adeti toplam 9.400 TL maliyetle satın aldım.

Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Süper,çok sevindim.
İyi günlerde kullanınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @teastrainer