Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
351
Cevap
46018
Tıklama
38
Öne Çıkarma
Cevap: TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (7. sayfa)
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

vazgeçmeniz çok iyi olmus pişman olmanız garantiydi :(




Bu mesajda bahsedilenler: @alimfk
H
8 yıl
Yüzbaşı

Aşağıdaki soru ve cevap her şeyi anlatıyor sanırım.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 21 Kasım 2016; 23:48:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bunlar çatır çatır günde 20-30 telefon satıyorlardır genede bilmeyen insan çok ben burda 200 kişiye hadi olsun 300 kişiye ulaştım 30 kişiyide almamaya ikna ettim desem o kadar koca denizde 1 damla benimki :)




Bu mesajda bahsedilenler: @hiboz
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İcraya ödeme yapmışlar icradan parayı çekmek için uğraşıyoruz arkadaşlar, msorun yaşayan arkadaşlar vazgeçmesin uğraşsınlar eninde sonunda alacaktır parasını.



M
8 yıl
Onbaşı

Başlığa EvoBT yi de eklermisiniz? Bende G4 aldım şu an hakem heyetinde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: seinfeld11

ben işyerime 10 dk geç kalsam şefimiz savunmamı yazdırtıyor. bu ya.şak satıcı gelene geçene nerden geldiği belirsiz telefon satıyor, telefon bozuk arızalı çıkarsa tamir / değişim isteyen müşteriyi tehdit ediyor üstüne yürüyor. nasıl oluyor bu iş ya ?

Standart Türkiye işi :)



K
8 yıl
Teğmen

delta servis te aynı tas aynu hamam
2 ay oldu cihazımı vermediler. 10 gün oldu tüketici mahkemesine başvurdum bakalım ne çıkacak



M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar paramı aldım sonunda :)



M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Konuyu kapatmak gibi bir niyetim yok genişletmeyi düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @seinfeld11
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba hangi platformdan aldınız garantisi hangi firma ayrıntı verebilir misiniz konuyu yakında düzenleyip dediğinizi de ekleyeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @meralemre
K
8 yıl
Yüzbaşı

Benzer durum benimde başıma geldi geçen sene ağustos ayında gittidigiyor "cepport" isimli mağazadan LG G4 aldım.. Her şey iyi güzeldi yaklaşık 10 ay kullandım 11.ay gelmeden telefon 30.06.2016 tarihinde bootloop oldu servise yolladım malum intellicel'e. 20 iş günü geçmesine rağmen ne bilgi verildi ne de yapacağız yapıyoruz uğraşıyoruz denildi. Tabi bu iş günü süresince en az 100 kez aramışımdır genelde telefonları açmıyorlar açarsa bile yardımcı olmuyorlar mağdur edebiyatı yapıyorlar bizde mağdur olduk LG bize parça getirmedi parçalar yurt dışından geliyor da bilmem ne! Benim gözümde hepsi yalan-dolan! 20 iş günü geçince hakem heyetine şikayette bulundum ücret iadesi için. yaklaşık 75 günde heyet tarafından lehime karar çıktı. Bu arada tarih 25 ekim oldu ortalama 4 ay oldu. Neyse ben heyetin verdiği karara istinaden ödeme beklerken adamlar sanki kendileri haklıymış veya mağdurmuş gibi falan karara itiraz edeceklerini parayı ödemeyeceklerini söylediler. İyi peki dedim gittim bende icra takibi başlattım 2 hafta önce, şuanda beklemeye geçtim bakalım neler olacak...

İnsanları bu kadar mağdur eden kanun tanımaz üç kağıtçı bir firmadan kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yapmayın ve hiç kimseye de yaptırmayın!!!!

MYS-İntellicel-newport-cepport vs. hepsi aynı firma bunu bilesiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Yarbay

@kms2007

Hocam çok iyi yapmışsınız. Elinize sağlık. Bu tür dolandırıcı olan insanların hapis cezasına çaptırılması şart.



