Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14845
Cevap
387302
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (496. sayfa)
S
10 yıl
Yarbay

zaten elinde gabriel gibi hızlı stoper dururken per'i oynatarak en başta hata yaptı. kırmızı kartı görünce de üstüne tüy dikti. per daha tecrübeli olabilir ama bu lig için artık baya yavaşladı. gabriel canavar gibi oynatsana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

city'nin şampiyonluğu hayırlı olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

bu sene o sene


















şampiyon leicester


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Binbaşı

Hoca Allah aşkına stoperle ön libero al, Mertesacker'le Flamini'yle Arteta'yla olmuyor işte. Kör gördü sen görmedin ya.

Edit: Şu Flamini çöpünü de taraftarı delirtmek için mi oynatıyor. Elneny'yi filan koysana sahaya, adam ölmüş bitmiş. Aldın o kadar oynat bari. Flamini'den kötü mü olacak bu adam?

Grioud'u çıkarması haklı bek yardımı gelmeyecek diye campbell'i almadı oyundan onu anladım da orta sahanın ciğeri solmuş 3. değişikliği ox yerine orta sahayla yapsana. Rambo ve Mesut ayakta kalamadı son dakikalarda. Bu arada Ox > Walcott. Walcott ne pazubandın ne maaşının ne de bulunduğu makamın hakkını verebiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 24 Ocak 2016; 20:01:04 >

B
10 yıl
Yarbay

Gelenek bozulmadı :))))



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ş
10 yıl
Yarbay

Wengerin çektiği nedir :)))))))



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
10 yıl
Yarbay

Arsenal's last 6 league games vs. Chelsea:

0-1 Chelsea
0-2 Chelsea
0-0 Chelsea
0-2 Chelsea
0-6 Chelsea
0-0 Chelsea



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Teğmen

Leicester Şu 3 maçı en az 7 Puanla atlatırsa şampiyonluk şansı olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yüzbaşı

3 Sezondur ligde gol atamamışsınız bize :Dd:D:D



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Arsenal's last 6 league games vs. Chelsea:

0-1 Chelsea
0-2 Chelsea
0-0 Chelsea
0-2 Chelsea
0-6 Chelsea
0-0 Chelsea

Hadi diğerleri trollüyor da adam sana gelip ligde kaçıncısınız dese ne diyeceksin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yüzbaşı

A
10 yıl
Yarbay

Arsenal 3 sezondur gol atamıyormuş Chelsea'ye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 yıl
Yarbay

Wenger şampiyonluğu unutsun.Bu adam şampiyon felan yapamaz arsenali



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yarbay

A
10 yıl
Yarbay

Şu Flamini kazması bu seviyede nasıl oynayabiliyor? Arsenal'ın bence en leş oyuncusu.



C
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

wenger = bebek bakıcısı

Caner takımda bebek diyeceğin oyuncu mu var Allah aşkına? Takımda en genç oyuncu zaten 20 yaşında. Sonra 21lik Chambers ile 22 yaşındaki Ox geliyor.

Bazen öyle mesajlar atıyorsun ki üyeliği bota bırakıp hava almaya mı gidiyorsun anlamıyorum.



K
10 yıl
Teğmen

D
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

-----

Genç Arsenal @gencarsenal 24 Oca
Arsene Wenger: "Kırmızı kart kararı acele ve ağır bir karardı. Ama net konuşmak için yeniden izlemem lazım."

Genç Arsenal @gencarsenal 24 Oca
Arsene Wenger: "Takım kırmızı karttan sonra kendini çabuk topladı ve son saniyeye kadar savaştı. Kendimize inanmak zorundayız."

Genç Arsenal @gencarsenal 24 Oca
Arsene Wenger: "Terimizin son damlasına kadar mücadele etmemize rağmen puan alamamış olmamız nedeniyle hayal kırıklığına uğradık."

Genç Arsenal @gencarsenal 24 Oca
Arsene Wenger: "Alexis Sanchez'in ritmini bulması zaman aldı ama son 20 dakika bayağı etkiliydi."

