Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
393
Cevap
145058
Tıklama
173
Öne Çıkarma
Cevap: [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (9. sayfa)
O
4 yıl
Onbaşı

Gerek fiyatından dolayı oyunu henüz satın alamamış satın almış olsa bile oynamak için Türkçe yama bekleyen bi dünya adam var. Yapacağın açıklmanın başına SPOILER yazmak çok mu zor? Zevk alıyor senin gibiler milletin zevkine limon sıkmaya...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Böyle oyunu anlamamız yeterli zaten bize tr karekter olmasada olur hiç sorun değil elinize sağlık bitimiyle birlikte forum ahalisi ve binlerce insanın gönlünü kazanmış olacaksınız.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
4 yıl
Er

Foruma ilk kez üye oluyorum arkadaşlar, konuyu bayadır takip ediyorum, az önce horizon için gruplarına giriş yaptım grubun yöneticisi oluyor galiba arkadaş gösterdiği tavır ve üslupsuz davranışı yüzünden almaktan vazgeçtim ve burda konuyu baltalamaya gelen spoiler olsun yamanın önüne taş koymaya çalışan şahıslar olsun. Bu olayları uzaktan takip eden biriydim yakınlaşınca neyin ne olduğunu anladım.

İş paraya gelince özelden yalvarıcak dereceye gelen adamın nasıl biri olduğunu şuan anladım.

Herkese iyi forumlar.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



A
4 yıl
Yüzbaşı

Tool olmadan, çok aşırı zor ve uğraştırıcı bir işi yürütüyorsun hocam. İnşallah mutlu sona erdirebilirsin. Diğer arkadaşın da eline emeğine sağlık. Gönüllülük esasına dayanan işlerle, oyuncuları sevindiren herkesten Allah razı olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @zartzurt456
A
4 yıl
Binbaşı

@KarapathiaN Bir arkadaş bana mesaj atmış duyduğuma göre dc kanalında beni zikredip konuya gelmediğim yazmadığım için hayret etmişsin sözde diğerlerini kaçırmışsın.

Her seferinde kendi saçma lisanınla delikanlılıktan bahsediyorsun ama delikanlı adam karı gibi başkasının dedikodusunu başka bir yerde yapmaz ne kaşıntın varsa bana özelden veya burdan olmadı konuda benim yaptığım gibi bahsedersin neren kaşınıyorsa kaşırız.

Yorumunda yazmışsın benim için 5 para etmez insanlar diye olabilir herkes herkesi sevecek diye bir kural yok. Bu arada senin gibilerin benim gözümdeki değeri 1 kuruş bile değil demekki biz daha değerliymişik.

Neyse çok muhatap alınacak biri değilsin şizofren gibi davrananları hiç çekemem.

Bu arada @walküre sürekli ihtarı herkese gösteremeyiz yasak yanarız diyor ama ne işse senin gibi gurupla alakası olmayan sıradan birine nasıl oluyorsa ihtar belgesini gösterirken ortada yasak kalmıyor.

Neyse çok uzatmayacağım çıkıp milleti aptal yerine koymayın kendiniz çalıp kendiniz oynuyor sonra palavranızı kendiniz ortaya çıkarıyorsunuz.

Ben hiç şikayet etmedim ama diğer yandan T2 masalına hiç bir zaman zerre inanmadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KarapathiaN , @walküre
E
4 yıl
Yüzbaşı

B
4 yıl
Yarbay

gpt-3 çevirisi mi bu yoksa google translate mi?????



K
4 yıl
Yüzbaşı

başta çeviriye emek verdiniz diye sizi savunuyodum ama salak salak spoilerlar vererek çocukça davranarak ne kadar gerzek olduğunuzu kanıtladınız. Çok iyi olmuş yamanızın patlaması.



G
4 yıl
Teğmen

Allah'tan oyunu bitirdikte spoiler kullanmasını bilmeyen sıkıntılı insanlardan spoiler yemedik



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >