B

Yüzbaşı
01 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Borusandan Aldığım aracın Tamponlar Boyalı Çıktı
Merhaba sevgili arkadaşlar; Bayram öncesi (8 agustos 2019 da devir aldım 9 agustosta servisten aracı teslim aldım )alel acele 5.20i aldım 2018 model 12 bin km de tabi yetkili BMW ikinci elden aldığım ve borusanın kendi aracı olduğu söylendiği için aracı göstermedim hiç bir yere bugün kafama takıldı boyasına baktırayım diye ekspertize götürdüm aracın ön ve arka tampon boyalı dediler. Şİmdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Birincisi tampon kısmı plastik olduğu için yarın satarken herhangi bir sorun yaşarmıyım yoksa plastik aksam olduğu için sorun oluşmaz mı?

İkincisi hatasız diye aldığım araçta böyle bir şey çıktı canım sıkıldı siz olsanız ne yapardınız ne tavsiye edersiniz.

Teşekkürler?
B
8 yıl
2016 Model A4 B9 Kasa Sim Kart Girişi ve Audi Connect Hizmeti Çalışmıyor !
Merhaba Arkadaşlar;

2016 Model B9 Kasa Audi A4 araç aldım araçta pro navigasyon ve hayalet gösterge mevcut torpido içerisinde 2 adet sd kart girişi ve 1 adet sim girişi var. SD kart girişleri çalışıyor ama sim kart hiç bir şekilde yanıt vermiyor menüde de sim kart ile ilgili bir bölüm bulamadım bağlantı yöneticisine girdigimde orda da sadece bluethout ve kablo ile ilgili bağlantılar var ama torpido gözündeki sim kart ile ilgili bir bölüm bulamadım. Servis ile görüştüm ama net bir cevap alamadım çalışması lazım sanki dediler...

İkinci ise okuduğum yazılarda ve incelemelerde pro navigasyon ile beraber audi connet hizmetininde sunulduğu idi ama benim audi mmi menüsünde audi connect de yok...

Acaba bu konuda bilgisi olan varmı yada aynı araca sahip olup bana cevap verecek..

Teşekkürler
B
8 yıl
2016 Model A4 B9 Kasa Direksiyon, ESP, AFS Arıza Lambalarını Yaktı bu sorun kronikmi?
Merhaba arkadaşlar;

24.03.2016 Tarihinde Ankara doğuş otodan yeni kasa a4 satın aldım ve aracımıda 26 Mart 2016 tarihinde teslim aldım araçla şhowroomdan ayrılırken daha direksiyon, esp, ve afs ışık sistemi ışıklarını yaktı geri döndüm servise indirdiler yazılım güncellemesi yapıldığını ve sorunun ondan kaynaklandığını söylediler. Aynı ışıkları pazar günüde yaktı yalnız şu varki aracı stop edip bindigimde ışıklar yanmadı. Pazartesi sabah işe gelirken yine aynı sorun oldu ve Konya Audi Attarlar servisine aracı bıraktım sagolsun yerine ikame araç verdiler ve aracı incelemeye aldılar aracın arıza ışıklarını yaktığını kayıt altına aldılar ...

Aynı Sorunu yaşayan bir arkadaşın mesajınıda şikayervar.com üzerinden buldum sanırım bu sorun başkalarının başınada gelmiş (https://www.sikayetvar.com/audi-a4-aracin-sifirdan-alinmasinin-5-gununde-ariza-isiklarinin-tumunun-yanmasi )

Şimdi benim merak ettigim konular
* sıfır araçta bunun başımıza gelmesi normal mi
* bu arızalar neden kaynaklanıyor olabilir
* araçta arıza varsa değişim ve iade gibi haklarım varmı
* siz ne önerirsiniz


ilginiz ve cavaplarınız için teşekkürler ederim.
B
8 yıl
2016 Model A4 B9 Kasa Dİreksiyon, ESP, AFS Arıza Lambalarını Yaktı...
Merhaba arkadaşlar;

24.06.2016 Tarihinde Ankara doğuş otodan yeni kasa a4 satın aldım ve aracımıda 26 Mart 2016 tarihinde teslim aldım araçla şhowroomdan ayrılırken daha direksiyon, esp, ve afs ışık sistemi ışıklarını yaktı geri döndüm servise indirdiler yazılım güncellemesi yapıldığını ve sorunun ondan kaynaklandığını söylediler. Aynı ışıkları pazar günüde yaktı yalnız şu varki aracı stop edip bindigimde ışıklar yanmadı. BUgün saba işe gelirken yine aynı sorun oldu ve Konya Audi Attarlar servisine aracı bıraktım saolsun yerine ikame araç verdiler ve aracı incelemeye aldılar..