B
8 yıl
Yüzbaşı

Acaba Bimer üzerinden Sanayi ve Ticaret bakanlığı hakkında şikayet mi oluştursak. Belliki bu yasada bir boşluk var bu firmaların hepsi tahtakale firmaları ve mağdur ettikleri insan sayısı da oldukça fazla. Bakanlık ya buişe bir dur demeli yada caydırıcı cezalar getirmeli


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

dediğiniz şikayeti yaptım bir sonuç çıkmadı ne yazık ki




Bu mesajda bahsedilenler: @BUGATTI
A
8 yıl
Yüzbaşı

Şu anda hepsiburada'da mys mi5 telefon satıyor 1099tl'ye. Burada yazılanları okuduktan sonra bedava verseler almam. Benim tavsiyem ödeme emri (7 gün) süresi dolduktan sonra direk haciz işlemi başlatılması, banka hesaplarına tedbir konularak alacağınızı elde etmeniz.



D
8 yıl
Binbaşı

Bu adamlar on binlerce telefon satmış, piyasayı ele geçirmişler. Tahminimce de günlük en az 100 telefon satıyorlardır her halde....

Mi 5 alacaktım bende


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam yukarida ismi yazili firmalardan kesinlikle almayın gerekirse 'hb' saticili olarak alin en azından adı belli sanı belli..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @d.t.s.
0
8 yıl
Yarbay

Vay vay neler dönmüş. 200 lira fazla verip resmî firma garantili telefon almak lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@
8 yıl
Yüzbaşı

Dostum newportun N11 üzerindeki yorumlarına baktığımda yüksek çoğunluk memnun. Mağazayı yada firmayı bilmem , alışverişimde hiç olmadı. Yalnız tarafsız olarak düşünmek gerekirse... Adamın bu kadar ters tepkisi var ise sana biryerde ayar olmuş ve işi yokuşa sürüyor. Ben bu riskleri sevmediğim ve uğraşmak istemediğim için eğerki paralel ithalat bir ürün alıcaksam ''kurumsallaşmış'' (delta v.b.) firmaları fiyat biraz yüksek olsada seçiyorum.

Artık bir kere bulaşmışsın ve çözümüne bakacak olursak aslında avukat ile uğraşmana gerek yok. Bu düşüncen var isede karşı taraftaki insanı uyandırmayacaksın ve elindeki Tüketici Hakem Heyeti kararı olan ilamlı evrak ile bizzat kendin icra dairesine gidip kişinin hakkında icra takibi başlatacaksın. Başlatırkende dilekçende adamın üzerindeki taşınmaz mallara tedbir kararı isteyeceksin. Memurda t.c. kimlik numarası üzerinden bakıp sistemde görülen taşınmazlarına (alacağına eş değer) tedbiri koyacak ve adamın oynayabilecek bir alanı kalmayacak. Akabinde yapılan icra takibi tebligatı ile 7 iş günü içerisinde ya borca itiraz edecek yada ödeme yapacak. İtiraz ettiği takdirde %40 inkar tazminatı eklenir. Senin icra takibi başlattığın günden itibaren yasal faiz işler ve yaptığın masraflarda dosyaya eklenir , borçu olan kişiyeden tahsil edilir. Kişi itiraz etmez , borcuda 7 iş günü içerisinde ödemez ise senin hacize çıkma hakkın doğar. Haciz masraflarını kabul etmen ve ödemen halinde memur seninle beraber adrese gider ve borcu tekrar sözlü tebliğ ederek ödeme ister yoksa haciz işlemi yapılacağını söyler. Alacağına karşılık olan mallar haciz edilir ve ister orada kullanıma bırakabilirsin istersen yeddiemine çekilme masraflarını vermen karşılığında depoyada çektirebilirsin. Hacize çıkmak olan seçimin haricinde istersen icra mahkemesine başvurup borcun ödenmesi , ödenmemesi halinde tazyik hapsi (3 ay) isteyebilirsin. Buradaki masraflarda borçuya eklenir ve mahkeme kararında kişiye tebliğ edilir.



@
8 yıl
Yüzbaşı

İzlenecek süreçle ilgili bilgi almak istersen çekinmeden sorabilirsin... Kendin süreci biliyorsan uğraşmadan uygulayabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.