Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
104
Cevap
7084
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Medipol kazananlar kunuşalım tanışalım
B
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ben Medipol eczacılık kazandım başka var mı Medipol'e gelen?



B
11 yıl
Teğmen

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABULÜ YAPILACAKTIR

EK MADDE 1 – (1) Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanı, geçmek istediği üniversitenin diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması durumunda, hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere yatay geçiş için eğitim öğretim döneminin başlamasından itibaren en geç bir ay içinde başvuru yapabilir ve bu durumdaki adayların başvuruları yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından değerlendirilerek ilgili yıl için söz konusu diploma programının ÖSYM Kılavuzunda öngörülen öğrenci kontenjanının %10’unu geçmemek şartıyla yatay geçişleri kabul edilir. Başvurunun kontenjandan fazla olduğu durumlarda ÖSYS puanı en yüksek adaydan başlanarak sıralanarak kontenjan kadar adayın yatay geçişi kabul edilir.

BAŞVURU TARİHİ : 1 - 21 EKİM 2013

SONUÇ / KAYIT TARİHİ : 23-24 EKİM 2013
http://www.medipol.edu.tr/Duyurular/6/Ogrenci-Isleri-Duyurulari/700/2013-2014-EGITIM--OGRETIM-YILINDA---MERKEZI-YERLESTIRME-PUANINA-GORE--YATAY-GECIS-YOLUYLA-OGRENCI-KABULU-YAPILACAKTIR.aspx


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.