İbiza reference yerine style donanım alın. İ20 hakkında çok fazla bilgim yok benzer fiyatlara Fiesta, Yaris, Sandero Stepway ve yeni Corsaya baktınız mı?
1.2 i20 Lpg'ye bile ihtiyaç duymayan bir motor. İç mekan genişliği çoğu C sınıfıyla yarışır, tasarımı da harika. 5 yıl garanti, sınıfında satışlarda her zaman kafaya oynar düşünmeye gerek yok bence.
Ibiza'nın tek avantajı 1.2 TSI olabilirdi onun da fiyatı yüksek. İkisi arasında kesinlikle i20.
İ20 her konuda ibiza nin üstünden atlar. Ibizanin ustun oldugu tek kriter fiyati :) fiyatının uygun olmasının sebebi zaten i20 den iyi olmadığı için :) ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı ;) Özellikle i20 yi test ederken, yalıtım, sürüş konforu, oturma pozisyonu rahatlığına dikkat ediniz. Frenlerini ve yol tutusunu mutlaka deneyiniz. Zaten her iki aracı da test edin, herşey netlesecektir kafanızda ;)
arkadaşım ben i20 sahibi değilim. sırf meraktan test ettim. hyundai de babamın firması değil seat'a da bir alerjim yok.
bu resimlerde ki farkı gözü nizamı olan herkes görür. ilk iki resimde koltuklar alttan ön tafta sadece koltuk geriye yatmış. son resimde bariz şekilde ön iki koltuk da alt seviyeden geriye çekilmiş, koltuk yatık değil. i20 nin arka diz mesafesi C sınıfıyla yarışır, ibiza dan direkman daha iyidir. baş mesafesini söylemiyorum bile.
ibiza 1.4 85 beygir.
i20 1.2 84 beygir.
sence aynı performansı sunamaz mı ? ağırlıkları da aynı neredeyse.
bence sen hiç gidip bakma hyundai ye falan. git ibiza al kararını vermişsin madem, burada sana yardım etmek için fikrini söyleyen insanları meşgul etme.
i20 yi biraz inceledim. Malzeme kalitesi iyiydi. Yeni kasa, tipi de güzel. Style donanım alınıyorsa 43 e alınmalı baz donanım 39 bin ama aradaki farka değer.
İbiza Style paketin Yeni İ20 baz modelinden ekstra olan özelliklerini yazıyorum. - Yan hava hastığı - Arka disk fren - Deri direksiyon ve vites topuzu - Fazladan 2 hoparlör - Hız sabitleyici - Otomatik klima - Elektrikli arka camlar
Yedek parça, Satış sonrası hizmetler, Bakım masrafı, Mtv vs.. gibi konularda Yeni i20'nin daha cazip olduğunu kabul ediyorum. Yol tutuşu, performans, donanım, dış tasarım, teknik özellikleri, kalite vs.. gibi konularda Style İbiza'nın bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
Arka koltuk diz mesafesi için koyduğum resimlerde, koltuk geriye yatırılmış ve koltuk alttan geri çekilmiş vs.. gibi birkaç şey söylenmiş buna sadece biraz güldüm. Ancak konuyu fazla uzatma taraftarı değilim. Kimseyi meşgul ettiğim falan yok.
Yapılan yorumlarda Yeni i20 çok ağır basmış durumda. Elimde imkan olsa ve bir tarafta Style İbiza - diğer tarafta Yeni i20 olsa ben Style İbiza alırım. Ancak, İbiza için Rize-Samsun arası yol katetmem ve bunun için zamanımın olması gerek. Bulunduğum ilde ise Hyundai Servislerinin 2005 ten bu yana müşterisiyiz ve fiyatta bir miktar indirim yapabileceklerini düsünüyorum. Sonuçta iki araçta alınabilirliği ve albenisi olan ve piyasada kendisini gösteren araçlar.
Yarın uygun bir zamanımda Yeni i20 için Hyundai servisine gidip alıcı gözüyle bakıcam. Yorum yapan ve fikirlerini paylaşan tüm sürücü arkadaşlara teşekkür ederim.
İ20 şuanki ibizaya oranla baya iyi. Öncelikle bu sene kasası değişti yani sonraki değişime zaman var. İbiza doğuş'un olduğu için elbet bir yerlerden masraf sokarlar. Büyüklük olarak iki araca da oturdum i20 daha geniş duruyor ibiza üstüne üstüne geliyor. Ben oyumu i20den yana kullanıyorum ancak test sürüşü yapıp almanı öneririm.