Şimdi benim merak ettigim sıfır araçta bunun başımıza gelmesi normal mi ve bu arızalar neden kaynaklanıyor olabilir ?

Teşekkürler
B
8 yıl
2016 Model Mercedes c180 \u0026 Bmw 320i \u0026 Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir?
Merhaba arkadaşlar aracımı değiştirmek istiyorum ve üç arasında kaldım bu araçları almam veya almamam için bilginiz dahilinde öneride bulunursanız memnun olurum.



2016 Model Mercedes c180 & Bmw 320i & Audi A4 1.4 FSİ Tercih Sebebleri Nelerdir?

Teşekkürler
B
9 yıl
3.000 TL Civarında bir dizüstü almak istiyorum acaba ne önerirsiniz?
3.000 TL Civarında bir dizüstü almak istiyorum acaba ne önerirsiniz?


Ağırlıklı kullanım amacı iş ve fotograf + video düzenleme diyebilirim..


Teşekkürler
B
10 yıl
Canon 70D ile çektiğim RAw Fotografları Photoshop Açmıyor
Merhaba Üstadlar;

Fotograf dünyasına yeni girdim sayılırı JPEG den raw formatına hafiften geçeyim dedim ama Canon 70D ile çektiğim Raw Fotografları Photoshop Açmıyor. Photoshop sürümü olarak CC kullanıyorum ve 64 bit kurulu sadece. Güncelleme yapmak için güncellemeleri tıklıyorum herşey güncel uyarısı veriyor sorun ne bir türlü çözemedim acaba yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler
B
10 yıl
Motor Önerisi İstiyorum !!!!
Merhaba arkadaşlar geçmişte lise zamanların da java 250 - 350 kullanmışlığım var yani azda olsa motor tecrübem var şimdi tekrardan motor almayı düşünüyorum ama motor konusunda dedigim gibi az tecrübem olmasına ragmen çok bilgi sahibi degilim. Benim boyum 1.88 ve kilo olarak 100 civarındayım acaba bana motor önerebilirmisiniz ama ricam alacagım motor özellikle cüsseme uygun olsun yani üzerindeyken motor altımd aküçük kalmasın ve motor beni tatmin etsin.


Bilgisini paylaşıp öneri sunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
B
10 yıl
Asus Radeon Hd 7870 irectcu II Ekran kartı 1920*1080 full hd çözünürlük hatası
Merhaba arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım Asus Radeon Hd 7870 irectcu II Ekran kartı şu varki ekran kartı windowsun kendi driveri ile 1920*1080 çözünürlükte ekranı tam olarak kaplıyor sorunsuz olarak her alanında görüntü var ama yanında gelen cd deki driveri kurunca yada internetten dirver kurunca ekrandaki görüntünün üst ve alt kısımlarında 1 cm kadar sağ ve sol kısımlarında 2 cm kadar siyah alan kalıyor ne yaptımsa bu sorunu düzeltemedim acaba bu sorunu nasıl halledebilirim .

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Eski videoyu netleştirmek mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda eski türk filmlerini hd kalitesinde izlemeye başladık benimde böyle bir kaç eski videom var geçmiş dönemden hatırası yüksek o kadar profesyonelce olmasada acaba bu videoları düzeltmeyi nasıl yapıyorlar yada bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmıdır.

Şimdiden fikir beyan eden ve bu konuda yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok tşk ederim..



Benim düzenlemek istedigim videoya öynek verecek olursam yoru tube linki :http://www.youtube.com/watch?v=hvKwHu1wTe0
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.