C

Binbaşı
01 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
359016 Gün Cezalı
356371 gün 16 s. 15 dk.
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
OYSOL GOLOTOSOROY\u0027O BOTORDO!!!
Yazmayacaktım şuraya lakin dayanamadım. İçimde ukde kalmasın, bir yerlerim şişer sonra.

5 Mayıs 2014 tarihinde Galatasaray %23 TL %77 Dolar olan borcunu tam tersine çevirdi. 129 Milyon dolar para.

5 Mayıs 2014 dolar kuru: 2,0966 Türk Lirası

Ben mesajımı sonlandırırken dolar kuru: 3,7301 Türk Lirası (Malum adam başımızda olduğu sürece 4 ü bulur bu.)

Fark: 1,6335 Türk Lirası

1,6335*129= 210,7 milyon Türk Lirası borçtan kurtardı Galatasaray'ı.

Kendi dönemindeki borç farkının da kur farkından oluştuğunu söyledi fakat o gün işinize gelmediği için kulaklarınızı kapattınız.

Şimdi gelsin bakalım Hajrovic'i Salih'i aldı hebele hübeleler. Dursun'un ve yönetiminin rezillikleri bitmek bilmiyor, en son görevi başında, şampiyonluk yarışı veren takımın teknik direktörü için seneye düşünmüyoruz demeleri gibi. Fakat iyi ya da kötü, en azından sahaya çıkabilen Salih ile Hajrovic için yaygara koparan taraftar, Sigthorsson ve Grosskreutz'un dakika süre alamadan takımdan ayrılmasına bu kadar tepki vermedi.

Burası siyasi bir arena değil fakat şu tespiti mi de paylaşmadan geçemeyeceğim. Bu ülkede kim başarılı olsa, doğru bir şey yapsa, iftiralarla karalanıyor. Bu kişiler genel olarak aynı tipler. Atatürk kurtuluş savaşında hiç bir şey yapmadıi, halkın duaları kazandı diyen tipler futboolda Aysal'a, sanatta Fazıl Say'a saldırıyor.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Nankörlük utanılacak bir şeydir. Övünülecek değil.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
C
8 yıl
Arthur Boka ile White Chocolate Mocha İçmek
Bence çok komik bi espri oldu.

Aklıma geldiğinden beri gülüyorum.(az önce geldi aklıma.)

Bu Arthur Boka

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da White Chocolate Mocha

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Kadrosu Sağlam Yeni Film Önerisi
Mesela The Big Short hem dikkat çekici hem kadro çok sağlamdı. Bale, Pitt, Gosling, kısa bir bölümde olsa Margot'cuğum gibi isimler vardı.

Valentine's Day de öyleydi. Alba, Swift, Garner, Biel, Cooper, Bane gibi isimler vardı.

Spotlight'ta da McAdams, Keaton, Ruffalo gibi isimler vardı.

Cehennem Melekleri gibi sap filmi olmasın mümkünse. Hiç sarmıyor abartılı aksiyon filmleri. Filmler mümkünse yeni olursa sevinirim.

Ek: American Hustle ve Truva'yı da izledim mesela onlarda da kadro ve film çok iyiydi.
C
8 yıl
:(
C
8 yıl
Tolga, Muslera kadar iyi
“Yabancı kaleciye karşı niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da, oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga, Muslera kadar iyi. Tamam, Avrupa maçlarında ciddi hatalar yaptı; iki yıl öncesi sıkıntılı bir dönem yaşadı, bunları atlattı. Bursaspor’da Frey ile Harun aynı kalitede kalecilerdi, Harun’u tercih ettim, doğru da yapmışım, bugün Milli Takım’ın kalesinde”

Sir Şenol Güneş
C
8 yıl
Yeni başlayacak diziler?
IMDB'de vardı böyle bir link, tarihe göre sıralıyordu. Nereden bulabilirim onu?

Bilen yardımcı olabilir mi?
C
8 yıl
Yerli hocalar hk.
Bu adamların sorunları ne?

Aykut Kocaman'ından Şenol Güneş'ine Fatih Terim'den Ersun Yanal'ına kadar hepsi böyle.

1. özellikleri hiç bir zaman tam bir takım kuramıyorlar. Hep bir şeyler eksik oluyor.

2. özellikleri illa nefret edilen futbolcuyu 11 e yazıyorlar.

Mesela Riekerink geldi, Umut'a baktı lan böyle santrafor mu olur dedi kesti adamı. Forumda da görüyoruz kimse kadro tartışması yapmıyor eskisi gibi. Hamza bu Umut yüzünden kovuldu. Takımın %125i kadroda görmek istemiyordu Umut'u fakat adam inatla kadrodaydı. Zaten Selçuk'a hiç girmiyorum kadroda Vidal, Pogba, Modric üçü birden olsa bile bu adam yazılıyor. Hamza bugün takımın başında olsa geçen haftadaki maça Bilal Selçuk Sneijder Olcan Umut Eren şeklinde çıkar bizi kanser ederdi.

Aykut Kocaman'ın da vardı böyle takıntıları. Fatih Terim zaten bu konuda meşhur. Normalde tık diye keser adamı gözünün yaşına bakmaz(Servet ve Gökhan'ı kesip Semih'i koyması gibi) fakat medya bir oyuncuyu eleştirdi mi taraftar tepki gösterdi mi o adam haftaya 11 de oluyordu yine.

Şimdi de Beşiktaş'lıların nefret etme noktasına geldiği, bizim Umut'ta yaşadığımız duyguları yaşadıkları Tolga sürekli oynuyor, Necip şans buluyor.

Bu adamların sorunu ne? Sanırım medyada, sosyal platformlarda ne kadar eleştirildiklerinin farkında değiller, ya da tam tersi farkındalar ve iyi bir şey yaptıklarını sanıp sahipleniyorlar bu oyuncuları.
C
8 yıl
Selçuk\u0027un hala futbolcudan sayılması hk.
Bu adam hala futbolcu sıfatı taşıyor, futboldan ekmek yiyor. Normal ülkelerde başka mesleklere yönelmesi gereken adam burada maestro(!) oldu, futboldan milyon dolarlar kazandı.

Böyle bir rezalet Avrupa'nın hiç bir yerinde gözükmez. TFF 1.Lig'de Selçuk'dan kaliteli topçular var. Bu adamı savunan da faiktir.
C
8 yıl
Doksanlılar Grubu
C
8 yıl
Barcin.com hk
Beyler az önce buradan bir ayakkabı siparişi verdim. Sonra internette yorumları okuyayım dedim, facebook'ta filan sayfalarına gelen giden yardırmış. Millet bela okuyor.

Ben en son bu kadar nefreti By Mardinli Serseri'nin 63 Styla'ya attığı disste görmüştüm.

Sizce hata mı ettim? Güvenilir midir bu site? Replika ayakkabıyı orjinal diye kakalamazlar değil mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.