Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 11 misafir, 1 mobil kullanıcı
23411
Cevap
590939
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (748. sayfa)
S
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam merhaba,
160 metre net süpürge alanı, haftada 5-6 gün düzenli kullanım için de 6 ay geçerli mi?
Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
5 yıl
Yarbay

Burada esas kriter evin kir durumu... sizi tanıyorum, eminim evden çok fazla kir toz çıkmıyordur. Bence sizin için de altı ay uygun efendim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @szkrb
S
5 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
A
5 yıl
Çavuş

Ekayonlineda Roborock S5 Max Robot Süpürge Aksesuar Takımı 350 TL’ye satılıyor. Bunları tek tek alınca daha uyguna gelmiyor mu ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

170 tl ye 10 mop 2 fırça,4 filtre,4 sakal aldim.siz yapin ne kadar fiyata veriyorlar bakin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Ekim 2020; 21:55:0 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alibalyedi
K
5 yıl
Yarbay

1+1 65m2 ve hic bir hali olmayan bir ev icin ne onerirsiniz?

Hem silme hem supurme ve 1+1 evler icin 1C modelinin onerildigini gordum. Baska oneriilecek bir guncel model var midir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Yarbay

Fiil foruma yakışmamış.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ShadowOfSpirit
C
5 yıl
Çavuş

Eşime robot süpürge almaya karar verdim araştrdım ve yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyorum. Yüzlerce sayfa okudum. Modellerin sorunları, farkları, f/p oranı derken çoğu insan gibi 2 model arasında kaldım. S5 Max ve mop pro. Ama bütçe konusundan dolayı mop proyu amazondan 3099 TL ye aldım ki bu meblaya bile zorladı açıkçası. S5 Max a çıkamadım. Mop pro yu eşim10 gündür kullanıyor ve maşallah diyeyim çok memnun. Evim brüt 110metrekare bol eşyalı maalesef ve halı da var. 2 küçük çocuk var. Mop için halıları topluyoruz. Önce süpür sonra mop şarjı çok rahat yetiyor.
İlk kurulum, wifi tanıtma, kenarları süpür ile haritalandırma hepsini ilk seferde hiç bir sorunla karşılaşmadan yaptık. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama şimdilik şanslıyız heralde umarım böyle de devam eder. Çünkü Forumda sorun yaşayan çok insan vardı ama memnun olanlarda vardı. memnunuz ve soranlara da memnun olduğumuzu söylüyoruz ama sorun yaşayanları bildiğim içinde teknoloji şans işi heleki çin mallarında diyerek dip not düşmek zorunda hissediyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirex -- 21 Ekim 2020; 20:41:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Güzel günlerde, sorunsuz bir şekilde kullanın hocam.

Ali abinin meşhur lafı;
En Kötü robot süpürgeli ev bile, robot süpürgesiz evden çok daha iyidir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cirex
M
5 yıl
Yarbay

Bütçeniz ne kadar?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kuray
C
5 yıl
Çavuş

Teşekkür ederim. Bu arada hemşehriymişiz. Uzun süredir forumu takip ettiğinden mesajınızı görünce belirtmek istedim ☺️
Ülkemiz için küçük meblağlar değil maalesef o yüzden umarım hepimiz iyi günlerde sorunsuz şekilde kullanabiliriz.
Ali hocama da teşekkür ederim. Onun tecrübelerinden de çok faydalandım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirex -- 21 Ekim 2020; 20:53:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16
H
5 yıl
Yarbay

Ne kadar güzel.. harikasınız.
Umarım sorunsuz, keyif içinde kullanırsınız hep.
Saygılarımla



