Arkadaşlar haftada en az 100 km yapan biriyim bi araçta konfor ve lüx benim için ikinci planda. Hız yapmayı seven birisi değilim otobanda sollama yaparken bunalırmı ve ariza durumunda bakım masrafı cebi yormaz diye düşünüyorum ? Sizce Megane 2 Sedan 1.6 dynamique hakediyor mu 35-36 bin lirayı ? TEŞEKKÜRLER
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yumuşak ve konforlu bir araç. Ondan dolayı yol tutuşu beklemeyin. Birkaç kronik sıkıntıları var fakat ucuz şekilde halledilecek şeyler. Motoru lpg'ye uyumludur sıkıntı olmaz.
1.5 dci var. Yol tutuş veya yüksek hızlara çıkmayı beklemeyin. Uzun yolda 4 kişi + dolu bagaj ile 130 sınır bence, oradan sonra araç güvensizleşmeye sarsılmaya başlıyor net şekilde hissedersiniz. Tek olunca daha yüksek tabi bu hız. Ama güvensiz olduğunu düşünmeyin sakın limitini bilince kullanması güzel bir araç.
Dört yıl otomatiğini kullandım.Şehir içi 11-13 litre arası yakardı.Dördüncü yılında 2 ayda bir sorun çıkardığı için satmıştım.
Makyajlı kasadan almanızı öneririm.2007 sonrası oluyor sanırım.Sorunları makyajla halletmişlerdi.Dönemine göre donanımı iyidir.Kart şeklinde anahtar, uzaktan cam açma kapama gibi.Previllage alırsanız CD çalar vardı diye hatırlıyorum.
Onun dışında ağır bakımları 60.000'de bir olur.Triger seti değişir.Sedanın parçaları Hb versiyonuna göre ucuzdur.Konforlu bir araçtır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane0505 -- 29 Eylül 2018; 18:19:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >