Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
6810
Cevap
302672
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (199. sayfa)
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

azad112 merhaba,

Max. 8dBi antenler takabilirsiniz. TL-ANT2408CL bu ürün için uygun olacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @azad112
S
9 yıl
Yarbay

Sayın yetkili vr 200 modelini router olarak kullanmaya çalışıyorum ancak ayarlar kısmında router modunda düzgün çalışması için nat of the wan ayarlarının devre dışı bırakılması gerektiği yazıyor acaba bunu hangi menüden nereden devredışı bırakabiliyoruz??


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
D
9 yıl
Yüzbaşı

Bende özel mesaj atmıştım cevaplayabilirseniz sevinirim...




Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
B
9 yıl
Yüzbaşı

Merhaba Sayın Yetkili

acaba Archer CR700 modelini temin etme şansımız varmıdır?

Teşekkürler

http://www.tp-link.us/products/details/cat-5514_Archer-CR700.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

blackdiamond16 merhaba,

TL-WR840N model numaralı ürün bir Wireless Router modelidir. İnterneti alacağınız cihaz üzerinden sadece kablolu olarak interneti alabilirsiniz.http://www.kolaykurulum.net/video33 linkinde yer alan videodan faydalanarak kurulumu yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @blackdiamond16
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dilocrom merhaba,

Ne yazık ki akıllı ampul ve akıllı buton ürünlerimiz ile ilgili tarih ve fiyat yönünde net bir bilgi bulunmuyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dilocrom
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PunkBunny merhaba,

Bu sorunuza net bir cevap vermek mümkün değil. Artışın ne kadar olacağı çevresel faktörlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Deneme yapmadan bunu görmeniz mümkün değil ne yazık ki.




Bu mesajda bahsedilenler: @PunkBunny
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

nofxius merhaba,

Bu noktada deneme yapmadan net bir bilgi iletmek zor olacaktır. Görmediği takdirde Ara bir noktaya ekstra bir CPE510 daha koyarak Repeater modunda sinyali tekrarlayarak aktarmak istediğiniz noktaya yönlendirebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @nofxius
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

sakgoz79 merhaba,

Bu ayar DSL modunda karşınıza çıkmaktadır. Advanced > Operation Mode seçeneğinden Wireless Router mode seçeneğini seçip ürünü Wireless Router moduna alıp kurulumunuzu yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @sakgoz79
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

burak042 merhaba,

Archer CR700 model numaralı ürün Türkiye stoklarında bulunmamaktadır. Şuan için ancak yurtdışından temin edebilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @burak042
M
9 yıl
Binbaşı

Merhaba,
Modemin web arayüzünden DNS değiştirme özelliğini kısıtlamışsınız. Modemin DNS adresini değiştirmenin başka bir yolu yok mu? Bağlandığım her aygıtta tek tek değiştirmek istemiyorum.

TD-W8961N version 1.0


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Teğmen

Selam. Evimde 2 adet masaüstü Pc ve 1 adet kablosuz modem var. Eski pc ile internete kablolu bağlantıyla bağlanıyorum. Diğer bilgisayarım yeni. Şimdi sorum diğer pc ile kablosuz modeme diğer pc'ye müdahale etmeden nasıl bağlanabilirim. Usb wireless denen mini cihazlar var ama kablo ile bağlanan pc'de kablosuz ethernet kartımı ne olması gerekiyormuş doğru mu? En kolay çözüm nedir acaba? Anakart: MSI H110M PRO-VD gerekli ekipman üzerinde mevcutsa hiç almamayım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
9 yıl
Çavuş

Merhaba, evimde asustor nas cihazı kullanıyorum ve internetim uydunet.

Netmaster modem ihtiyaçlarımı karşılamıyor diye Archer c9 routerını aldım.Netmaster modemi bridge moda alıp archer c9 u bağladım. Hemen kuruldu, hiç bir şeyde sıkıntı yok fakat, Nas cihazıma önceden uzaktan erişebiliyorken archer c9 dan sonra erişemez oldum. Sonra gerekli portları routera girdim yine olmadı. örneğin 8000 portu 80 portu gibi.

Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Nas cihazına lan ip ile ulaşabiliyorum fakat uzaktan erişim olmuyor. Nas cihazında belirli portlar açık fakat uzaktan erişim portları kapalı gözküyor. Routerden başka birşeymi aktif etmem gerekiyor? Netmaster modemde hiç bir port ayarı yapmadan nas cihazı otomatik yapmıştı ve hiç uğraşmamıştım. Ayrıca nas cihazının tam uyumluluk listesinde archer c7 var fakat archer c9 gözükmüyor. Acaba ondanmı bu kadar uğrastırdı bilmiyorum. Akşam eve gidince biraz daha deniyelim bakalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceahmet -- 9 Kasım 2016; 12:31:26 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
S
9 yıl
Binbaşı

Merhabalar. Evde Archer C2 Router ve 850RE repeater kullanıyorum. Kullandığım cihazların ac desteği ve 5ghz desteği mevcut. Bildiğim kadarıyla 850RE V1.20 nin 5ghz dağıtma özelliği yok. Öncelikle bunu teyit edebilirseniz sevinirim.

İkinci olarak; ping problemleri yaşayabiliyorum. Özellikle online oyunlarda. 5ghz e geçmeyi düşünüyorum. Bunun bana ping yönünde katkısı olur mu tam emin değilim. RE200 ve R210 modellerini inceledim. RE210'da harici anten olmasının performans açısından bana bir katkısı olup olmayacağı konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sinerfru merhaba,

Bu tip durumlarda her zaman için ilk önerimiz elektrik hattı üzerinden interneti dağıtan Powerline modellerimizi tercih etmeniz olacaktır. Range Extender/Menzil Genişletici modellerimiz 5 GHz destekli olanlarda bile bir miktar kayıp yaşıyor olacaksınız. Bu durum online oyunlarda Ping/MS gibi problemler yaratabilmektedir.

TL-WPA4420KIT, TL-WPA4230P KIT, TL-WPA4530 KIT model numaralı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Bunun dışında mutlaka Range Extender modeli tercih etmek isterseniz, RE210, RE350, RE355, RE450 modellerimizi inceleyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sinerfru
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba50,

TD-W8961N model numaralı ürünümüzde DNS'i kendiniz elle girebilirsiniz. İnterface Setup > LAN sayfasına girdiğinizde DNS bölümünde DNS Relay satırını göreceksiniz. Use USER Discovered DNS Server Only seçeneğini işaretleyerek altta ki satırlara DNS girebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @merhaba50
M
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

merhaba50,

TD-W8961N model numaralı ürünümüzde DNS'i kendiniz elle girebilirsiniz. İnterface Setup > LAN sayfasına girdiğinizde DNS bölümünde DNS Relay satırını göreceksiniz. Use USER Discovered DNS Server Only seçeneğini işaretleyerek altta ki satırlara DNS girebilirsiniz.

Önceden W8901G modelini kullanıyordum. Firmware güncellemesi yaptıktan sonra değiştiremez oldum. TP-Link'e eposta yollayıp sorduğumda güvenlik gerekçesi ile bu özelliği kısıtladığınızı söylemiştiniz. Aynı kısıtlama bu modemde(W8961n) de vardır diye düşündüm.

Zaten oradan deniyordum, DNS kaydolmuyordu. DHCP tablosundan MAC adresini seçince DNS kaydedildi. İlginiz için teşekkür ederim.



T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

memis0051 Merhaba,

Eğer bilgisayarınıza kablo çekmek istemeyip kablosuz bağlanmak istiyorsanız TL-WN8200ND, TL-WN822N, model numaralı Kablosuz Adaptörlerimiz ile usb portları üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Bunun dışında kablosuz Ethernet kartları da bulunmaktadır.
TL-WN881ND, TL-WN851ND, TL-WN781ND, TL-WN751ND model numaralı ürünlerimiz ile de PCI ve PCI-E girişleri aracılığı ile kablosuz bağlantı kurabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 9 Kasım 2016; 16:45:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @memis0051
S
9 yıl
Binbaşı

Merhabalar,

Cevabınız için öncelikle teşekkürler. TL-WPA4530 KIT ürününü satın aldım. Yarın elimde olur ve kurulum yaparım diye düşünüyorum. AC750'yi kullanmak için bu ürünü tercih ettim.

Bu ürünle ilgili sormak istediğim bir konu var;

Kablosuz(Uzatmasız) çoğaltıcı priz ile kullanmamız durumunda kayıp yaşarmıyız. Eğer evet ise tecrübelediğiniz bir kayıp oranı var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TP-Link Türkiye
T
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sinerfru merhaba,

İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Powerline ürünlerini direkt olarak duvar prizlerinde kullanmanız gerekmektedir. Kablolu veya kablosuz olan çoğaltıcı prizlerde birbilerini görmeme veya kopma gibi problemler yaşanabilmektedir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sinerfru