Genç Arsenal @gencarsenal 24 Oca
Arsene Wenger: "Giroud'nun kondisyonu konusunda şüphelerim vardı. Bileğinden yaşadığı problem nedeniyle dün antrenmana katılmamıştı."

-----

Şu bölümün en büyük sıkıntısı herkesin her şeyi bildiğini sanması. Sezonda 4-5 tane Arsenal maçı izleyen bazı kişiler gelmiş burada ahkam kesiyor. Bir tanesine de @Jerome McElroy gereken cevabı vermiş zaten.

Maça gelecek olursak City maçının başlangıcına çok benzerdi. City de pas yaparak maça başlamıştı Chelsea de aynı oyun anlayışıyla sahadaydı. 25-30 dan sonra şahsen kontrolü ele alıp baskı kuracağımızı düşünmüştüm fakat Diego Costa sahneye çıktı. Atletico da oynarken de sevmiyordum bu adamı nefretim daha da arttı. Futbolu seven bir insanın Costa'yı sevme ihtimali yok. Per'in müdahalesi olmamasına rağmen 3-4 takla attı ve kırmızıyı aldırdı. Kırmızı kartı gördükten sonra bütün oyun planımız bozuldu. Giroud'nun çıkması tartışılabilecek bir karar ama bana göre doğruydu. Chelsea golü attıktan sonra maçın sonuna kadar 2 yi atmak yerine skoru korumaya yönelik bir oyun anlayışı tercih etti. Bu sırada biz 10 kişi olmamıza rağmen 4 tane net pozisyon ürettik. 3 tane Flamini kaçırdı 1 tane de 6 pastan Alexis ıska geçti. Şanssızlığımız 3 pozisyona bizim adımıza sahadaki en beceriksiz olan adam Flamini'nin girmesi oldu. Takımı eleştirebileceğim bir nokta yok 70 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen maçı çevirecek pozisyonları üretmeyi başardık fakat değerlendiremedik.

Bu maçta takımı eleştireceğim nokta yok fakat hocamı eleştireceğim. Ben burada haftalardır hatta aylardır hep aynı şeyi yazıyorum. Ben bunu görebiliyorsam Wenger'in görememe ihtimali yok. Oynadığımız oyun gereği savunmamızı önde kuruyoruz ve bu savunma arkasına atılan her top tehlike oluyor. Bunun sebebi de Per'in oynaması. Costa'nın pozisyonunda teması yok fakat Per atılmasaydı bile Chelsea oraya çalışmaya devam edecekti ki kırmızı kart pozisyonu olana kadar oraya 2-3 tane de top attılar. Gabriel oyuna girdikten sonra arkaya atılan bütün topları topladı. Gabriel-Kos tandemi benim bütün beklentilerimi karşılıyor. Oynadığımız oyuna çok uygun bu ikili. Barcelona maçında da Per oynarsa neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. Şu maçta bariz ortaya çıktı artık hocamın Gabriel'e formayı vereceğini düşünüyorum.

Bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse Alexis bomba gibi döndü. Oyuna girdiği andan itibaren farkını hissettirdi. 2 aydır oynamadığı için şu anda formunun zirvesinde değil tabi ama şu hali bile fark yarattı. Alexis'in geri dönmesi takıma büyük güç katacak. Per'in cezalı duruma düşmesi de başka bir olumlu gelişme. Bu maçlarda Gabriel iyi oynar umarım. Son olarak City ile puanlarımız aynı kaybettiğimiz çok bir şey yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Ocak 2016; 2:19:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jerome McElroy
Z
10 yıl
Yarbay

Mertesaker kırmızı yiyeceğini bilmiyor muydu ölümüne girseydi ya insan kılıklı costa ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yarbay

Yalnız hakem süperdi hayran kaldım izlerken. Adam herşeyi gördü görmemezlikten gelmedi , hiçbişeyi de affetmedi.


Bu mesaja 2 cevap geldi.