İbiza bir tık daha önde olmalı diye düşünüyorum. Eski hyundai kullanıcısıyım. 2014 model eski kasa 1.2 i20 de kullandım. Konfor açısından ibiza burun farkıyla önde diyelim.
İ20 güzel araç olmuş. Fakat ibizanın 1.4 motoru bana daha çok güvenilir geliyor. İbizanın 2015 modelini çöpe atmanızı önermem. Araç çok iyi kaçıyor be. :)
Tamamen aynı konuyu açmak için girdim ama açılmışını görünce buraya yazayım dedim. :) Ben de iki araç arasında kaldım, sadece artı olarak doğuştan güzel bir indirimim var. Fakat arabayı hemen satmayacağım için iyi karar vermek istiyorum. i20 çok şık bir araba olmuş gerçekten. i20yi dün aşırı yağmurda test etmek zorunda kaldım Ankarada. Şansıma tam benim test sürüşümde gök yarıldı resmen. Dolayısıyla çok verimli bir sürüş olmadı ama en azından koltuğa oturup kullanmış oldum. Araç 1.4 otomatikti ben görüş alanlarını dar buldum özellikle arka görüşü. 1.2 motor nasıl olur bilmiyorum ama 100km hıza çıktığında 3000devir çeviriyormuş araç bir 6. vitese ihtiyaç duyduğunu söylüyorlar.
Seata gelince ben de style paket düşünüyorum, tsi zaten istemiyorum. Bu pazar randevu alabildim onlardan da, ama test aracı 1.2tsi dsg imiş orada da. Bence araç çok dolu ve gösterişli, şoför koltuguna oturdugumda biraz basık gibi geldi içerisi ama görüş alanları çok iyi araca daha hakim hissettim kendimi sadece oturmama rağmen. Kendini ispatlamış bir motor ve araç kalitesi mevcut burada. Doğuş otonun çirkefliklerinden çekiniyorum biraz.
Bundan önceki aracım dizel getz idi çok memnundum satmak zorunda kaldım. Şu an iki araç arasında bizde ciddi git-gel yaşıyoruz. İkiside atmosferik motor i20deki 1.2 biraz yetersiz kalıyor sollamalarda diyorlar. Bundan dolayı seata biraz daha sıcak gibiyim. Tavsiyelerinizi, görüşlerinizi bekliyorum.
Ya arkadaşım 36 bin TL param var diyon ben buradan şunu anlıyorum sıfır araba alacam ama beni fazla masrafa sokmucak servisi parçası vergisi uygun olacak bir de güzel konforlu olacak doğru mu düşümmüşüm Arkadaşım seat bi ww markası ve servisi onlar parçalar malum kapısından girdim mi taksimetre gibi masraf çıkartıyorlar ben o arabayı param yoksa almam Hyundai yeni i20 al arkadaşım enazından style paket olsun tabi paranın biraz üstüne koymalısın çok konforlu bir araba güvenli sağlam Hyundai bu sefer sınırları aşmış bende full var Audi kullanan arkadaşım bile beğendi hayret etti ama gene sen bilin ben çok araştırdım bu kadar insanda yanılıyor olamaz çok sattı bayide sıra var valla
Ibiza'nın tek avantajı 1.2 TSI olabilirdi onun da fiyatı yüksek. İkisi arasında kesinlikle i20.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bu resimlerde ki farkı gözü nizamı olan herkes görür. ilk iki resimde koltuklar alttan ön tafta sadece koltuk geriye yatmış. son resimde bariz şekilde ön iki koltuk da alt seviyeden geriye çekilmiş, koltuk yatık değil. i20 nin arka diz mesafesi C sınıfıyla yarışır, ibiza dan direkman daha iyidir. baş mesafesini söylemiyorum bile.
ibiza 1.4 85 beygir.
i20 1.2 84 beygir.
sence aynı performansı sunamaz mı ? ağırlıkları da aynı neredeyse.
bence sen hiç gidip bakma hyundai ye falan. git ibiza al kararını vermişsin madem, burada sana yardım etmek için fikrini söyleyen insanları meşgul etme.
saygılar.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @jerome_
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- Yan hava hastığı
- Arka disk fren
- Deri direksiyon ve vites topuzu
- Fazladan 2 hoparlör
- Hız sabitleyici
- Otomatik klima
- Elektrikli arka camlar
Yedek parça, Satış sonrası hizmetler, Bakım masrafı, Mtv vs.. gibi konularda Yeni i20'nin daha cazip olduğunu kabul ediyorum.
