Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1872
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Marvel: Ultimate Alliance 2 DLC'si Kaldırılıyor
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 

marvelultimatealliance2a

 

 
    Activision, Marvel Ultimate Alliance 2'nin 'Character and Sim Mission Pack' DLC'sini (İndirilebilir içerik) networklerden kaldıracağını açıkladı. 
 
    Oyuna 5 extra karakter ve Achievement'lar ekleyen DLC, PSN'de $9.99/£7.99'a, Xbox Live'de ise 800 MS Puanına alıcı bekliyordu. Normalde geçen sene 31 Aralık 2009'da kaldırılması düşünülen DLC'nin network'lerde bulunma süresi 1 sene uzatılmıştı.
 
    DLC bir kez kaldırıldı mı bir daha bu içerikleri kazanma şansınız olmayacak. O yüzden elinizde oyun varsa ve DLC ilginizi çekiyorsa son 26 gününüz var...
 



P
14 yıl
Binbaşı

X
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil CoA

Güzel pazarlama taktiği


+1



O
14 yıl
Yarbay

bu dlc beleşti bi ara ben indirmiştim :)



M
14 yıl
Binbaşı

neden kaldırıyorlar ki? Benim en üzücü bulduğum yön bu oyunun PC'ye çıkmaması oyunun birincisi güzeldi karakter açmak giysi özel güç bir sürü marvel karakteri en sevdiğim şeyler mvsc3 te öyle olucak sizcede marvel karakterlerinin bir arada yada başka iki firmanın karakterleri bir arada olması sizinde ilginizi çekmiyor mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.