Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
655
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Oyun ve arkadaş arıyorum :(
R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hard asosyalim rpg oynamak istiyorum ama böyle güzel eğlenceli vakit geçirebileceğim bir rpg oynamak istiyorum. Daha önce rise of icarus allods ve sherwood dungeon oynamıştım rpg olarak. Çar kasmalı derin zor bir oyun oynamak istiyorum. Mümkünse ticaret ağırlıklı. [KO ve mt2 ye önyargım var]



A
5 yıl
Çavuş

http://hero.netgame.com/ Eski bi oyundur, çar kasmalı ,derin ve zor



İ
5 yıl
Teğmen

R
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam ben bir oyun buldum drakensang diye başladım biraz güçlendim tek başıma werian sunucusunda takılıyorum. Gelirsen elimden geldiğince item bulmanda yardımcı olurum bana özelden mesaj göndermen yeterli olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @isay963
İ
5 yıl
Teğmen

Hımm bakarım
Balde And soul da birlikte oynayabiliriz



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @RavenBD
S
5 yıl
Yarbay

Bıktım lan size Lineage 2 diye diye. Birsürü kolsuz yeteneksiz yeni nesil beceremiyorda nerde bizim gibi kapanıp yapacak 8 saat grind. Gir oyna lolünü ne oyun arıyon



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
5 yıl
Binbaşı

Vay anasına. Oyun ilk açıldığında onlarca sunucuda binlerce oyuncu saatlerce kuyrukta beklerdi oyuna girebilmek için. Hala neden kapatmıyorlar oyunu anlamıyorum. En son geçen sene duel arenada 45 dakika bekleyip silmiştim oyunu hala oynayan var mı?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.