Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
353
Cevap
27205
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (18. sayfa)
Q
10 yıl
Binbaşı

Firefoxun betasını kullanıyorum. Şu an 42.0b.1 betasını kullanıyorum.Neredeyse bir haftaya bir güncelleme yapılıyor.Gayet hızlı,çökme sorunu olmuyor.Ara ara İDM ile sorun yaşıyorum o da sık sık güncelleme olduğunda oluyor.
Opera betadan daha az ram kullanıyor.



G
10 yıl
Yarbay

Stabil olan daha iyi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Yarbay

Arkadaşlar eski sürüm Firefoxlarda Sekmeleri aşaği yukari alma seçeneği vardi.. 42. sürümde bu olay var mi ve varsa nasil yapabilirim.



B
10 yıl
Yarbay

64 bit sürümü kurdum ama ne yazıkki Ai Roboform eklentisi çalışmıyor, varmı bilgisi olan.



I
9 yıl
Yarbay

Bir dosya indirmeye çalıştığım zaman o dosya ile aynı isimde başka bir dosya olduğu zaman bana sormadan otomatik bir şekilde, örneğin (A) isimli bir dosya varsa yeni dosyayı (A1) ismi ile kaydetse olmaz mı? Böyle bir seçenek var mı?



M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Mozilla Firefox 52.0.1 Final / 53.0 Beta 4 / 54.0 Alpha 2 / 55.0 Alpha 1 (18.03.17)



M
8 yıl
Çavuş

teşekkürler hız farkı oluyor mu 32 bit ile 64 bir arasında hissedilir?




_____________________________

Eski kullanıcı adı: sabitkanca54

Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

64bit olan daha hızlı.




Bu mesajda bahsedilenler: @ismoz
Q
8 yıl
Binbaşı

Firefox un en yeni sürümü 52.2.1(32 bit) mi(sanırım öyle:29 Temmuz 2017 de çıkmış)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Firefox un en yeni sürümü 52.2.1(32 bit) mi(sanırım öyle:29 Temmuz 2017 de çıkmış)

54.0.1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
8 yıl
Binbaşı

Bende 52.2.1 sanmıştım,teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @1200gs
İ
8 yıl
Moderatör

Bi chrome değil.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: AMC


E
8 yıl
Yüzbaşı

Chrome olmayan kendine özgü tarayıcı.



U
7 yıl
Er

Chrome demişsinizde.Firefox gibisi yok be.Cro da en sinir olduğum olay.Google girişi yapmanı istemesi .Giriş yaptıktan sonrada ihtimal her hareketini indexliyor.İndexlesin sorun değil diyeceksiniz belki ama bunu kullanıcıyada yansıtıyor gibi geliyor.Örneğin Ben bugün "car" diye ararım yarın "kar" diye ararım.Bu algoritma en çok yapılan aramalar üzerinden toparlama bir sonuç veriyor sanki.Bu seferde git cokie temizle yapılamadığından (google girişi yüzünden) arama tam bir işkenceye dönüşüyor.Bir kere sorarsın "google girişi yapacakmısın" diye "hayır" dendiyse bir daha sormassın diycem ama cokie temizlenince zaten unutuyor. :D Dön baba dönelim ayni yere gelelim oluyor nitekim. Saygılarımla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undercover -- 20 Haziran 2018; 19:34:20 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.