Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Gt mi Forza mı ? (2. sayfa)
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aynen hocam ps3 ü takas edip xbox alasım var şuanda Ama henüz gtleri oynamadım ilk önce onları oynayıp xboxa geçip forzanın tadına bakıcam :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

FORZA FORZA FORZA 1000 defa FORZA 100000 defa FORZA



K
8 yıl
Yarbay

PS3 için konuşuyorsan GT daha iyi ne forzası, forza motorsportun kariyer sistemi rezalet dandik, öyle gtdeki sistem yok, takvimden yarış geç yarış geç sadece bundan ibaret oynanış güzel ama.

Forzanın Horizon serisi efsanedir o da arcade gt ile alakası yok yani.



G
8 yıl
Yarbay

Herkesin Forza dedigine bakmayin tirtik dlc si iceren Forza 6 nin 5 den farki yok. En kapsamlı dediklerine de bakmayin istediğiniz pistte yagmur ve gece gunduz döngüsü yapamiyorsunuz. Hatta gece gunduz döngüsü hic yok araçlar yardimlarin hepsini kapattiginizda gerçek dışı kayma yasiyor. Sirf kaysin diye kayıyor yani. Ben önden çekisli 100 hp lik arabanin viraj cikisinda arkadan kaydigini forzada gördüm.

Yeni nesil Gran Turismo yu bekleyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşın dediğin gibi sadece yarış üzerineyse ozaman forzaya gerek yok. Pcde grid filan oynarım daha iyi Benim için önemli olan aşamalı bir yapı ehliyet sistemi bu tür tek oyunda Gran Turismo :)



T
8 yıl
Yarbay

Y
8 yıl
Binbaşı

Forza daha iyi bir oyun olsa da PS3 X360'tan daha iyidir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Moderatör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.