Yol tutuşu, performans, donanım, dış tasarım, teknik özellikleri, kalite vs.. gibi konularda Style İbiza'nın bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
Arka koltuk diz mesafesi için koyduğum resimlerde, koltuk geriye yatırılmış ve koltuk alttan geri çekilmiş vs.. gibi birkaç şey söylenmiş
Yapılan yorumlarda Yeni i20 çok ağır basmış durumda.
Elimde imkan olsa ve bir tarafta Style İbiza - diğer tarafta Yeni i20 olsa ben Style İbiza alırım.
Ancak, İbiza için Rize-Samsun arası yol katetmem ve bunun için zamanımın olması gerek.
Bulunduğum ilde ise Hyundai Servislerinin 2005 ten bu yana müşterisiyiz ve fiyatta bir miktar indirim yapabileceklerini düsünüyorum.
Sonuçta iki araçta alınabilirliği ve albenisi olan ve piyasada kendisini gösteren araçlar.
Yarın uygun bir zamanımda Yeni i20 için Hyundai servisine gidip alıcı gözüyle bakıcam.
Yorum yapan ve fikirlerini paylaşan tüm sürücü arkadaşlara teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerome_ -- 30 Mart 2015; 1:06:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @gokturkbayer34
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
ibiza çok dar ve arka diz mesafesi çok kısa. iç trim heryerinden ses geliyor. direksiyonu deri kaplama değilse çok çabuk aşınıyor.
i20 hem yerden daha yüksek hem daha geniş bir araç.
ikisini de görmeden karar verme.
saldıracak arkadaşlar için peşinen yazayım : ibizam var, i20 de arkadaşımda var. 0 km 1 ay önce aldı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ben de iki araç arasında kaldım, sadece artı olarak doğuştan güzel bir indirimim var.
Fakat arabayı hemen satmayacağım için iyi karar vermek istiyorum.
i20 çok şık bir araba olmuş gerçekten. i20yi dün aşırı yağmurda test etmek zorunda kaldım Ankarada. Şansıma tam benim test sürüşümde gök yarıldı resmen. Dolayısıyla çok verimli bir sürüş olmadı
ama en azından koltuğa oturup kullanmış oldum. Araç 1.4 otomatikti ben görüş alanlarını dar buldum özellikle arka görüşü.
1.2 motor nasıl olur bilmiyorum ama 100km hıza çıktığında 3000devir çeviriyormuş araç bir 6. vitese ihtiyaç duyduğunu söylüyorlar.
Seata gelince ben de style paket düşünüyorum, tsi zaten istemiyorum. Bu pazar randevu alabildim onlardan da, ama test aracı 1.2tsi dsg imiş orada da. Bence araç çok dolu
ve gösterişli, şoför koltuguna oturdugumda biraz basık gibi geldi içerisi ama görüş alanları çok iyi araca daha hakim hissettim kendimi sadece oturmama rağmen.
Kendini ispatlamış bir motor ve araç kalitesi mevcut burada. Doğuş otonun çirkefliklerinden çekiniyorum biraz.
Bundan önceki aracım dizel getz idi çok memnundum satmak zorunda kaldım. Şu an iki araç arasında bizde ciddi git-gel yaşıyoruz. İkiside atmosferik motor i20deki 1.2 biraz yetersiz kalıyor sollamalarda diyorlar. Bundan dolayı seata biraz daha sıcak gibiyim. Tavsiyelerinizi, görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaşım seat bi ww markası ve servisi onlar parçalar malum kapısından girdim mi taksimetre gibi masraf çıkartıyorlar ben o arabayı param yoksa almam
Hyundai yeni i20 al arkadaşım enazından style paket olsun tabi paranın biraz üstüne koymalısın çok konforlu bir araba güvenli sağlam Hyundai bu sefer sınırları aşmış bende full var Audi kullanan arkadaşım bile beğendi hayret etti ama gene sen bilin ben çok araştırdım bu kadar insanda yanılıyor olamaz çok sattı bayide sıra var valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Benimde yazın kredi borcum bitiyor.
Küçük motorlu benzinli Full b sınıfı bakıyordum. Getz kullanıcısı olarak kesinlikle i20almak isterim ama diğer modellerde bakmadan olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle