Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
113
Cevap
4634
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: Mansur Yavaş'ın bir başka rezilliği (7. sayfa)
B
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Saçma argümanlarına devam etmişsin çok komik. İnsanların yılları gidiyor burda en önemli şey ömür ömür. Rahat bir yaşamı herkes hak ediyor. Para pul değil anlayın bunu artık. Elbette en ağır eleştiriyi, kini hak edecek adam akıllı çalışmayınca. O oyları sen vermiyorsun o şehirde yaşayan insanlar veriyor. Şu 3. satıra kadar yazdığın şeylerin hiçbirini yapmaması kaç sayfadır anlatılırken hala bir de gece yarısı boş boş giden otobüsler demişsin. İyi o zaman gece yarısı otobüs koymasın şehirde gece hayatı olmasın herkes koyun gibi akşam 11'de evine gitsin başkente yakışmayacak bir şehir olsun taksi çetesi cirit atsın sonra da gel saçma sapan argümanlarla Mansur'u savun. Gece yarısı o otobüsü de koyacak o şehirde gece hayatını da canlandıracak gerekirse ulaşımı da sübvanse edecek belediyeden yatırım yapıp şehri de kalkındıracak bunların hepsini yapacak.

Hala ekonomist kafasıyla yaklaşıyorsun belediye hizmetlerine. KAMU HİZMETLERİNDEN KAR YAPILMAZ, KAMU YARARI VARKEN MALİYET DÜŞÜNÜLMEZ.

Şehri düzgün yönetseydi insanlara saçma sapan çorba, limonata, aşure ya da emeklilere oy kaygısıyla para dağıtmasaydı bu şehrin kaynakları yeterdi. Ama kendisi ciddi bir beceriksiz olduğu için hem birçok sözünü gerçekleştiremedi hem de şehri borca soktu. SGK konusunda da hala eski döneme suç atıyor. 6 yıldır bir tane adam akıllı hizmeti yok.

Ben sadık bir seçmen olduğumu söylemedim burada. Sadece Turgut'tan dolayı mecbur oy verdim bu adama ki hayal kırıklığına uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Her şeyi geçtim artık mağdur edebiyatı yapmasından da bıktım Melih'i örnek vererek. Devamlı eskiye dönen eskiyi konuşan adamın hizmet yapacağı da yoktur vizyonu da yoktur. Sahiden bir Ankapark vardı ne oldu oraya o konuyla ilgili hala bu başlıktaki hiçkimseden cevap alamadım. 2 yıldır belediyede olan oraya ne yapılacağına dair anket açılan Ankapark'a ne oldu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Navi
N
geçen yıl
Yarbay

Öfke ve nefret?
Cebinde nakit olmadığı için metroya binemeyip metro istasyonundan dışarı çıkıp fellik fellik banka ATM'si aradığın oldu mu hiç?
Veya kontör yükleme cihazı bozuk olduğu için seksen metre gişe kuyruğuna girip işe geç kaldığın oldu mu?
Konserler hizmettir demişsin hayırdır ne hizmeti? Benim dinlemediğim adamlara katır yükü ile para verip benim ödediğim vergiyi bana değil de sosyal medyada Mansur Yavaş PR'ı yapsın diye sanatçı adı altındaki insanlara peşkeş çekmesi mi hizmet?

Dün sıhhiye durağında indim sana yemin ederim 5 yürüyen merdivenin 3'ü bozuk.

Öfke ve nefret demiştin değil mi?

Evet Mansur Yavaş hayranlarının hizmet anlayışı işte bu kadar olur zaten şaşırdık mı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Temmuz 2024; 1:9:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Navi
R
geçen yıl
Yarbay

Şu mesajları kız çocuğu gibi şikayet edip durmasanız?



M
geçen yıl
Yüzbaşı

Bu mansur efendinin bir işten anladığı yoktur.. Akp gibi ona buna yardım dağıtıp seçim kazanır başka bir olayı olmaz. İmamoğlu ile uğraştıkları kadar mansurla uğraşsalar rahat devirirlerdi bu arkadaşı ama belli ki başka hesaplar var orada...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.