Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
243
Cevap
11650
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] (13. sayfa)
T
2 yıl
Yarbay

T
2 yıl
Yarbay

Mighty Thor karakterini denemek için oyunu tekrar indirip biraz oynadım. Yeni karakter ücretsiz olarak oyuna eklendi ve oynanış olarak Thor karakterine epey benziyor. Oyunun çatışma mekaniklerini çok seviyorum ve Batman serisinden sonra en çok beğendiğim combat mekanikleri bu oyunda ve benzer yapı yeni karakter içinde aynen geçerli, her ne kadar Spider Man PC de yer almasada açıkçası pek aratmıyor çünkü oyunda oynanabilir Hero sayısı epey fazla ve her oyun tarzına göre setler yapılabiliyor. Mighty Thor için özel bir hikaye görevi yer almıyor bunun yerine görev zinciri eklemişler ve çeşitli görevleri sadece bu karakterler oynarsak özel eşyalar ve elbette karakter gelişimi sağlıyoruz. Yeni karaktere özel olarak süreli deneyim puanı takviye etkinliği yapılıyor ve bu sayede Heroları hızlıca geliştirebiliyoruz. Oyuna desteği kesmeyip ücretli ve ücretsiz içerikler eklemeleri güzel ve oynarkende eğlenceli vakit geçen oyunlardan birisi. Hazır indirimdeyken tekrar bir bakın derim.



H
2 yıl
Yarbay

Amazon Prime Gaming, Prime sahiplerine ücretsiz Thor oyun içi itemleri veriyor. Eğer aktif olarak oynuyorsanız kaçırmayın.

< Resime gitmek için tıklayın >



H
2 yıl
Yarbay

H
2 yıl
Yarbay

Prime sahipleri Prime Gaming den oyun içi itemlerini alabilirler.


< Resime gitmek için tıklayın >



F
2 yıl
Yarbay

20 saate yakın oynadım. Gyet olmuş oyun artık. Mutlaka indirimde alın.



H
geçen yıl
Yarbay

"Square Enix, aksiyon rol yapma oyunu Marvel's Avengers'ın desteğinin 30 Eylül'de sonlanacağını açıkladı. Oyunun son içerik güncellemesi (Update 2.8) 31 Mart'ta yayınlanacak. Bu tarihten itibaren oyun için artık içerik güncellemesi yayınlanmayacak.

Square Enix, 30 Eylül'de resmi desteğin sona ermesinden sonra hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modların oynanabileceğini belirtti. Bunun yanı sıra tüm kozmetik içeriğinin tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı."



https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Square_Enix_Marvels_Avengersin_Destegini_Sonlandiriyor_Yeni_Guncelleme_Artik_Gelmeyecek-116488.htm



H
geçen yıl
Yarbay

Oyun son güncellemesini de aldı. 2.8 güncellemesi ile beraber oyundaki market kapandı ve kostümler, ifadeler dahil birçok şey oyun sahiplerinin tamamının kullanımına açıldı.

Oyun 30 Eylül de mağazalardan kaldırılacak ama sonrasında sahip olanlar çevrimiçi olarak oynamaya devam edebilecek. Oyun içi krediler ise kaynaklara dönüştürülmüş durumda.


https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Marvels_Avengers_icin_son_guncelleme_geldi_Neredeyse_tum_kozmetikler_ucretsiz-117193.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.