Herkese merhabalar Logitech Z906 ses sistemim jak kablosu ile bağlıyken hoparlör kontrol ünitesindeki 3D-4.1-2.1 seçenekleri seçili olmadan (hiç gösterde ışığı yanmadan) 5.1 ses veriyord. U fakat optik kablo ila anakarta bağladığım zaman sadece bu üç seçeneği seçebiliyorum. 3D modda daha akustiğimsi bir ayar yaptığı için arka hoparlörler hem enstrümanları veriyor ya da arka plandaki sesleri veriyor sadece. U yüzden basta azalıyor ama 4.1'e aldığım zaman Center'den ses gelmiyor ses düzeliyor. Optik kabloda 5.1 ayarını yapma imkanımız var mı 4.1 de olduğu gibi? Yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.