B

Teğmen
24 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Whatsapp ilginç bir durum akıl verir misiniz
Arkadaşlar merhaba olay yakın arkadaşımın başına geldi ve işin içinden çıkamıyoruz. Arkadaşımın annesine babasından, babasına ise annesinden gece saat 00.00 da aynı anda Arkadaşım ile ilgili bir mesaj geliyor. Sms üzerinden olsa neyse diyeceğim fakat whatsapp da böyle bir şey nasıl olabilir ? İkisinde bir birinden gelmiş gözüküyor mesaj aynı anda geliyor ve annesinde babasına, babasında ise annesine öyle bir mesaj gönderilenlerde yok. Sadece gelen mesaj gözüküyor. Durumu whatsapp iletişime sordum fakat otomatik cevap sanırım görüldü bilgisi için şunu yapın gibi saçma bir mesaj aldım. Bu durumu çözüp olayı savcılığa taşımak istiyorum. Nasıl olmuş olabilir fikriniz var mı ve whatsapp a nasıl ulaşabilirim durumu sorgulamak için ? Şimdiden çok teşekkür eder iyi günler dilerim.
B
8 yıl
Cadde ve Sokaklardan belediyelerin park ücreti alması
Merhaba arkadaşlar;
Sizin illerinizde de uygulanıyor mu bilmiyorum ama yaptığım araştırmalar ve gözlemlerin sonucu bir çok ilimizde uygulandığını gördüm bu uygulamanın. Belediyenin cadde ve sokaklardan park parası almaya, ödemeyene park cezası kesmeye yetkisi var mıdır ? İstanbul'da yaşıyorum fakat ailem Sakarya'da. Babam belediyenin böyle bir yetkisi olmadığını öğrenmiş geçen senelerde ve o günden beri arabasını park ettiği cadde/sokak kenarlarında hiç park parası ödemedi ve büyük çoğunlukla Sakarya Büyükşehir Belediye'si tarafından kesilmiş bir park cezası fişi buldu camında. Aynı şekilde annemde iş yerinin önüne aracını park ettiği için her gün park ücreti ödemesi gerekiyordu ama aynı şekilde yasal olmadığını düşünerek ödemedi. Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanıyorlar araçlarını. Herhangi bir problemde olmamıştı ta ki ben araçlardan birini satmaya kalkıncaya kadar. Aracı satamıyordum. Çünkü Sakarya Büyükşehir belediyesi tarafından araçlarımıza haciz konmuştu. Ve hiç bir uyarı veya tebligat almadan. Komik olan şu ki bu araçlar her gün park edildi. Ama toplam 6 adet park cezası görünüyordu. Aracı satacağım için mecbur 6 x 105 = 630 tl ödedim ve haczi kaldırttım. Sonrasında araştırmaya başladım.http://www.burtukoder.com/haberdetay.asp?HaberNo=279 Bu linkten de görebileceğiniz üzere aynı olay Burdur'da da varmış ama itiraz sonucu Danıştay kararı ile kaldırılmış ve tüm illere emsal niteliğinde olacağı yazılmış. Yapılan açıklamada BURDUR HASTA ve TÜKETİCİLERİ KORUMA DERNEĞİ başkanı Kemal Bey itiraz için gerekli evrakları isteyenler ile paylaşabileceğini yazmış. Fakat kendisine ulaştığımda bana bu evrakları 100 TL karşılığında satabileceğini söyledi. Baktığınız da farklı illerde de itiraz edilmiş ve uygulama kaldırılmış. Bende Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne itiraz etmek istiyorum ama ne bahsedilen Danıştay emsal kararına ne de bir örnek dilekçeye ulaşabildim. Ne yapabileceğim hakkında fikri olan arkadaşlar veya bana yol gösterebilecek olan hukukçu arkadaşlar var mı aramızda ? Konu hakkında ki yorumlarınızı da paylaşırsanız çok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
B
9 yıl
Clio 4 LPG dönüşümü tavsiye
Merhaba arkadaşlar clio 4 1.2 araca sahibim aracıma LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. Bir aksilik olmadığı sürece aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Sakarya da taktıracağım LPG kitini. Yarın lpg dönüşümü yapan yerleri gezmeyi düşünüyorum. Başımı ağrıtmayacak canımı sıkmayacak bir kit öneriniz var mı ? Ve aracımın yedek lastiği aracın altında bulunmakta bu tip araçlara simit tank uygulanabilior mu ? şimdiden çok teşekkürler.
B
10 yıl
25 bin lira civarı araç tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar araç almaya karar verdim. Ama sıkıntılı bir sürece girmişim anlaşılan fiyatları görünce çok şaşırdım. daha bir buçuk sene önce arkadaşım sıfır megane aldı yüzde sıfır faizle 35 bin liraya dedim bende 30 vereyim sıfır olsun ama o fiyatlara sıfır bulunmaz olmuş. Mecbur ikinci ele yöneldim bende. 25 bin tl bütçem var. Aracı istanbulda kullanacağım. Trafikte kalacak yani. Bu yüzden yakıt benim için öenmli bir kriter. Aklımda hatchback bir araç almak var ama her türlü tavsiyeye açığım. Yardımlarınızı bekliyorum.
B
11 yıl
.net framework win8 x64 yüklenmiyor
Arkadaşlar online kur diyorum kuramıyr. Ofline olarak ta sxs klasörünü koyup cmd ile denedim ama ondada %66 da kaldı hata verdi nasıl yüklerim framework 3.5 i ?
B
11 yıl
Medipol kazananlar kunuşalım tanışalım
Merhaba arkadaşlar ben Medipol eczacılık kazandım başka var mı Medipol'e gelen?
B
11 yıl
beykent hukuk nasıldır? hukuk sıralamama bir bbakarmısınız?
beykent hukuğu sınıf geçmek kolay ve 4 sene olduğu için yazacaktım. Ama kötü yorum yapanda var iyi yorum yapanda sizce hukuk sıralamam nasıl olmalı ?

1) beykent hukuk
2) fatih sultan mehmet üniversitesi hukuk
3) medipol hukuk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.