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cirex
K
5 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar, eşimin baskısı sonucu robot süpürge almaya karar verdik.Bir süredir forumu takip ediyorum. Evim brüt 160m2, bir de 1,5 yaşında çocuğumuz var. Her oda da halı var. Okuduğum yorumlardan 3 model kafama yattı.
1- Roborock S5 max
2- Viomi V2 pro
3- Vacuum mop pro
Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ayrıca bunların yerine şu modeli öneririm diyen olursa ona da eyvallah.
Bir de örneğin S5 max amazonda ve başka sitelerde 4500 civarı, ekayonline de 5500 lira. Birisi farklı bir ürün mü, ya da amazon tarzı sitelerde satılanlara vergi vs ekleme oluyor mu? Teşekkürler şimdiden.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Bursa tayfa ufak ufak oluşuyor Gerçekten robot süpürgesiz geçen yıllarımıza bin pişmanız eşimle... bence çeyize konulacak demirbaş cihazlardan birisi.

Saygılar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 21 Ekim 2020; 22:4:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cirex
S
5 yıl
Yarbay

Pardon abi düzelttim haklisin.36 saat mesai üstüne okurken yazmıştım cevabı.Naapayim bu kadar aç gözlü olmalari sinirlendiriyor beni





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 21 Ekim 2020; 21:56:51 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
M
5 yıl
Yarbay

Şartlarve koşullarımız neredeyse aynı, ben ekim ayı başında fiyatı uygun diye Ali abinin önerisi ile 360 s9 aldım ancak şuan hem stoklarda yok, hem de enson satış fiyatı 4bin ve üzeriydi. Model olarak s9, s7 aklınızda olsun kasım ayı sonunda stoklarda olacak deniliyor, fiyatları meçhul. Fiyat s5 max' e göre daha uygun olmadıkça s9 mantıklı olmaz bu da bir gerçek.

S5 max in fiyat olayı okuduğum kadarı ile amazonda satıcı amazon olarak bir tık daha iyi, satış sonrası hizmetler için. Ancak Ali abi satıcı amozon olsada her zaman satış sonrasında başarılı olmadıklarını daha 3,5 sayfa önce paylaştı.

Ekay yine Roborock kullananların ve satış sonrası politikaları ile Ali abinin de önerdiği bir firma.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @konjektor
S
5 yıl
Yüzbaşı

S5 max aynı ama satış sonrası garanti, sevis sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız Ekay.
Riski göze alabiliyorsanız ucuzları.
Yalnız Ali Hoca hesap yaptı, resmî ithalatda maliyeti 5.100 civarına geliyor, yani 4.500'e satılanların kaynağı şüpheli.
Satış sonrası teknik destek hepten sorunlu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @konjektor
S
5 yıl
Yüzbaşı

Dün @szkrb bugün siz, anlamadığım ve açıklanmasını rica ettiğim şekilde sevgili Ali Bey’in “Elimde şu an Amazon’dan alınma ama servis veremediği ve benim çıkaracağım tamir masrafını ödeyeceğini belirttikleri 2 s5 Max var” mesajını ya bana cevap olarak ya da beni etiketleyip cevaben link koyuyorsunuz.

Sebebini anlamıyorum, zahmet edip açıklarsanız sevinirim. Eğer dün sebebini sorduğum ama zahmet oldu ki cevap vermeyen @szkrb gibi yapacaksanız da bileyim ki artık yazdığınız ya da mentiona beni koyduğunuz mesajlar uyarı vermesin diye sessize alayım.

Daha önce yazdım, insanlar defalarca Amazon’da şu fiyata düşmüş, tüh kaçırdık diyen en az 10 kişinin üzüldüğünü gördüğüm için halihazırda Amazon sepetimde duran S5 Max beyaz ve S5 Max siyah’ın fiyatı düştüğünde önceki fırsatı kaçıran arkadaşları bilgilendirmek için atıyorum. Gördüğüm kadarıyla da bu bilgilendirmelerden sonra aldık diyen 10’a yakın insan oldu.

Şimdi gelelim neden Amazon linki verdiğime; Defalarca belirtildiği gibi ürünlerin arkasında durma, garanti ve servis konusunda Türkiye’de robot süpürgelerde Ekay, Robogil, Amazon haricindeki firmaların bir çoğunun robotla alakalı olmadığı sadece ithalatçı olduğu konusunda hem fikirizdir herhalde.

Amazon’un kendi sattığı ürünlerin arkasında nasıl durduğunu bilmiyorsanız, dünyanın en büyük perakende satıcısı olmasının altında neler yattığını araştırırsanız görebilirsiniz. Benim Amazon üzerinden satışta herhangi bir çıkarım yok, olamaz da çünkü başka ülkelerde olan referanslı link verip satın alınırsa para kazanılan sistem Türkiye’de yok. Ben şahsen olsa da zaten linki öyle vermem, çünkü amacım insanların uygun fiyattan yararlanması ve insanların güzel dileği ve bir teşekkürlerini almak.

Ben yeri geldi Ekay Online üzerindeki satış linkini de paylaştım burada. Hatta paylaştığımda da yanlış değil doğru indirin kodunu da yazdım (HD2020 değil DH2020’dir o 200TL’lik kod)

Şu anda Ekay online yerine Amazon’dan almak çok daha mantıklı çünkü;
4300’e alırım. Bu fiyatta Amazon zarar verir ediyor da olabilir bilemiyorum. Olur da 2 yıl içinde bir gün bozulursa Amazon’a söylerim, servise yönlendirir. Servis bulunamazsa değişim isterim, aynı ürün satışta değilse para iadesi yapılır. Eğer iade için verecekleri sipariş bedeli olan 4.300 TL muadil bir cihazı satın almaya yetmeyecek diye düşünüyorsam Ali Bey’i rahatsız ederim, durumu anlatırım. Eğer tamir etme konusunda yardım ederse çıkaracağı ücreti Amazon’dan tahsil ederim. Eğer bunlar çok meşakkatli gelirse Amazon’dan makineyi alıp 350TL’ye Ekay’dan 1 yıllık garanti hizmeti alırım, 2 senelik satarlarsa 700’e onu alırım, toplam 5.000’e gelir 2 yıllık hem Amazon hem Ekay garantili S5 Max.

Şimdi tekrar rica ediyorum, ya düzgün bir açıklamayla neden beni etiketleyip altına Ali bey’in ilgili mesajını yazıyorsunuz onu söyleyin ya da kendiniz neden Amazon’un kötü olduğunu Ali bey’in mesajı haricinde (ki o mesajda kötü demediği halde) bir şekilde açıklayın. Nitekim Ali bey en çok Ecovacs’ı önerir, onun için de Amazon.de‘den fazla şansınız yok bizzat kendiniz gidip almazsanız yurtdışından.

Bu arada ben Ecovacs T8 AIVI kullanıyorum, ola ki S5 Max’ı kendim kullandığım için linkini koyuyorum diye de düşünülmesin.

Çok uzun oldu ama akıl ve izana aykırı şekilde “ucuza satanlardan, buna Amazon dahil sitelerden almamak lazım” deyip beni etiketleyince gerçekten gerekçeleri öğrenmek istedim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mali_bu16 @szkrb
S
5 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım cevap verecek bir durum yok.
Ben bir tüketiciyim, piyasanın iç yüzünü bilemem.
Ali Hoca; bozulup iki ay dolaştıktan sonra kendisine gelen Amazon'un ürünlerinin garantisinin işleyişini izah etmiş.
Cevap orada, bende değil ki!
Neden şahsî algıladığınızı da anlayamadım ayrıca.
Hayatımda amazon alışveriş tecrübem de olmadı.
(Bahsedilen TR Amazon)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 21 Ekim 2020; 21:41:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sirphoenixx
H
5 yıl
Yarbay

Lütfen bireysel ithalat ile resmi ithalat rakamlarını karıştırmayalım. Artık ithalat yapmak çok pahalıya patlıyor. Ben yeni batarya ithalatı yaptım, gümrük oranları artık inanılmaz seviyelerde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ShadowOfSpirit