Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
47
Cevap
3706
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] (3. sayfa)
X
6 yıl
Çavuş

Kardeşlik bu kadar kızmana gerek yok tabiki istediğini yazarsın sana ne diyeceğini ne yazacağını söyleyecek değilim. Sorun nedir bilemem sen sorun yaşadım berbat olmuş oynayamadım dedin, bende üç kez bitirdim hiç sorun yaşamadım oyunu beğendim dedim.

Hemende sermayedar, kalemşör oldukya ne diyim :) ben oyunu beğendim, hemde çok beğendim Witcher serisinden sonra bana farklı duygular yaşatan başka bi oyun oynamadım uzun zamandır.
Bu oyun hariç, siz çökme sorunu yaşıyorum diyorsunuz, elbette başka yaşayanlarda vardır ben bazen fps dropları hariç bi sorun görmedim, oda sürekli değil.Hikayesi çok iyi oynanış güzel en azından ilk kez bu tarz oyun oynayanlar için.
Neyse konu başka başka yerlere kayıyor yine klasik her konuda olduğu gibi, umarım sorununu çözer ve oyunu istediğin gibi eğlenerek sindirerek oynayabilirsin.
Ama oyunu oynayıp bitirmedin tukaka olmamış kimseye tavsiye etmem demen hoş olmamış o sebepten biraz tepki gösterdim kızmaya darılmaya gerek yok :)

(Kırıcı bi kelime kullandı isem özür dilerim amacım tartışma çıkarmak değil, üslübumu biraz sert gördü isen yine özür dilerim)

İyi oyunlar, iyi forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
6 yıl
Yarbay

Ben onu daha çok oyunun optimizasyon sorunu için yazdım ama oyunun da bı sorunlarla boğuşmaya değecek kadar iyi olmadığını da dile getirmek istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @xxarslxx
P
6 yıl
Yarbay

Ufukta bi Türkçe yama var mîdir bu oyun için ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
5 yıl
Yarbay

Oyuna daha fazla ilgi olmalıydı aslında.



D
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

Bu mesaj silindi.
2016'dan beri PS4 Pro kullanıyorum FFXV bir şey değil asıl 60 FPS oyunları görün mesela PES 2020. AVR ile oynamama rağmen spikerin sesini bastırıyor fan sesi böyle bir fan sesi yok.

PC'ye geçince fan sesi önceliğim olmamasına rağmen dünya varmış dedim. GPU CPU her şeyin fanını sona dayasam bile PS4 Pro'nun yanına yaklaşmak değil uzağından bile geçemez. Konsol mu jeneratör mü belli değil odayı makine dairesine çeviriyor konsol.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Kasım 2020; 16:58:22 >

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oyunu bugün bitirdim.Ignis içeriği dışında diğerlerini de oynadım.Oyunu beğendim.Mekan tasarımları,sesler oldukça başarılı olmuş.Altissia şehrine hayran kalmamak elde değil.Devasa bir dünyası var ancak belli zamandan sonra yoruyor,hızlı seyahate itiyor sizi.Chocobo ya binmesi çok zevkli Müzikleri de hoştu.Oynanış mekaniklerine ilk başta zorlansam da alışınca güzel oluyor.Elementler özellikle kullanması oldukça keyifli.Hikaye kısmı da oldukça etkileyici.Karakterler ile bağ kurabiliyorsunuz.Yan görevler klasik getir,götür ve kesden ibaret. Ancak oyunun optimizasyonu kötü.Sık sık fps drop olduğu için oyun zevkinizi baltalıyor.Hiç uğraşmamışlar sanırım düzeltmek için.

Bir kaç güzel görsel ile noktalayalım mini yazımızı.Spoiler yoktur :)


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Eylül 2021; 18:38:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay

Hocam böylesi acik dünyaya arac kullanim sunumu oto vermeleri rezalet olmuş ? bunu kendimize özgü hale getirme sansimiz varmi ? ve son olarak sadece ana hikayeden gitsem birşey kaybedermiyim ve kac saat sürüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @R-10
O
geçen yıl
Binbaşı

final fantasy xv dövüş mekaniklerini beğenmedim. Dövüşte surekli dondur canbas bir zaman sonra sıktı. Akıcı bir dövüşten ziyade karanbol bir dövüş sistemi var. Oyunu 50. seviyede bitirdim ama karakterin yeterli kadar güçlendiğini hissedemedim. Oyundaki canavarlar hatta bosslar duvar gibi. En etkili can götüren darbelere bile tepki vermiyor. Ayrıca bana savuşturma mekaniği de baya zor geldi. Kareye basma anını tutturabilmek çok zordu benim için. FF7 bu oyun yaninda efsane kalkmış, tavsiye edemiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 19 Mart 2023; 15:33:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.